• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamak istemiyorum artık:(((

canım sen duanı et ama takibini yapma demişler,yani kabul olup olunmadığını düşünme.Allah açılan elleri geri çevirmez.

Şşşş ne diyorsun bakayım:20::20:
1.5 ay önce çok sevdiğim bir arkadaşım intihar etti yaşadığım yıkımı anlatamam annesinin halini duydukça hala ağlıyorum..İntiharla kurtuldum sanırsın ama asıl zulüm o zaman başlar.Geride bıraktıklarını düşünsene ?? :47::47::47::47:
İntihar bir çıkış yolu değildir seni kısa zamandır tanıyorum ama sen zorlukları intiharla aşacak bi kız değilsi aksine çabalarsın:34:
İnancını tam olarak bilmiyorum ama madem çıkmaza girmiş hissediyorsun şu mübarek ayda aç bi kuran oku(arapça okumasını bilmiyorsan türkçe telefuzlarını aç) namaz kıl Allaha dua et biraz daha rahatlamış hissedeceksin isyan etme lütfen:29::29::29:
Bunlar da geliiiiir bunlar da geçer tolinciiiiiim:29:
ınsallah canımmmm
Çok şükür canım:31:Aile sıkıntım yok:34:
Ama dert ettiğim şeyler var biraz takıntılı ve hassas biriyim:31:
Bunların sonucunda yaşamak istemiyorum diyemem çünkü hayat benim ama sorumlu olduğum insanlar var veya üzüldüğüm şey şuan için sıkıntı yıllar sonra gülüp geçeceğim belki hatırlamıyacağım kadar önemsiz.:31:
Hiçbirşey senin kadar değerli değil:29:
inşallah bende atlatırım..
bende hep gecelrı soyle dua ederım allahım canı bı erkek yuzunden yanan kadınlara ferahlık ver allahım dıye umarım dualarımız kabul olur...

umarım yasattıklarını yasamadan ölmezz...

olacak ınsallah canım dua edıcem sana hep :29: beddua etme hıc sadece allaha havale et

peygamberımız ne demiş.. canı yanan sabretsın canı yakan yanacagı gunu beklesın

kalbını ferah tut hep dua et kendını uzme kendıne ıyı bak :16:
sende kendıne ıyı bak tesekkur ederım..
kendine şöyle söyle. Allah herkese taşıyabileceği yük verir. Senin bu sıkıntının üzerinden geleceğini biliyor. Allahın bu sınavdan sonra sana güzel bir hediyesi vardır. Sabret ve şükret her zaman haline senin yaşadıklarının bir benzerini herkes yaşıyor hatta daha beterini.

ben bir film seyrettim ve adama hayran kaldım. Adam kardeşini kaybediyor. Çok sevdiği abisi ağaç testere üzerine düşüyor ölüyor. Babası yüzüne yanlış oğlumu benden aldın tanrım diyor. o adam ünlü bir şarkıcı oluyor 3 çocuğu oluyor. alkol ve uyuşturucu batağına saplanıyor. bir gece sahnede bütün herkese rezil oluyor alkol komasına girerek. herşeyini kaybediyor. eşini ailesini çaldığı gurubu. sonra bir gün hayran mektuplarıyla hayata dönüyor. Aşık olduğu kadını evliliğe ikna ediyor ve 80 li yaşlara kadar yaşıyor. DÜnya ya ismini duyuruyor.

Ben olsam dayanamazdım dedim. Herkes şöhreti kaldıramaz mesela yeniden de yükselemez ...
bende olsam dayanamzdımm..ama son bı kac gundur ınancım kalmadı sankı herseyın ıyı olacagına allah affetsın ama baya bı ısyanda ettım..
sadece Allaha havale et canım..
inan bana o hakettiğini yaşatıyor..
tecrübe ile sabit..
inşallahhhh
Sağlıklıysan ve ailenden birileri vefat etmediyse hayat halen yaşamaya değerdir tolin böyle düşün
aılem ıcın ayakta durmaya calısıyorm zaten....

valla ıkı senedır zaruri olmadıgı surece evden cıkmıyorum pek...

