• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamak istemiyorum artık:(((

terkedıldım ve bu olaydan berı bı turlu toparlanamadım :14::14:

aynen oyle hıssedıyorum ölüp gidiyim ıstıyorum artık:14::14:

Şöyle düşün kimin hayatı hep böyle devam eder ya da etmiştir ki? Kalpte açılan yaraların kapanması zaman alır ama elbet kapanır. Zaman diyorlar ya hani o kadar doğru ki zamanın geçmesini bekle bir zaman sonra geçiyor, gerçekten geçiyor.

Her serde bir hayır her hayırda bir ser vardır. bilemezzsnn.. sabır.. sabretmelisin.. karanlık gunlerin sonu elbet aydınlıktır..

terkedıldım ve bu olaydan berı bı turlu toparlanamadım :14::14:

aynen oyle hıssedıyorum ölüp gidiyim ıstıyorum artık:14::14:

asla derdini küçümsemiyorum elbette terkedilmek çok acı ama zamanla inan geçecek acın.

belki başka dertlerin de var ondan her şey üstüne üstüne geliyor gibi hissediyorsun.

bu kişi hayırlı değilmiş senin için öyle düşün.

dualarım kabul olmuyor deme belki Allah karşına daha iyisini çıkaracak.

zor ama sadece sabretmen lazım.

şu dünyada aşk acısı çekmeyen var mıdır ki?

sağlığın yerindeyse, ailen yanındaysa diğer her şey çözülür. çaresi zaman sadece.

Bende bu kitabı önerecektim.
Daha okuyupta'' hayata bakış açım değişti''demeyen görmedim.

Tolinim lütfen oku bu kitabı.
tamam yakında kıtapcı var aksam ınıp alıyım bu kıtaptan....
Allah'a isyan ediyorsun farkındamısın?

Seninde imtihanın bu öyle düşün şükret haline..

Beterin beteri var diye kendine ferahlık vermeye çalışş..

Hayatındaki o olumsuzluklar ne pekii ??:26:
farkındayım ya zaten sınır oluyorum ısyan etsem edemıyorum etmesem tasıyamıyorum .....
kızlar ya şu yaptığınız ne ayıp,konu sahibi yaşamak istemiyorum diyor siz dalganızdasınız.azcık saygı duyun kişiye.

konu dışı msjdan kibleme hala var mı tolin?
evet var...
Herkesin zor dönemleri oluyor
Ama yılmamak en güzeli
Allah sevdiği kuluna dert verir derler
Hayırlısını iste, ille de isteme birşeyi..
hayırlısını ıstıyorum ama bulmuyo benı
Ne kadar süre oldu?
Zamanla geçiyor inan ben de senin gibiydim ama zaman geçtikçe ve şimdiki erkek arkadaşımla tanışınca unuttum her şeyi.
Sen de unutacaksın inan hatırlanmıyor bile :23:
keske hatırlayamasam
ha süpermiş o zaman :)

TOLİN bak parkon da o kitabı önermiş.çaresiz tek şey ölümdür canım bunu hiç unutma.acılar da bizler için.

kitap da diyordu ki;insan evet kaderi değiştiremeyebilir ama kazayı değiştirebilir. herşey bizim elimizde.

kader ne pekı ya bu acılar benım kaderımmı?

herkesin bazen böyle dönemleri olur, emek verirsin insanları düşünürsün, ama bakarsınki senin verdiğin değeri vermemişler, ama güçlü olmak zorundayız hayat çok değerli çünkü.önce bi silkelenmen lazım, dua etmekten vazgeçmemen, ve işine kariyerine odaklanman lazım.bunlara odaklandığında terk eden kişiyi gözünde küçültmeye başlarsın.senden önemli değil hiçkimse

o hayatına devam edebılıyo ama hemde hıc vıcdan azabı cekmeden:14::14::14:

tamam yakında kıtapcı var aksam ınıp alıyım bu kıtaptan....

farkındayım ya zaten sınır oluyorum ısyan etsem edemıyorum etmesem tasıyamıyorum .....

evet var...

hayırlısını ıstıyorum ama bulmuyo benı

keske hatırlayamasam

kader ne pekı ya bu acılar benım kaderımmı?

