- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
O kadar kötüyüm ki
Babam çok ağır sözler sarfediyor bana,
Elalemin çocukları okuyup doktor, vali oluyormuş ben kiloluymuşum, boşa okumuşum, beni alan olmazmış, benden bi b.. olmazmış...
Tüm bunları milletin içinde dedi nasıl utandım rezil oldum anlatamam
Arkadaşlarımın ve kuzenlerimin çoğu ya atandı ya evlendi beni boşa okutmuş değmezmişim emeklerine
İibf mezunuyum geçen sene girdim sınava atanamadım tekrar gireyim dersaneye yazdır diyorum samanlıkta iğne arıyormuşum en sonunda koye gelin vercekmiş
Yaşamak istemiyorum artık
O kadar kötüyüm ki
Elalemin çocukları okuyup doktor, vali oluyormuş ben kiloluymuşum, boşa okumuşum, beni alan olmazmış, benden bi b.. olmazmış...
Arkadaşlarımın ve kuzenlerimin çoğu ya atandı ya evlendi beni boşa okutmuş değmezmişim emeklerine
İibf mezunuyum geçen sene girdim sınava atanamadım tekrar gireyim dersaneye yazdır diyorum samanlıkta iğne arıyormuşum en sonunda koye gelin vercekmiş
Babanin herkesin icinde oyle laflar etmesi cok uygunsuz, o konuda cok haklisin.
Ama KPSS adina yillarca evde oturan insanlari da ben anlamiyorum. Ozel sektorde ocu filan mi var?
Benim sana tavsiyem, iyi kotu bir ise gir calis. Ille istiyorsan sinava yine calis. Ama evde oturma. Anlasilan babana batiyor senin evde olman. Calisirsan babani da fazla gormezsin, onun da senin hakkinda dusunceleri degisir diye dusunuyorum.
canım hiç moralini bozma. çok biliyorduysa bölüm seçerken rehberlik etseymiş sana. Sen ona falancanın babası doktor kızına prensesler gibi bakıyor filancanın babası kaymakam kızının altında son model araba var desen ne dermiş acaba. çocuklarımızı makamlarına göre mi seviyormuşuz. çok çok ayıp etmiş ama baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz.
O kadar kötüyüm ki
yalnız değilsin o babadan birazcık bende de var yalnızken normal ama misafirin yanında coşuyo resmen
bikeresinde misafirlere çay servisi yapıyodum kalabalık olduğumuz için diğer odalara bölünmüştük ben servisi yaptım şekeri bırakmayı unutmuşum tepsinin içinde kalmış diğer odaya geçtim babamda arkamdan söylene söylene geldi akıl yok ki bunda hiç akıl yok diyene kırılmıştım
sabret ve dua et inşallah evleneceğin yerde sıkıntı görmezsin
Babanin herkesin icinde oyle laflar etmesi cok uygunsuz, o konuda cok haklisin.
Ama KPSS adina yillarca evde oturan insanlari da ben anlamiyorum. Ozel sektorde ocu filan mi var?
Benim sana tavsiyem, iyi kotu bir ise gir calis. Ille istiyorsan sinava yine calis. Ama evde oturma. Anlasilan babana batiyor senin evde olman. Calisirsan babani da fazla gormezsin, onun da senin hakkinda dusunceleri degisir diye dusunuyorum.
ben kpss diye yillarca evde oturmadimki muhaaebe yapiyordum bir kac ay onceye kadar bos zamanlarda yeri geldi konfeksiyona gittim yeri geldi cocuk baktim yeri geldi isleme yaptim sattim asla ondan beklentim olmadi
ama o azcik gururlanmak yerine b.k yerine koymayi tercih etti
neler yasiyorum ve inanin tek cikis yolum atanip gitmek
Insallah atanirsin, cok basarilar diliyorum.
Yukarda yazdiklarini okudum, cok uzuldum adina canim. Sakin kendine olan guvenini kaybetme, babanin laflarini duyma, bu adamin huyu boyle de gec, bosver. Atsan atilmiyor, satsan satilmiyor. Liseye 1.likle kontenjan alabildigine gore KPSS'yi de gecersin, atanirsin. Kapasiten var demek ki, moralini bozma.
Ama bir yandan da calismaya devam et, kafan dagilir, rahatlarsin biraz.
Baban da babamı görür gb oldum..
Aynı cümleler biz de daha ağırları da ağıza alınıyor malesef çünkü ben 1 yılı aşkın süredir işsizim.Üstelik kpss şansım da neredeyse sıfır.özele muhtaç gibi birşeyim..
Bu babalar iyiliğimizi dusunuyor mu dusunmuyor mu bilmiyorum ama psikolojimizin ve hayatımızın içine ettikleri çok açık..
Allah yardımcın olsun, umarım sen atanırsın ve kendi hayatını çizersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?