- 12 Temmuz 2011
- 492
- 1.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
Sürekli kendimi baskı altında hissettiğim, hyzursuzlukla dolu bir evlilik. Bu hissiyatı ben mi uyduruyorum, deli miyim, şizofren miyim bilmiyorum artık.
Şu yaşa geldim sanki hayatım boşa geçti. Hiclik boşluk.
Boşanmak geçiyor hep aklımdan, kurtulur muyum diyorum. Yok her şey üstüme geliyor. Dünya başıma yıkılmış gibi. Şu yattığım yerden hiç kalkmasam, yok olup gitsem.
Senin sorunun mutsuzluk canım.Ama ölünmüyor mutsuzluktan emin ol.
Sana pozitif ol,hayat güzel ,dünya mis gibi diyemeceğim. Pembe gözlükleri takmanı ya da dini yönden bir açıklama getirerek olayı derinleştirmeyi düşünmüyorum.Senin bunları duymaya şu anda zaten tahammülün yok.
Sadece durumunu kabullen,mutsuzsun.
Bunu yenmek için çabala.Hastalığını buldun,tedavisine yönel.
Çoğu insan bu dünyayı sevemedi,seven nadir.Sen de sevemeyenlerdensin. Kötü bir dünyada yaşıyoruz,gittikçe kötüleşen üstelik
Ama şu gerçek var,yaşamak zorundasın.Kendi hayatından vazgeçme hakkın yok.Ya durup savaşacaksın ya da geçip gitmesini izleyeceksin,Öyle ya da böyle bir şekilde kendi ilacını kendin bulacaksın.
Güçlü bir kadın olmasan,bunları yazacak ruh halinde olmazdı.Sen güçlüsün,nerede yorulduysan orada dinlen.
Bu süreçte seni üzecek her türlü şeyden uzak dur,psikolojik kitap ve film vs .Bunları bir kenara at..
Huzur kavramını hayata sokmak için,seni dinlendiren müziklere yönel.Hatta en acilinden bir yere yazıl.
Hayır ve hasenat işlerine kafa yormaya başla.
Her hafta sonu pazar günü misal Çoçuk esirgeme kurumu günü ziyaretin,,diğer haftan huzur evi ziyareti olsun.
Ya da en kolay neyi yapabiliyorsan.Ama sürekli başkalarının derdine yoğunlaşmayı sağlayaak bir meşgale bulman lazım
Kendi derdin yerine,başkalarının derdine üzülmeye başladığın an;yüzeye çıkıyorsun demektir.
Çıkacaksın bu dünyadan enin sonunda ama Ya sadece Kamil olarak ya da İnsanı-Kamil olarak.