Dışarı çık,hayata karış...Güneş ışınlarının depresyona iyi geldiğini biliyor muydun ?
Hangi şehirdesin,deniz kenarına veya parklara gidebilirsin.Yaz dönemi için işe girebilirsin.Lise hatta ilkokul arkadaşlarını arayıp buluşabilirsin.
İstanbul daysan birkaç yer önerebilirim.

bugun artık isyan ediyorum
ben bence yaşamayı haketmıyorum
ne ettiğim duam kabul oluyo
ne bir işim rast gıdıyo
elımı nereye atsam kurutuyorum
gercekten bıktım ıstemıyorum artık.......................

saçmalama lütfen,ne ilgisi var bunlarla yaşamayı hak etmemenin.

unutma Allah sevdiği kullara,kaldırabileceğini bildiği kullara zorluk verirmiş.hepimiz zaman zaman çok bunalıyoruz çaresiz hissediyoruz ama inan geçiyor.

hayatta önemli olan tek şey sağlık,eğer sağlıklıysan gerisi önemli değil.

bir tanıdığım 2 yıl önce çok kötü şeyler yaşadı,burada anlatmak istemiyorum ancak çoğumuzun kolay kolay kaldırabileceği şeyler değildi ama hala dimdik ayakta..

sakın pes etme.

İsyan etme canım,boşver.
Herşeyi hayra yor.
O olmayan işler belki sana hayır olarak geri dönecektir belki bilemezsin.

Allah'a isyan ediyorsun farkındamısın?

Seninde imtihanın bu öyle düşün şükret haline..

Beterin beteri var diye kendine ferahlık vermeye çalışş..

Hayatındaki o olumsuzluklar ne pekii ??:26:

Herkesin zor dönemleri oluyor
Ama yılmamak en güzeli
Allah sevdiği kuluna dert verir derler
Hayırlısını iste, ille de isteme birşeyi..

TOLİN,
Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.
Hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz. Geçtik de...
AMA ölmek istemekle ölünmüyor ve biz ölmek istedikçe daha da beter şeyler oluyor...

Allah ile inatlaşacak halimiz yok. Ne verirse çekmek zorundayız. Herkesin imtihanı farklı...
Yazacaklarımı arkadaşlar yazmış zaten...
(Dipnot: Senin yaşadığını ben de yaşadım. Bak hâlâ hayatıma kimseyi alamadım. 10+ yıldır. Terk edilmedim. Terk ettim. Fakat şöyle ki terk etmeye mecbur bırakıldım. :43:İnan bana kimseye bir şey olmuyor. O zat mutlu mesut evli mutlu çocuklu yaşıyor. Üzülene de migren, sinir, stres, bıkkınlık kalıyor... Ha biliyorum. Uygulaman zor ama imkansız değil. Bizleri örnek al. :5:)

bilmiyorum bana sadece benım hayatım zormus gıbı gelıyo:14::14:

Herkesin yaşadığı kendine zordur zaten. Benim ablam oğlunu kaybetti o zaman bile isyan etmedi. Tekrar ne zaman çocuk sahibi olmak ister ki derken ikiz çocukları oldu.
Her şerde bir hayır var. Hepsi bir sınav.

Bazen an gelir durup dururken hayattan sıkılır insan ne için diye sorarsın?, bazen de bir zorluk kolay gelir ezer geçersin.
Seçim senin ama zerre değmeyecek biri için hayatından vazgeçmeyi kendine yakıştırabilecek misin? Allah'ın sana bahşettiği her saniye her nefese yazık değil mi?

Dön bir çevrene etrafında sahip olduklarına bak olmadıklarına değil. Hem gerçek hem mecazi bak. Maddi ve manevi.
Şimdi elinin tersiyle ittiklerine sahip olmak için can atanlar var dünya üzerinde.
Silkelen ve kendine gel. Allah'a şükretmeyi unutma.

ınsallah canımmmm

inşallah bende atlatırım..

sende kendıne ıyı bak tesekkur ederım..

bende olsam dayanamzdımm..ama son bı kac gundur ınancım kalmadı sankı herseyın ıyı olacagına allah affetsın ama baya bı ısyanda ettım..

inşallahhhh

aılem ıcın ayakta durmaya calısıyorm zaten....

Kndi hayatimdan zaten hic ornek vermeyecegim de.. Zaten dedigim cumleden bir seyler anlamissindir..

Gecen bir haber okudum bir ailenin 3 cocugu var 3u de losemi.. Dusunsene onlarin halini..
Ben kendi halimize sukredelim demiyorum bu bana garip geliyor baskasinin perisanligina bakip oh ben iyi haldeyim demek hos degil
Baskasinin haline bakip benim sizlanacak bir seyim yok demeliyiz aslinda..

