Bunu iyi dusunmussun.. Ama gidip gelmesi ne kadar surecek ki?
Senin gerekli belgeleri toplaman, avukat atanmasi, onla konusman, basvuru yapman filan zaten uzun surecler. Bunlar bir ay surer en az.. Hatta daha bile surer.. Hatta belki daha fazla.
Benim tavsiyem, davayi hemen acma ama ucretsiz avukatini ayarla en azindan hazirda beklesin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayir sevmiyorum hiç ısınamadım hep utandim onunla dışarıdayken[/QUO
Hakkında hayırlısı ozaman canım.
Biz ne desek boş karar senin.....
Mazoşist degilim ben bayan..bukadar insan benim.için yorum.yapiyor salakmi onlar edepli konuşunuzAilen arkanda, adam sana git ac davayı diyor sen ikinci evi alacak cocuğumu düşünüyorum diyorsun. Kusura bakma ama sen kendinden baska kimseyi düşünmüyorsun. 8 aylık hamile bir kadını yerlerde sürükleyen vicdansız bir adamın sana sundugu hayatı seviyorsun ve bundan vazgecmek istemiyorsun. Sırf rahatlamak icin konu actım desen anlarız ama bizi salak yerine koymayın Allah aşkına ya.
Edepsizlik yorumumun neresinde? Burdan ne görüyorsam onu söyledim.Mazoşist degilim ben bayan..bukadar insan benim.için yorum.yapiyor salakmi onlar edepli konuşunuz
Oğlumun 3 yaşına girmesini bekliyorum hic degilse bez falan ihtiyaci olmaz başkalarından istemek zorunda kalmam...ailemede söyledim onlarda biraz büyüsün.sabret diyolar kocamda boşanalım diyo sürekli
amin amin hepimizin karşısına hayirli olani çıkarsın rabbim...acele etmek istemiyorum.. Gemiye gidicek geldigi zaman yüklü.miktarda parasi olacak ve yine ev alacak evliyken alirsa yarisi benim olur elim.boş cikmak istemiyorum burdan çünkü bebegim var gelecegini düşünmek zorundayim...
6ay gidiyo gelmiyo canim çok zamanim var
canım benim ben bu hayatta en son diyeceğim şey boşan demektir.
Ama sen boşan be canım 21 yaşındasın 41 yaşında bi kocan var ve bu artık orta yaş sendromunuda geçmiş ne demek dna testi dayak ya ?
Güzelim ailen arkanda olsun olmasın daha gençliğinin baharındasın boşan işe girersin kendi ayaklarının üstünde durursun okumadığını düşünüyorum hem çalışırsın hemde açıköğretimden okulunu bitirirsin kimseye muhtaç olmazsın ömür boyu bu adamla gençliğini solduramazsın. Bu adamın yaşı ilerledikçe daha beterini yapar emin ol. Çünkü sen gençsin senin gözünün dışarı kaydığını felan düşnücek aladattığını düşünücek dışarı çıksan bişeyler yaptığını düşünücek boşan canım . Önce kendi ailenle konuş anlat durumunu dayanamadığını söyle hayır felan derlerse kadın sığınma evi var kadınlarımız için birçok alan var ezdirme kendini sakın. Sen bir kadınsın onurlu ve gururlusun susma ezdirme kendini
Benim.amacım boşandıktan sonra kimseye muhtac olmamak sonucta ufacik bir bebekle birlikte olucam...hic bir zaman insanlarin sorunlariyla alay etmeyin allah korusurusun tabi kimin başına ne gelecegi bilinmez...buraya yazilanlar masaldan ibaret degil dört duvar arasinda neler yaşıyorum neler oros** denildi kah**denildi çocuk başkasından denildi hemde hic birini yapmadigim halde kınamayın beniBu kafayla giderseniz daha çok döverler sizi.
Biraz gururlu olun, çok değil biraz..
İnsanların ederi/değer yarım ev değeri kadar mıdır?
Bırakın Allah aşkına, sizinki ticaret.. Dövülürsünüz yine, amaaan neyse bi daha gemiye gider yarım evde ordan, temiz dayaklara 1 ev..
