- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Banka hesabi olarak şöyle bir durum var...kocam gemi makina mühendisi gemide çalışıyor 6gidiyo gelmiyo maaşida epeyce yüksek...bu aralar bi kac şirkete başvuru yapti yine gidicek dolar üzerine çalıştığı için döviz hesabi actirdik ortak o yokken ihtiyacim olursa ordan alabilmem için...sanirim avukat vermezler bana
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
canım şimdi şöyle. hesap sadece senin adına olsaydı vermezler diyebilirdik ama, ortak hesap olunca sana ait değil, kocanın da aynı zamanda. kocanın maaşı ilgilendirmiyo senin tek başına bi mal varlığın yoksa veriyorlar.
sen telefondan giriyosun galiba senin için zor olur ben girip türk hukuk sitesine yazayım senin için, ortak hesabı varmış ücretsiz avukat alabilir mi diye sorayım.
ordan gelecek cevaba göre düşünürüz.
eğer olur derlerse zaten sorun yok. hangi şehirde yaşadıgını söyle sana bakıcam ben gerekli belgeleri buraya yazıcam.
Çok ama çok teşekkür.ederim canim ben hem.telden giriyorum.hem laptoptan yardimci olursanda çok sevinirim istanbulda yaşıyorum
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
ben 7. sınıftayken türkçem bu kadar iyi diildi, tebrik ediyorum 7. sınıfa kadar okuyan biri için hem hızlı yazıyorsunuz hem de düzgün
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne demek daha fazla yardım edebilsem keşke. hatta edicem de daha elimden ne gelirse.
ben senin için avukat sitesine yazdım, ortak hesabı varmış ücretsiz avukat yine de verirler mi diye yazdım. cevap bekliyoruz şimdi bakalım.
vermezler diye cvp gelirse napabiliriz diye düşünüyorum da. senin o ortak hesap dediğin hesaptan 1-2 ay biraz para tırtıklasan kocan farkeder mi?
ilk etapta 2-3 bin lira yeter. ya da en fazla 4 bin lira falan.
ya da düğünden kalma bozdurabileceğin bi takı falan?
hayır olumsuz cvp gelirse sırf paran yok diye adama katlanmak zorunda kalmamalısın.. bişiler düşün sen bu konuda şimdiden.
ben bi aavukatla kendi annemin davası için görüşmüştüm istanbul'da, 4 bin falan demişti.
ya da bi ihtiyaç uydursan falan para istesen ne bileyim. bişiler düşün işte bu arada cvp bekleyelim avukattan.
Yaşanacak varmış demek ki ailenizde arkanızdaymış daha ne istiyorsunuz sizde bir anne baba evladısınız yapmayın kendinize hala bir çıkar yol var değilmi eşiniz aradaki yaş farkından kendi özgüven eksikliğinden dolayı yapıyor bunu size bastırmaya çalışıyorBebeğinizin yaşı ilerledikçe daha çok etkilenecek sağlıklı bir ortamda büyümedikten sonra anne babayla birlikte olmanın bir anlamı varmı hayat sizin boşanın demek kolay ama çözüm varmı oturup ciddi ciddi konuştunuzmu
görücü oldu dediğim gibi 16 yaşındaki biri ne anlar evlilikten heves ettim bir hata ettim...ailem çok ama çok üzgünler suçlu görüyolar kendilerini..çocuğuma gelince bakamaz kesinlikle iki lafından biridir al çocuğunuda git sanki babamın evinden getirmişim gibi..ailem çık gel diyo herseferinde
Cok uzuldum arkadasim.daha cok gencsin bosan gitsin.hic dusunme bile.senk o yasta o adamla evlendirenlerde hic akil yokmuydu ya nasil bir zihniyet bu.senin yasin genc oldugu icin kendide kartlasmis kiskanclik sebebi bu.onla birak bir omur bir saat gecirilmez.al oglunuda cek git babanin evine.bi dakka bile dusunme.
Ozaman hiç durma isede girersin hayatın değişir.Madem cocuk yönünden sıkıntı yok neyi bekliyosun seviyomusun?
Bence gençsiniz diye korkuyor sizin onu bırakacagınızdan onun yaşı sizden hayli büyük oldugu için gözünü korkutmaya calısıyor ailende arkandaymış hiç durma öyle terbiyesiz sözleri ağzına almış siz onun eşisiniz nasıl diyebilir aklım almıyor.Çok üzüldüm..
Ahh canim yaa keşke şuan yerinde olsaydim...evlenmekte neymis elin oglu takiyo boynuna tasmayi nereye cekerse oraya gidiyosun...inşallah çok mutlu huzurlu olursunuz..evlendikten sonra çocuk işini 5 6 yıl ertele hemen karar verme ne olacagini bilemiyo insan herseyin hayirlisisoyledıgın herseyı ısıttım bende bı oncekı yanı ılk erkek arkadasımdan. evlılık arefesındeydık bu arada ben 22 yasındayım
suan
neyse o hakaretler varya hepsını duydum guzellıgım sorun oldu boyum uzun onla aynı boydydık o sorun oldu hep kenndını yanımda eksık hısseddıkce etti agzıma
sözluyduk ayrıldık cnm
cok huzurluyum suan baskasıyla bırlıkteyım dunya varmıs dıyorum
tabı hersey baslarda guzel.sonradan bunlada nolucamızı bılemem
sanada ayrıl rahatla dıcem cocuk var dıye dırencen babasız kalmasın dıye tutturcan vazgecmek gozunu korkutcak blıom
ama 21 yasındasın ve bu boyle gıtmez... gıtmeyecekde . demişti kadınlar kulubunden bı kız dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?