Dışarı çık,hayata karış...Güneş ışınlarının depresyona iyi geldiğini biliyor muydun ?
Hangi şehirdesin,deniz kenarına veya parklara gidebilirsin.Yaz dönemi için işe girebilirsin.Lise hatta ilkokul arkadaşlarını arayıp buluşabilirsin.
İstanbul daysan birkaç yer önerebilirim.
istanbulda degılım ama ıstanbula gelıcem ama hıc gelmek ıstemıyorum cunku zatı muhteremde orda ve karsılasırız dıye cok korkuyorum
canım bol bol dua et kendini iyi hissettiğin şeylere odaklan aklına olumsuzu getirme
tesekkur ederımmm
TOLİN,
Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.
Hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz. Geçtik de...
AMA ölmek istemekle ölünmüyor ve biz ölmek istedikçe daha da beter şeyler oluyor...

Allah ile inatlaşacak halimiz yok. Ne verirse çekmek zorundayız. Herkesin imtihanı farklı...
Yazacaklarımı arkadaşlar yazmış zaten...
(Dipnot: Senin yaşadığını ben de yaşadım. Bak hâlâ hayatıma kimseyi alamadım. 10+ yıldır. Terk edilmedim. Terk ettim. Fakat şöyle ki terk etmeye mecbur bırakıldım. :43:İnan bana kimseye bir şey olmuyor. O zat mutlu mesut evli mutlu çocuklu yaşıyor. Üzülene de migren, sinir, stres, bıkkınlık kalıyor... Ha biliyorum. Uygulaman zor ama imkansız değil. Bizleri örnek al. :5:)
toparlanmaya calısıcam artıkkk
Herkesin yaşadığı kendine zordur zaten. Benim ablam oğlunu kaybetti o zaman bile isyan etmedi. Tekrar ne zaman çocuk sahibi olmak ister ki derken ikiz çocukları oldu.
Her şerde bir hayır var. Hepsi bir sınav.

Bazen an gelir durup dururken hayattan sıkılır insan ne için diye sorarsın?, bazen de bir zorluk kolay gelir ezer geçersin.
Seçim senin ama zerre değmeyecek biri için hayatından vazgeçmeyi kendine yakıştırabilecek misin? Allah'ın sana bahşettiği her saniye her nefese yazık değil mi?

Dön bir çevrene etrafında sahip olduklarına bak olmadıklarına değil. Hem gerçek hem mecazi bak. Maddi ve manevi.
Şimdi elinin tersiyle ittiklerine sahip olmak için can atanlar var dünya üzerinde.
Silkelen ve kendine gel. Allah'a şükretmeyi unutma.

pekı tesekkur ederımmm

o hayatına devam edebılıyo ama hemde hıc vıcdan azabı cekmeden:14::14::14:
bunu ben de çok sorguladım. elime bir şey geçmedi.

pekı yapıcam bunuda....ama benım dualarım kabul olmuyo artık:14::14::14:

...
bu sabah okudum bunu... dualarım kabul olmuyor, deme!

Ebu Hüreyre’den (ra) rivayete göre, Resulullah (asm) şöyle buyurdu: “Allah’a kabul edileceğini gerçekten bilerek dua ediniz. Biliniz ki Allah, umursamazlık ve oyun eğlence türünden yapılan duaları kabul etmez.” (Tirmizi)

...

bende tam dusuncelerım degısmeye basladı dıyorum hopp tekrar basa donuyorum
Bir ileri iki geri, hepimiz yaşadık bunu yaşıyoruz da... :(

benım cıkmam lazım ıkı gundur bısey yemedım sabah annemde kızdı zaten telefonda neden ac gezıyosun dıye destek olan olmayan herkese tesekkur ederım...