Benim.amacım boşandıktan sonra kimseye muhtac olmamak sonucta ufacik bir bebekle birlikte olucam...hic bir zaman insanlarin sorunlariyla alay etmeyin allah korusurusun tabi kimin başına ne gelecegi bilinmez...buraya yazilanlar masaldan ibaret degil dört duvar arasinda neler yaşıyorum neler oros** denildi kah**denildi çocuk başkasından denildi hemde hic birini yapmadigim halde kınamayın beni
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
Benim.amacım boşandıktan sonra kimseye muhtac olmamak sonucta ufacik bir bebekle birlikte olucam...hic bir zaman insanlarin sorunlariyla alay etmeyin allah korusurusun tabi kimin başına ne gelecegi bilinmez...buraya yazilanlar masaldan ibaret degil dört duvar arasinda neler yaşıyorum neler oros** denildi kah**denildi çocuk başkasından denildi hemde hic birini yapmadigim halde kınamayın beni
cnm benim .... cok cok ıyı dusun emi ve teşekkur ederm guzel dıleklerın için
Maddi olarak şunu soyleyim işe basladigi zaman üzerime para yaticak büyük miktarda o gemideyken parayi cekip bu evden gitmeyi.düşünüyorum..bazi arkadaslar yanlis düşünerek yorum yaptilar ama olsun onlarin düşüncesi saygi duyuyprum çünkü ilerde cok lazim.olucak o para bana...evet haklisiniz durumi iyiydi diye evlendirdiler yaşı olgun iyi gecinirler kizimiza iyi bakar dediler fakat çok yanlis bir evliliktiBu işin boşanmaktan başka bir çaresi yok bence...bu adamın düzelmesi imkansız. sizi öldürebilir bile bu kafayla. Normal bir erkek asla karısına or... k.pe demez...sizi de sevmiyor zaten bu açıkça belli. Belge toplamaya bakın size yaptıklarını vurduğunu belgeleyin. Boşanma halinde maddi olarak eli boş kalmamanız için. Boşanma aşamasında da evden uzaklaştırılmasını istersiniz, çocuğun önünde şiddet uygulaması hakaret etmesi karakolluk olmalar vs bunlar ciddi şeyler.
16 yaşında kızı nasıl 36 yaşında bir adama verirler diyecektim ki, eşinizin maddi durumunun çok iyi olduğunu okudum, bu da açıklıyor her şeyi. Maddiyat düşünülerek yapılmış bir evlilik bu. O adam normal düzgün karakterli olsaydı 36 yaşına kadar bekar kalır mıydı?? maddi durumu da bu kadar iyiyken?? Düzgün biri olsaydı 20 yaş ufak bir kız değil yaşına yakın biriyle evlenirdi.. Bu saaten sonra çocuğunuzu da düşünerek bu adamdan kurtulmaya bakın. Buradaki üyeler eleştirmiş ama mutlaka maddi olarak da birşeyler elde etmeye bakın ortada kalakalmayın çocukla. Aileniz de bir yere kadar yardımcı olur. Boşanmış bir kadın için hayat kolay değil.
Neden baskadina muhtac olasinki calisir cocugunada kendinede bakarsin
9 yasinda bi oglum var bosandigim gun diger oglum dunyaya geldi hic uzulmedim hic canim yanmadi oyle bi adamdan kurtuldugum icin sevindim hatta cocuklarimdan baska hicbirsey istedim bosanmaya karar verdigimde hamile oldugumu ogrendim bi an bile kararimdan caymadim acaba demedim ilk evden ayrilisimdi ilk bosanma kararimdi asla donmedim oglum 9 aylikken ise basladim hicbir sekilde ne maddi ne manevi biseyini istemem yapan adam istemeyle yapmaz zorla biseyleri elde edemezsini adam inatlasir vermez bisiler cevirir yine vermez bence baska altarnatiflet dusunun .
Küçücüktu bebegim büyümesini bekledim..ve büyüdü...dilerim siz çok mutlu olursunuz..uzaktan bakinca nekadar kolay görünüyor degilmiHakaretleri yiyip oturmuşsun sende işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?