Yaşamaktan bıktım..

Bana esinin tayin istemesi mantikli geldi. Hem adam memurmus, sen isten ciksan ne kadar zorlanirsiniz ki, millet asgari ucretle cocuk bile bakiyor, boyle konusmak kolay belki ama esim memur olsa ben asla cekmezdim oyle bi isi. En azindan isini degistir. Hayatini monotonluktan kurtar. Kendine vakit ayir, esine evine sevdiklerine vakit ayir.
Baska sehre de gidebilirsiniz tayinle, hayalinde yok mu guzel bi yer mesela? İnsallah duzelir durumun yakin zamanda.

Kadınlar Erkeklerin yükünüde omuzluyor bu devirde.Erkekler hala şikayet ediyor.Rahat batıyor bence.Adam evi geçindirir,kadın evi çocukları ile ilgilenir.Siz çalışan biri olarak eve ne kadar zaman harcamınız gerektiğini anlamışsınızdır. Yaşlar hızla ilerliyor,gencide ölüyor yaşlısıda ama bir tane sağ kalmıyor. Bu dünya mü'min için sıkıntı yeridir.Kadın ve Erkek haddini ve Hududunu bildiğinde bu dünyada ahirette güllik gülistanlık olur. Aile demek ülkenin yapı taşı demek diye öğretmişlerdi bize ilk okuldan beri. Aileler verimli olacak ki ülkede olsun.Aile deyip geçmemek lazım,dinen geriği ne ise aile olmanın öyle davranmalı.

Not : Bunları namaz abdestten bahsettiğiniz için yazdım.İnanmayanlara sözüm yok istedikleri aile tipini benimseyebilirler.Hemen dini karıştırma diyorlarda,yazma gereği duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…