Şşşş ne diyorsun bakayım:20::20:
1.5 ay önce çok sevdiğim bir arkadaşım intihar etti yaşadığım yıkımı anlatamam annesinin halini duydukça hala ağlıyorum..İntiharla kurtuldum sanırsın ama asıl zulüm o zaman başlar.Geride bıraktıklarını düşünsene ?? :47::47::47::47:
İntihar bir çıkış yolu değildir seni kısa zamandır tanıyorum ama sen zorlukları intiharla aşacak bi kız değilsi aksine çabalarsın:34:
İnancını tam olarak bilmiyorum ama madem çıkmaza girmiş hissediyorsun şu mübarek ayda aç bi kuran oku(arapça okumasını bilmiyorsan türkçe telefuzlarını aç) namaz kıl Allaha dua et biraz daha rahatlamış hissedeceksin isyan etme lütfen:29::29::29:
Bunlar da geliiiiir bunlar da geçer tolinciiiiiim:29:
benım cıkmam lazım ıkı gundur bısey yemedım sabah annemde kızdı zaten telefonda neden ac gezıyosun dıye destek olan olmayan herkese tesekkur ederım...

Esmila doğru demiş.

Bu dünyadaki hayatının "berbat" olduğunu düşünüyorsun bari intihar ederek ahiret hayatını da berbat etme!
(Tabii inancını bilemiyorum ama.)

herkesin bir derdi kanayan yarası var herkes sınanıyor bir şeylerle bazen dayanılmaz gelebiliyor ama geçiyor oda senin bugün yaşadığın kötü olaylara gösterdiğin sabrın mükafatını Allah sana sonra kat kat verecek bunu düşün isyan ederek battıkça batıyorsun kimin hayatı dört dörtlük ki herkes terkedildi aldatıldı çok daha kötü şeyler yaşadı ama geçti gitti o günler hayatında kimse olmadığı için geçmişi kurcalıyorsun sürekli bak sen kendine yardımcı ol nasıl kalkıyorsun ayağa mutlu oluyorsun her şey sende bitiyor kendimizi mutsuz eden bunalıma sokan biziz malesef güçlü olmalısın

Canım rabbim der ki ; Eğer o duayı edebiliyorsan bil ki kabul de edeceğim elbet . . Dua edebilmek bile bir lütuf bu bir sınav lütfen sabret , neler yaşadıysan şükret rabbim sabrını şükrünü sınar , sen hayatta en iyisine layiksindir ama zamanı vardır lütfen sabret ,

Bak öyle şeyler verdi rabbim bana ben onun kudretine 1 kere daha inandım dualarım kabul oldu sözlerim tuttum . .. İsteklerim var ve biliyorum rabbim gene kabul edecek Lütfen sabret allah sabır versin
:38:

bunu ben de çok sorguladım. elime bir şey geçmedi.

bu sabah okudum bunu... dualarım kabul olmuyor, deme!

Ebu Hüreyre’den (ra) rivayete göre, Resulullah (asm) şöyle buyurdu: “Allah’a kabul edileceğini gerçekten bilerek dua ediniz. Biliniz ki Allah, umursamazlık ve oyun eğlence türünden yapılan duaları kabul etmez.” (Tirmizi)

Bir ileri iki geri, hepimiz yaşadık bunu yaşıyoruz da... :(

prenses doğru söylemiş. Sen kalbini mühürleme.

herşeyin bir zamanı var.

Benim kalbimi kıran depresyona girmemi sağlayan adamı görürdüm mutlu mesut yaşıyordu. sonra bir baktım amansız bir hastalığa yakalanmış.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste... ben beddua etmedim ona. ama o kaadar labali bir hayat sürdü ki sorsan başkasına melek... onlar melek sandıkç aben içimden kızardım. ama sonra ne oldu Allah ona binlerce imkan sundu kırdığı kaç kalbin gönlünü aldı... aldı mı.. almadı... göçtü gitti. arkasından bir fatiha okumamakta ısrar ettim. her aklıma geldiğinde de seni kötü biliyorum çek cezanı diyorum..

Bil ki seni üzen insanlar zaman gelecek çekecekler cezalarını. Ama inan bizde yanlışlar yapıyoruz o yüzden kimseye beddua etme sadece Allaha inan ve güven. O kime ne yaşatacığını biliyor.