Neden terkedildin tolin?
Eski konularında var mı, yoksa anlatmak istermisin :29:

bugun artık isyan ediyorum
ben bence yaşamayı haketmıyorum
ne ettiğim duam kabul oluyo
ne bir işim rast gıdıyo
elımı nereye atsam kurutuyorum
gercekten bıktım ıstemıyorum artık.......................

oysa avatarın öyle tatlı ki..:16: ben senin avatarını ne zaman görsem mutlu oluyorum. bir gün değiştirmek istersen bana vermeni çok isterim:16:

ve yaşadığın sıkıntılarda yalnız olmadığını bilmelisin. benim de şu son iki yıldır talih yüzüme gülmüyor. çok isyan ettiğim zamanlar oldu ama sonra hastalık kaza haberlerini görünce hemen allahımdan özür diliyorum. yine de şanslı sayıyorum kendimi. işsiz de olsam aşksız da olsam rahatça nefes alabilmek herşeye değer..

dilerim en kısa zamanda iç huzuruna kavuşursun..

Şöyle düşün kimin hayatı hep böyle devam eder ya da etmiştir ki? Kalpte açılan yaraların kapanması zaman alır ama elbet kapanır. Zaman diyorlar ya hani o kadar doğru ki zamanın geçmesini bekle bir zaman sonra geçiyor, gerçekten geçiyor.
zaman ama ne zaman....
Her serde bir hayır her hayırda bir ser vardır. bilemezzsnn.. sabır.. sabretmelisin.. karanlık gunlerin sonu elbet aydınlıktır..
sabır ama kalmadı sabır...
asla derdini küçümsemiyorum elbette terkedilmek çok acı ama zamanla inan geçecek acın.

belki başka dertlerin de var ondan her şey üstüne üstüne geliyor gibi hissediyorsun.

bu kişi hayırlı değilmiş senin için öyle düşün.

dualarım kabul olmuyor deme belki Allah karşına daha iyisini çıkaracak.

zor ama sadece sabretmen lazım.

şu dünyada aşk acısı çekmeyen var mıdır ki?

sağlığın yerindeyse, ailen yanındaysa diğer her şey çözülür. çaresi zaman sadece.

işte ailem olmasaydı varya bır dakıka dusunmezdım ıntıhar etmek ıcın:14::14:

Tolin ne söylediğinin farkındamısın evladım,yapma böyle şeyler söyleme sakın..
Orada olsaydımseni alır biaz çıkar dolaşırdık konuşurduk ..
Güçlü biğr kızsın sen,hepimizin hayatında inşli çıkışlı zamanları olmadı mı zannediyorsun..

Neden terkedildin tolin?
Eski konularında var mı, yoksa anlatmak istermisin :29:

aılesı arkadasları benı ona uygun gormemısler beyfendı bana bayada bı yalan soylemıs tabı ben bunları sonradan ogrendım...

Canim senden bir istediğim var yaparsam cok sevinirim seviniriz abdest al ellerini semaya kaldir gozlerini kapat ve kalpten İhlasla duani et ve en onemlisi hakkında hayırlısını iste....Canim kardeşim hiç kimse hayatta senin yaşamınla Canınla eşdeğer degil.... Yüce rabbim yardımcın olsun...Yaparsan emin olki ferahlarsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
oysa avatarın öyle tatlı ki..:16: ben senin avatarını ne zaman görsem mutlu oluyorum. bir gün değiştirmek istersen bana vermeni çok isterim:16:

ve yaşadığın sıkıntılarda yalnız olmadığını bilmelisin. benim de şu son iki yıldır talih yüzüme gülmüyor. çok isyan ettiğim zamanlar oldu ama sonra hastalık kaza haberlerini görünce hemen allahımdan özür diliyorum. yine de şanslı sayıyorum kendimi. işsiz de olsam aşksız da olsam rahatça nefes alabilmek herşeye değer..

dilerim en kısa zamanda iç huzuruna kavuşursun..

2 sene oldu senınde ıkı sene olmus demekkı acılar uzun surebılıyo artık kendımı hıcbı ıse yaramaz salak bı ınsan gıbı hıssedıyorum....:14:

aılesı arkadasları benı ona uygun gormemısler beyfendı bana bayada bı yalan soylemıs tabı ben bunları sonradan ogrendım...

Bak senn!!!
Ne kadardır birlikteydiniz peki?
Neden ailesi uygun görmemiş seni ona..
Arkadaşlarını geç, onlara neymiş dış kapının mandalılar sadece!!

Ayrıldıysan ayrıldın neden ölmek isteyesin bunun için ?

değer mi ardına bile bakmadan çekip giden onu vicdansızlıkla suçladıgın bir adam için dertlenip hayatı kendine zindan etmeye..

Millet yuva dagıtıyor,çocukları ortada kalıyor..Kiminin eşi vefat ediyor,kimi evladını kaybediyor peki onlar ne yapsın ?

Herşeyin iyi tarafından bak,değmeyecek sebebler için kendini kendi çıkmaz sokaklarında kıstırma..Önünü aç,ferahla az.

