Yaşamaktan yoruldum bittim artık :(

Çok kötü babanın yaptığı. Seni anlayabiliyorum. Senin baban gibi çok örnek gördüm etrafımda. Sadece babalar değil öyle annelerde var. Eskiden böyle ebeveynler var mıydı bilmiyorum. Yoksa zamanımıza mı özgü bilmiyorum. Artık her şey maddiyat.prestij olmuş. Anne babalar koltuklarını kabartacak evlatları olsun istiyor. Herkes ister iyi yerlerde olmayı çok paralar kazanmayı toplumda itibar görmeyi. Ama herkes bir değil. Herkesin belli bir kapasitesi var. Ve çok inandığım bir şey var herkes bu dünyada nasibini yer.
Elbette çalışmak çabalamak en önemli şey. Olmayıncada olmaz işte. Bir yerde tıkanır. İyi ya da kötü kıyaslamadan nefret ederim. Herkes ayrı birer bireydir. Kıyaslamada ne oluyor? İnsanın kendine olan güveninide yıkıyorlar. Sakın bunun olmasına izin verme.

Aman Allah'ım aynı cümleler acaba akrabalıkları falan var mı :))
Bir de ben tepki gösterince kırılsam ya da ağlasam '' sana da şaka yapmaya gelmiyor ne biçim insansın sen '' diye tepki alıyorum..
Ben sürekli iş başvurusu yapıyorum, belediyenin kurslarına başvuruyorum beklıyorum bakalım herkesin bir nasibi vardır öyle inanmak istiyorum umudunu kaybetme sende .

Benim babam sağolsun çok iyidir ama benim iş sınavlarına girdiğim süreçte biriyle konuşurken "sınavlara da girip duruyor ama bir şey olduğu yok" dediğini duymuştum, çok üzülmüştüm. İşsizlik psikolojisi çok kötüdür gerçekten, en ufak laf acıtır canını. Baban belki seni bu şekilde motive edeceğini zannediyor olabilir. Evet çok saçma ama bunun işe yarayacağını sananlar var gerçekten.

c
Cok onur kirici umarim kurtuluruz bu durumdan biran once ikimizde..

Allah kimseye taşıyamıyacağı yük vermezmiş.
Yaşamak istemiyorum diye sitem etmen sadece seni bir adım daha ölüme yaklaştırır.
İnat edip daha iyi yerlere gel.
Baban öyle dedi diye öyle olacak diye bir kural yok .
Babanın cahilliğine ver saygıda yinede kusur etme.
Her topal atın bile alıcısı varken şişmanlıktan kimse evde kalmaz.
Bir an önce diyet ve başarı adımları at

bende kiloluyum babam ergenlik doneminde elimden tutup hastaneye diyetisyene goturmustu hatta orda bi sorun cikmisti ordakilerle baya bi kavga etmisti canim benim (= ya ne bicim insanlar var anlamiyorum madem kilolusun belli ki hastaliginda varmis tutup elinden hastaneye goturseymis evladisin sen onun,is mi bulamiyorsun etrafindakileri arasaymis bizim kiz is ariyor aklinizda olsun diye, ne biliyim bi suru yol var yani bu kadar mi zor evladina yardim etmek,sen onun canisin,sana surekli senin kimseyi almayacagini evde kaldigini ima ediyorsa aman baba her kor saticinin alicisi vardir bulunur elbet alacak biri merak etme de gec niye uzuluyorsun hic kafana takma,kilonlami dalga geciyor "baba kizdirma beni uzerine otururum gorursun gununu " de,ben babama beni diyetisyene goturdugunde soylerdim valla kusura bakma ama ben "baban seni sevdigi icin,iyiligini dusundugu icin boyle soyluyordur" diyemem bana mantikli gelmiyor inanmadigim bi seyide sana soylemem,ama sen kendi moralini bozma gul gec hee hee de gec,evlenip gidince o evden, seni mumla arar,kizim kizim diye pesinden koosar merak etme.hic canini sikma arkadasim (=

banada babam söylüyor aynı şeyleri.alıştım artık. ayrıca yırtındım iş bulayım diye atanamadım da olmadı napayım.düzgün bi iş bulamayacağımı anladım artık.yaşımda geçti.sıkılsamda çekinsem de bi garsonluk falan yapmayı düşünüyorum artık.sigorta yok,asgari ücretin altında ama napayım.babalarada kabahat yok.emek verdiler.Allah kahretsin bizleri bu duruma düşüren sistemi.beni evlendiremezde artık çünkü ikimiz yalnız yaşıyoruz.böyle gitcek artık bu ..

Son düzenleme:
LÜTFEN babana hiççç kırılma tatlım o aklı sıra seni motive edip hayattayken bir yerlere gelmeni istiyor ,her anne baba evladını evlenmemişse şöyle bakımlı ve normal kiloda ister etraftan beğenilsin diye ,işte bizim türk aile mantığımız inan benim rahmetli babam da bazen beni kırardı okul bitince atanamadım bir yıl çok kırıyodu bende ona hırsla çalıştım öğretmenliğe atandım12 yıllık öğretmenim saçima başıma kiloma dikkat ederdim az kilo alsam kızardı ,sen genç kızsın diye ama şimdi her aldığım maaşta ona dua ediyorum hayata beni böyle dimdik hazırladığı için sende şöyle biir silkin kendine sözler ver ve uygula bizde olunca buradan duyurrrr inşallah sana örnek olsun diye yazdım inan hiççç üzülme yolun başındasın daha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…