Yaşamak ne kadar zor, pahalı?

Malını almışsınız nasıl bir cümle ya biz zaten şuan birikim yapıp ödeme derdindeyiz
Kusura bakmayın ilk konunuzu okudugumda üzüldüm durumunuza ama gittikçe batıyorsunuz.

Halası karlı fln ne demek mesela?
Zaten borc olarak vermeseydi yine de karlı olacaktı.sanki sizden ekstra para istiyor gibi konuşuyorsunuz.

Daha fazla vakit kaybetmeden borcunuzu taksit taksit de olsa odeyin

Dört sene borç bekletmek kusura bakmayın ama gerçekten ayıp. Olmayınca olmuyor diyorsunuz ama siz mülk almak için borçlanmışsınız yoksulluktan değil yani hiç drama yapmayın. Yarım altın biriktire biriktire o borcu ödemek için halayı yine aylarca bekleteceksiniz bilemedim ben halanın yerinde olsam iyi konuşmam

Kusura bakmayın ilk konunuzu okudugumda üzüldüm durumunuza ama gittikçe batıyorsunuz.

Halası karlı fln ne demek mesela?
Zaten borc olarak vermeseydi yine de karlı olacaktı.sanki sizden ekstra para istiyor gibi konuşuyorsunuz.

Daha fazla vakit kaybetmeden borcunuzu taksit taksit de olsa odeyin

Borçlu olmak zor gerçekten ama konuda yazmadığı için yanlış anlamadıysam halaya 4 sene hiç ödeme yapmamışlar, şimdi kadın istemeye başlayınca sanki borç dün alınmış gibu uyku uyuyamıyorum demiş konusahibi. 4 seneye kadar da belki hala uyku uyuyamadı. 3 ayda, 4 ayda bir de olsa, bir bileziği tamamlayıp ödemeye çalışsalardı altın bu kadar uçmadan halaya da borç biterdi.

Biriktirmeye çalıştıkça daha da artacak borcunuz. Kredi çekip TL ödemeye başlayın.

Benim akrabaya borç vermek konusunda mottom:
Borç verip kötü olacağıma vermeyip kötü olurum.
Konu sahibinin konusu da bunun ispatı.
Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor.

Kendim ve eşimin anne-babası ve kardeşlerimiz dışında kimseye borç vermem prensip olarak.
Kimseden de istemem.
Param yoksa almam, ille de almam gerekiyorsa bankadan kredi çekerim kimseyi mağdur etmem.

Konuya verdiğiniz cevapların hepsini okumadım bir engeliniz var mı bilmiyorum ama acilen işe girmenizi ve halaya olan borcunuzu en kısa sürede ödemenizi öneririm.

Altının ne olacağı belli değil sanırım daha da artacak kredi çekip altın alabilirsiniz şimdiden çünkü 4 ay sonra bu fiyatları da göremeyebilirsiniz.

Bence 4 senede kenara çeyrek vs atarak borcunuzun hepsini olmasa bile bir kısmını biriktirmiş olmanız gerekiyordu
Yapacak bir şey yok öyle böyle bir şekilde ödemeniz gerekiyor,

4 sene odenmeyen borc deyince aklima annemin dolandirici kiz kardesi ve onun sahtekar kocasi geldi nedense. Aldiklari parayi 10 sene sonra TL karsiligi olarak TL odeyerek tarihe gectiler.

Back
X