Hayat güzel ... bugünler bir daha istesende geri gelmeyecek edebiyatı yapmayacağım .
Çünkü hayat bazen çekilmez derecede boktan bi hal alabiliyor .
Daha fenası da " nedir derdin ? " denildiğinde , elle tutulur bir şey sunamıyorsun . Ihmm , şey sıkılıyorum , her şey boş geliyor , bi amacım bile yok , hiç bir şey zevk vermiyor diyip kalıyorsun .
Kimi buna şımarıklık , kimi şükürsüzlük kimi de depresyon diyor .
Zaman zaman hepimize oluyor . Önce bunu belirteyim de kendini anormal hissetme .
Şu gün şu an şu yaşta ne yapıyor olmak isterdin ? Bi liste yap. Sonra bak bakalım mevcut şartlarınla yapmak istediklerini engelleyen etkenler ne ?
Evliliğin mi gerçek sorun ? Yoksa evliliğine gereken ilgiyi göstermeyecek kadar tembelleşmen mi ?
Bak satır arasında yazmışsın , 20 kilo almışsın . Bak bu bile biz kadınlar için başlı başına bi depresyon sebebi :)
O koltuğa gömülüp hiç bir şey yapmak istememeye devam ettiğin sürece " hiç bir mucize " bekleme . İnsanın mucizesi kendi içindedir . Biraz cesaret onu dışarı çıkarır .
Sende yaşamak istemiyorum !!! Diye sızlanmak yerine ; güzel yaşamak istiyorum de ve hayatını güzelleştirecek gerekirse radikal kararlar için biraz cesaretlen .