Ve rabbim der ki ; her zaman en fazlasını iste imkan iste en iyisini iste iste ki vereyim .. :34:

Toliinn inanamiyorum sana :(
ne yasiyosun seni ne bunaltti bu kadar bilmiyorum..Belki yalnizsin belki baska sebepler var ama inan bana careler tükenmiyor hayatta illaki herrseyin bir cözümü var (ölüm haric gidenler geri gelmez)
Burda eminim bicok kisinin hayatinda inisler olmustur ama bu demek degil ki hep ayni inisler olucak hep ayni kisir döngüde yasayacagiz bu mümkün degil.
Bende son 1 senedir cok zor bir dönem atlattim cok sükür iyiyim .Kolay miydi hayir hic kolay gecmedi agladim yiprandim sanki 10 ya$ daha ya$landim 27 yasindayim oysaki.. Ne gecti elime ? KOCA BIR HIC sadece kendimi üzdüm acimi kanattim o kadar .Herkes hayatina devam etti bana ihanet edenlerde öyle (sevgili aldatmasi falan yasamadim akraba ihaneti ) anliycagin bu dönyada kötü cok ve kendimizi sonuna kadar korumamiz gerek sana iyi gelmeyen insanlardan uzak dur seni mutlu edenlerle birlikte ol .. Inan bana düsüncelerin degistikce hayatinda degisecek sadece zaman gerek hepsi bu.Sen
ba$arabilirsin önce kendine inan.

Buraya bu konuyu açman aslında hislerinden ve yaşadıklarından sıyrılman için bir adım .
Çok güzel yorumlar ve tavsiyeler gelmiş yerinde olsam hepsini dikkate alırdım .
Ayrıca inancın varsa her zaman bir ümit vardır arkadaşım .

Tolin çok şaşırdım bu konuyu görünce.. çoğu kişi gibi bende hayat dolu sanıyordum seni.. içinde kopan fırtınaları bilemeyiz elbet..
Gerçekçi olmak gerekirse bu acının geçecegini hiç sanmıyorum.. ama inan hafifliyor.. buna sadece inan..
Bağışıklık kazanıyosun bi süre sonraa.. en önemlisi ne biliyomusun ? sen onu unutmak İSTEMİYORSUN.
Hatayı da burda yapıyosun. İste.. başkalarına şans vermeyi başkalarına gönlünü vermeyi dene..
Bi süre sonra bakıyosun ki hergün aklına gelen adam iki güne bir gelmeye başlamış sonra üç sonra beş.. bu böyle gidiyor ama hiç bitmiyor..
Mütemadiyen geliyor aklına.. anılar sevinçler mutluluklar..
hayatına başkasını bile alsan buna mani olamıyosun
Ama sadece aklına geliyor o kadar bi ahh çekiyosun geçip gidiyor... emin ol böyle oluyor..
ona beddua etme öfkelenme sakinliğini koru bak o zaman daha huzurlu olursun..
öfkeledikçe kendine zarar veriyosun ona değil..
Ve bi söz var bilirsin buna gerçekten inanıyorum..

''Bir gün birisi çıkar gelir ve sen bütün gidenlere, teşekkür edersin..''

Esmila doğru demiş.

Bu dünyadaki hayatının "berbat" olduğunu düşünüyorsun bari intihar ederek ahiret hayatını da berbat etme!
(Tabii inancını bilemiyorum ama.)
offff yapmıycam zaten ama artık yoruldum gercekten
herkesin bir derdi kanayan yarası var herkes sınanıyor bir şeylerle bazen dayanılmaz gelebiliyor ama geçiyor oda senin bugün yaşadığın kötü olaylara gösterdiğin sabrın mükafatını Allah sana sonra kat kat verecek bunu düşün isyan ederek battıkça batıyorsun kimin hayatı dört dörtlük ki herkes terkedildi aldatıldı çok daha kötü şeyler yaşadı ama geçti gitti o günler hayatında kimse olmadığı için geçmişi kurcalıyorsun sürekli bak sen kendine yardımcı ol nasıl kalkıyorsun ayağa mutlu oluyorsun her şey sende bitiyor kendimizi mutsuz eden bunalıma sokan biziz malesef güçlü olmalısın
umarım verir umarım benı unutmaz...
Canım rabbim der ki ; Eğer o duayı edebiliyorsan bil ki kabul de edeceğim elbet . . Dua edebilmek bile bir lütuf bu bir sınav lütfen sabret , neler yaşadıysan şükret rabbim sabrını şükrünü sınar , sen hayatta en iyisine layiksindir ama zamanı vardır lütfen sabret ,

Bak öyle şeyler verdi rabbim bana ben onun kudretine 1 kere daha inandım dualarım kabul oldu sözlerim tuttum . .. İsteklerim var ve biliyorum rabbim gene kabul edecek Lütfen sabret allah sabır versin
:38:
pekı sabredicem tesekkur ederım..
prenses doğru söylemiş. Sen kalbini mühürleme.

herşeyin bir zamanı var.

