- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Kusura bakma da her mesajinin sonuna gulen yuz koymsk bile uzucu. Konu hali degil ki kadinin annesi hasta ve o ortam onu cok uzuyor. Kardesim kanserden vefat etti 4 ay once. Son bir ayinda kör oldu yatalak oldu. Bilinci gitti surekli altinu defistirdik o hastane odasindaki o idrar kokusu hala zihnimden cikmiyor. Iki ayri yardimci tutmustum ama o hal o koku beni perisan ediyordu. Koku degildi sorun kardesimi o hallerde gormekti.
Cok üzgünüm boyle yanlış anlaşıldıgim icin ne diyebilirim, allah yardimciniz olsun. Ben sadece halilarla ilgili konusmadim tüm mesajimi okuyan yok. Sanirim,konu sahibi halilariniz degerlimi yazan kismina sinirlendigi icin tum yazdiklarim. Gormezden geliniyor. Kusura bakmayin hanfendi gulucuk koyma sebebeim de dedigim gibi ben sadece halidan bahsetmedim. Ama sanki sadece hali demisim gibi lanse ediliyir ya ondan dolayi.
Bakiniz burdada halidan bahsetmis yükleninYıkanan halılar alanz, birde anneniz hasta bezi kullansa aslında ni nevi psikolojik olarak iyi hissedersiniz. Koku insanın hayatını etkileyen bir durum hele birde annenin rahatsızlığı seni iyice çıkmaza sokmuş. Allah yardimciniz olsun inşallah .
Sen isyan etme ölmek isteme bu bir sınav hersey geçicek üzülme . Kardeslerin varmi? Sen kaç yaşındasın ? Kardeşlerin varsa sıraya koyun bez alma eylemini bakım eylemini sosyal hayattan kacinmayin. Psikolojik olarak belli kuralli sistemler rahatlatır. . Anneniz yük gibi olduğundan değil daha mutlu psikoloji inanın eve annenize yansır. .
En ufak örnek olarak evladım herşeyim ama ara ara hava değişsin diye eşime bırakırım markete çıkarım değişiklik olur ve çocuğa daha verimli olurum .
Bakiniz halidan bahsetmus yukleninHalı değil de paspas kilim kullanabilirsiniz temizlemesi kolay olur.
Sunu dicem doğru bir şey diyince nedesen herkes suclar ee nede olsa dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar demi. Ben 17 yasimda neneme bakmistim yillar once hicde sikayet etmemistim, bazen geceleride yaninda yatardim, yemegini yapar saclarini tarar, ustunu degistirirdim. Sonradan oldugunde keake yasadiginda biraz daha ilgilenebilseydim diye düşünmüştum. Simdi ben o mesajda ne yazmisim sizlerde halen ne diyorsunuz. Cok değişik, halilara takilan ben olmusum, benim mesajimda halilara takilan siz dwmekki halilarda keramet
Hanımefendi çok güzel şeyler yazmış, halı ayrıntısını sonradan farketsem de o haricinde diğerlerine katılıyorum. Ben de böyle önerilerde bulunacaktım.Butun bu yazdiklarimdan halilarin annemden degerli oldugunu dusundugum kanisina varmaniz, zeka seviyenizin dusuklugune isaret ediyor. O nedenle yorum yapmayacagim daha fazla.
Hanımefendi çok güzel şeyler yazmış, güzel önerilerde ve temennilerde bulunmuş. Siz ise sadece halıya takılıp kadına hakaret etmişsiniz. Size burda ne dense boş.
Senin dediğin şeyle bizim yazdıklarımız çok farklı herkeste anladı boşuna uğraşmaBakiniz halidan bahsetmus yuklenin
Mesajımı düzenledim. Halı kısmındaki parantez işaretini geç farkettim malesef.Hakaret hani? Dusuk zeka seviyedise sahip dugunu hatirlatmam mi hakaret oldu? Guldurdunuz beni.
Bakiniz halidan bahsetmus yuklenin
Bakiniz burdada halidan bahsetmis yüklenin
Bakiniz halidan bahsetmus yuklenin
Yavrum , seni cok iyi anliyorum , babam alzeimer , bu hastaligi yasamayan bilmez o yuzden sacma sapan yorum yapanlara takilma
Koskoca babami 3 yasindaki cocuk zekasina sahip olarak gormek benim icimi nasil yakiyor bir ben bilirim bunu
Ancak hastalik bu yasaniyor , yapacak bir sey yok, maalesef su anda tedavisi olmayan hastaliklar bunlar , cok zor , kahroluyorsun ama bunu kabullenmek ve hayatina devam etmek zorundasin , sen bir turlu kabullenme asamasini gecemedin , imkanin el veriyorsa psikologa git , ben annemi de gonderdim psikologa cunku o da kabullenemedi , cok kahroldu , iyilessin eski haline donsun istedi , cocukca hareketlerine anlam veremedi , konduramadi , sonra baska yasli ciftlere bakip ben yasliligimizi boyle hayal etmemiştim dedi iyice kahroldu
Ama ne zaman kabullendi hastaligi ve onunla yasamayi ogrendi simdi tekrar gulmeye basladi annem , elbette yine cok uzuluyor ve cok zor bir hayati vat ama kabullendikten sonra isyan etmeyi birakti
Ne zaman istersen bana ozelden yazabilirsin , elimden geldigince destek olmaya calisirim sana
Şaka mısınız siz!Evet halıların kirlenmesinden sikayet eden ben oldugum icin zeka seviyem baya düşükilk olarak kendini sinir harbinizd engel olun, burda bu sekildw bir cevabı duymak hoşunuza gitmedigine göre annenize nasıl davranıyorsunuz düşünmek bile istemiyorum, sizin gibi evlatlar ne. Desem neyse hayatinizda başarılar.
Senin gibi annenizden değerli olan hali dememiş ya siz cidden hatanizi kabul edeceğinize şunu yapıyorsunuzBakiniz burdada halidan bahsetmis yüklenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?