Yaşamak istemiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok duygusal davranıyorum yufka yürekliyim çok onlar geliyor bn gidiyorum sürekli ordayım ztn uzak bi yer değil o yüzden artık takmıcam
Bunaldıkça burda konu aç seni kendine getiririz kk olarak,ne kadar şikayet etsek de artık benimsedik bence seni:halay:
Oraya alışmaya çalış arkadaş edin,mutlaka bir psikologdan yardım al , burda yazamadığın ailevi sorunlarını içine attıklarını psikologla paylaş, mutlaka iyi gelecektir sana.

Aynen ya ne bileyim bursaliyim 4 yıl İstanbul'da yaşadım Rabbim zulumdu benim için .Şimdi doğuya geldik mis gibi valla sakin ,küçük .Dönüşte tekrar İstanbul'a gönderirler se konu sahibinden daha fena olurum 😁
Valla ben de dogma buyume Bursaliyim. Ne bileyim boylesini ilk kez goruyorum. İstanbulda yasadim bir sure burnumdan geldi ya. İtalyada bile yasadim iyiydi de İstanbul ciks olmadi yani bana

Valla ben de dogma buyume Bursaliyim. Ne bileyim boylesini ilk kez goruyorum. İstanbulda yasadim bir sure burnumdan geldi ya. İtalyada bile yasadim iyiydi de İstanbul ciks olmadi yani bana
Topraaamm 😁 aynen İstanbul a yapışıp kalanları anlayamiyoeum .Evet memleketimin her köşesi güzel ama İstanbul da yaşamak çok çok zor ..
Gerçi Bursa'nın da içine etti su Suriyeliler ama neyse şimdi siyasi içerik olmasın 😆

Aa kaç ay oldu hala geçmedi mi? Artık psikolojik destek zamanı gelmiş. Yaşadığınız yer küçük bir şehir değil. İstanbul'da da alemlere akmıyorsunuz diye tahmin ediyorum. Eşinize yazık ya.

İyi geceler sevgili kk üyeleri bu saat oldu uyuyamadım daha önceleri bi cok konu açtım bursaya alışamamla ilgili aslında alıştım ama aile bireylerimden biri hasta o yüzden aklım hep ailemin yaşadığı şehirde gitmek istiyorum oraya burda kendimi hergün zehir ediyorum hayati eşimle aram çok iyi ailesi çok iyi bn bu şekilde olunca mutluluğuma bakamıyorum sizce ailemin olduğu şehre gitmelimiyim
Hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi sizinki. En kötü karar kararsizliktan yeğdir.

sanki dünyada bir tek sen yaşadığın şehri terk ettin.
bit tek sen ailenden uzaktasın.
bir tek sen dedeni kardeşini düşünüyorsun. bir tek sensin.
bu nasıl egositlik anlamış değilim. hem eşini sevdiğini söylüyorsun bir yandan da hayatı ona zehir ediyorsun.
Haklısınız artık bu konuyu kapacağım bnm tepkilerim ağır Herkeste ayni reaksiyon olmuyo sanırım

Aynen ya ne bileyim bursaliyim 4 yıl İstanbul'da yaşadım Rabbim zulumdu benim için .Şimdi doğuya geldik mis gibi valla sakin ,küçük .Dönüşte tekrar İstanbul'a gönderirler se konu sahibinden daha fena olurum 😁
İstanbulda yaşanmaz bn bunun bilinindeyim ztn :)))

Aa kaç ay oldu hala geçmedi mi? Artık psikolojik destek zamanı gelmiş. Yaşadığınız yer küçük bir şehir değil. İstanbul'da da alemlere akmıyorsunuz diye tahmin ediyorum. Eşinize yazık ya.
Evet eşim icin bu konuyu kapatıyorum bitti bnm için artık ona çok çektirdim bunları haketmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X