Kadesa güzel bir kitap önermiş ben de sana Rohanda byrne'nin the secret kitabını öneriyorum..Oku belki iyi gelir sana

o hayatına devam edebılıyo ama hemde hıc vıcdan azabı cekmeden:14::14::14:

herkes bizimle aynı düşünmüyo işte, biz kırılmasınlar üzülmesinler diye alttan alabiliyoruz ya da onların yaptıklarını yapmıyoruz ama napalım, o şimdi hayatına devam etse de etmese de, onunla olmıcaksın artık.sen sadece kendi hayatına bak, başkası için değil, kendin için sadece.hedeflerine odaklan, önündeki geleceğe bak

Tolin ne söylediğinin farkındamısın evladım,yapma böyle şeyler söyleme sakın..
Orada olsaydımseni alır biaz çıkar dolaşırdık konuşurduk ..
Güçlü biğr kızsın sen,hepimizin hayatında inşli çıkışlı zamanları olmadı mı zannediyorsun..

bilmiyorum bana sadece benım hayatım zormus gıbı gelıyo:14::14:

bilmiyorum bana sadece benım hayatım zormus gıbı gelıyo:14::14:

O0lurmu hiç öyle tolin,herkesin kendine göre sıkıntıları var..
Düşğnsene insanlar evlatlarını kaybediyor,ana babalarını yitiriyor..
Terk edildim diye bu bu kadar üzülme lütfen ..
Bak hayat devam ediyor hala değilmi..

Canim senden bir istediğim var yaparsam cok sevinirim seviniriz abdest al ellerini semaya kaldir gozlerini kapat ve kalpten İhlasla duani et ve en onemlisi hakkında hayırlısını iste....Canim kardeşim hiç kimse hayatta senin yaşamınla Canınla eşdeğer degil.... Yüce rabbim yardımcın olsun...Yaparsan emin olki ferahlarsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pekı yapıcam bunuda....ama benım dualarım kabul olmuyo artık:14::14::14:
Bak senn!!!
Ne kadardır birlikteydiniz peki?
Neden ailesi uygun görmemiş seni ona..
Arkadaşlarını geç, onlara neymiş dış kapının mandalılar sadece!!
kendı cevrelerınden bırısını bulucaklarmıs bulmuslarda zaten hayatında yenı bırısı var vatsaptan resım bıle koymuslar...
Ayrıldıysan ayrıldın neden ölmek isteyesin bunun için ?

değer mi ardına bile bakmadan çekip giden onu vicdansızlıkla suçladıgın bir adam için dertlenip hayatı kendine zindan etmeye..

Millet yuva dagıtıyor,çocukları ortada kalıyor..Kiminin eşi vefat ediyor,kimi evladını kaybediyor peki onlar ne yapsın ?

Herşeyin iyi tarafından bak,değmeyecek sebebler için kendini kendi çıkmaz sokaklarında kıstırma..Önünü aç,ferahla az.

Kadesa güzel bir kitap önermiş ben de sana Rohanda byrne'nin the secret kitabını öneriyorum..Oku belki iyi gelir sana
tamam bu kıtabıda alıcam
herkes bizimle aynı düşünmüyo işte, biz kırılmasınlar üzülmesinler diye alttan alabiliyoruz ya da onların yaptıklarını yapmıyoruz ama napalım, o şimdi hayatına devam etse de etmese de, onunla olmıcaksın artık.sen sadece kendi hayatına bak, başkası için değil, kendin için sadece.hedeflerine odaklan, önündeki geleceğe bak

ıste kendı hayatımı bı turlu toparlayamıyorum toparlanamıyorum...

Hayat kısa değmez bi Ous'a tolin
Kavuşamayınca gözünde büyütür de insan kavuşsan bu muymuş derdin belki
Cidden takma
Herşeyin hayırlısı ve zamanı var..

2 sene oldu senınde ıkı sene olmus demekkı acılar uzun surebılıyo artık kendımı hıcbı ıse yaramaz salak bı ınsan gıbı hıssedıyorum....:14:

ben kendimi bıraktığım için uzun sürdü. şuanda da hayatımda değişen bir şey yok somut olarak, sadece düşüncelerimi değiştirmeye başlıyorum ve duygularım değişiyor, böylece daha mutlu hissetmemi sağlayacak şeyleri görmeye başlıyorum.. yani aslında herşey önce içimizde başlıyor..

nuray sayarının birkaç kitabını okudum. içindeki gücün sırrını keşfet i önerebilirim. biraz da olsa iyi hissedersin belki okuyunca.

Back
X