Benim kalbimi kıran depresyona girmemi sağlayan adamı görürdüm mutlu mesut yaşıyordu. sonra bir baktım amansız bir hastalığa yakalanmış.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste... ben beddua etmedim ona. ama o kaadar labali bir hayat sürdü ki sorsan başkasına melek... onlar melek sandıkç aben içimden kızardım. ama sonra ne oldu Allah ona binlerce imkan sundu kırdığı kaç kalbin gönlünü aldı... aldı mı.. almadı... göçtü gitti. arkasından bir fatiha okumamakta ısrar ettim. her aklıma geldiğinde de seni kötü biliyorum çek cezanı diyorum..

Bil ki seni üzen insanlar zaman gelecek çekecekler cezalarını. Ama inan bizde yanlışlar yapıyoruz o yüzden kimseye beddua etme sadece Allaha inan ve güven. O kime ne yaşatacığını biliyor.
umarım bende onun pısman oldugu gunlerı gorebılırım...
ahhh benim hayatımı duysan :52:
bi psikolog/psikiyatr desteği alsan?
alıcam şu okulumun bıtmesını beklıyorummm...
Toliinn inanamiyorum sana :(
ne yasiyosun seni ne bunaltti bu kadar bilmiyorum..Belki yalnizsin belki baska sebepler var ama inan bana careler tükenmiyor hayatta illaki herrseyin bir cözümü var (ölüm haric gidenler geri gelmez)
Burda eminim bicok kisinin hayatinda inisler olmustur ama bu demek degil ki hep ayni inisler olucak hep ayni kisir döngüde yasayacagiz bu mümkün degil.
Bende son 1 senedir cok zor bir dönem atlattim cok sükür iyiyim .Kolay miydi hayir hic kolay gecmedi agladim yiprandim sanki 10 ya$ daha ya$landim 27 yasindayim oysaki.. Ne gecti elime ? KOCA BIR HIC sadece kendimi üzdüm acimi kanattim o kadar .Herkes hayatina devam etti bana ihanet edenlerde öyle (sevgili aldatmasi falan yasamadim akraba ihaneti ) anliycagin bu dönyada kötü cok ve kendimizi sonuna kadar korumamiz gerek sana iyi gelmeyen insanlardan uzak dur seni mutlu edenlerle birlikte ol .. Inan bana düsüncelerin degistikce hayatinda degisecek sadece zaman gerek hepsi bu.Sen
ba$arabilirsin önce kendine inan.
saol thalıxım...
Buraya bu konuyu açman aslında hislerinden ve yaşadıklarından sıyrılman için bir adım .
Çok güzel yorumlar ve tavsiyeler gelmiş yerinde olsam hepsini dikkate alırdım .
Ayrıca inancın varsa her zaman bir ümit vardır arkadaşım .
tesekkur ederımmmm
Tolin çok şaşırdım bu konuyu görünce.. çoğu kişi gibi bende hayat dolu sanıyordum seni.. içinde kopan fırtınaları bilemeyiz elbet..
Gerçekçi olmak gerekirse bu acının geçecegini hiç sanmıyorum.. ama inan hafifliyor.. buna sadece inan..
Bağışıklık kazanıyosun bi süre sonraa.. en önemlisi ne biliyomusun ? sen onu unutmak İSTEMİYORSUN.
Hatayı da burda yapıyosun. İste.. başkalarına şans vermeyi başkalarına gönlünü vermeyi dene..
Bi süre sonra bakıyosun ki hergün aklına gelen adam iki güne bir gelmeye başlamış sonra üç sonra beş.. bu böyle gidiyor ama hiç bitmiyor..
Mütemadiyen geliyor aklına.. anılar sevinçler mutluluklar..
hayatına başkasını bile alsan buna mani olamıyosun
Ama sadece aklına geliyor o kadar bi ahh çekiyosun geçip gidiyor... emin ol böyle oluyor..
ona beddua etme öfkelenme sakinliğini koru bak o zaman daha huzurlu olursun..
öfkeledikçe kendine zarar veriyosun ona değil..
Ve bi söz var bilirsin buna gerçekten inanıyorum..

''Bir gün birisi çıkar gelir ve sen bütün gidenlere, teşekkür edersin..''

umarım o kısı cıkar gelırde o gidenı hatırlamam bılee....

Back
X