konuşacak kelime bulamıyorum . bana gelip bak arattım ama sadece meraktan dese bunu anlarım çünkü ben bile eski sevgilime bakıyorum arada meraktan ama inkar ediyo valla yapmadım diyo . orda ispatı var ve yapmadım diyo . şoka girdiğim olay bu hala neyin yalanıbir hamlede güveniniz kayboluyorsa zaten o güven hiç olmamış demektir
konuşmayı denemelisin
zaten şu face çıktı çıkalı boşanmalar bile arttı
çünkü kimse amacına uygun kullanmıyor malesef
konuşacak kelime bulamıyorum . bana gelip bak arattım ama sadece meraktan dese bunu anlarım çünkü ben bile eski sevgilime bakıyorum arada meraktan ama inkar ediyo valla yapmadım diyo . orda ispatı var ve yapmadım diyo . şoka girdiğim olay bu hala neyin yalanı
bi iki hafta önce bi arkadaşımız burda konu açmıştı . erkek arkadaşının sürekli eski sevgilisini facebook da arattığını söylemişti bende ona arattığı illa sevdiğini göstermez meraktan da olabilir fevri karar alma demiştim . şu an aynı şey başıma geldi bugün ilk kez sevgilimin facesini açtım ve donuk olduğunu sandığım zamanlarda arada açıp eski sevgilisini aratmış üstelik şu an inkar ediyo resmen gözümle görüyorum ispatı var ve inkar ediyo . kafayı yicem şoktayım çünkü sorun onun bu kadar kolay yalan söylemesi acaba başka nelerde böyle uyuttu beni . napmamı önerirsiniz
keşke beni utandırsaydı keşke bak ne kadar ayıp ettim deseydim ama maalesef beni haklı çıkardı iyki bakmışım . dediğim gb sorun da aratması değil dondurdu sandığım zamanlarda acık olması ve su an dahi inkar etmesi . şoktayım .valla dediğim gibi canım bu face olaylarından anlamıyorum
belliki meraktan bakmış ve sen kızacaksın diye yalan söylüyor
ama sende bir güvensizlik gösterip onun şahsına ait olan hesabı kontrol etmişsin değilmi
bende eski sevgilime bakıyorum . biliyorum insan bazen merak ediyo buna da lafım yok . ama aratmadım gercekten diyo . şimdi ben bunu affetsem gözünde ne olcam . ispatı varken yalanına inanmış gb mi davranıyım ?bak canım herkes faceten herkese bakıyo helede eski sevgili bakılır yani ben çocukluk aşkıma bile bakıom suan bi sevdigim var sevmediğimden mi hayır sadece merak oluyo can sıkıntısı oluyo..sevgilin sana gerçeği söyleyemz cnkü seni kaybetmek istemio demekki..ama şunuda unutma güven gidince bidahada gelmio..
keşke beni utandırsaydı keşke bak ne kadar ayıp ettim deseydim ama maalesef beni haklı çıkardı iyki bakmışım . dediğim gb sorun da aratması değil dondurdu sandığım zamanlarda acık olması ve su an dahi inkar etmesi . şoktayım .
biliyosunuz facebook da aratılan kişiler görülüyo böyle bi özellik var bende resmen tarih tarih okudum üstelik bana bugün ' x ' arkadasımla konuşcam demişti mesela ve bugün cidden x aratılmış yani hata payı bile yok . bu neyin inkarı anlamadım . valla yapmadım valla bakmadım valla seni üzcek bişey yapmam diyo .elinizde ispatınız olduğunu söyleyin bir de , bakalım o zaman ne söyleyecek..
yani ben ona koşulsuz şartsız güvenmiştim . şu an yalanını görmek öyle üzüyo ki . ben onun yalanına değil bi daha ona güvenemeyecek olmama üzülüyorum .biliyorum öyle olduğunu da yine de inkar ediyo yani..bilemedim ,sanırım kaybetmemek için inkar ediyo..:26:
bende eski sevgilime bakıyorum . biliyorum insan bazen merak ediyo buna da lafım yok . ama aratmadım gercekten diyo . şimdi ben bunu affetsem gözünde ne olcam . ispatı varken yalanına inanmış gb mi davranıyım ?
bende ona şaşkınım pat diye ben istemeden verdi sonuç bu . ne düşüneceğimi şaşırdım .aa çekındıgı birşey olsaydı size şifresini vermezdi?
Of ya bende cok kötü olurdum düsündümde... gerci bende bakıyodum arada sırada ama karsıdakınden beklemedigimiz icin yıkılıyoruz ama sonucta aynı sey iste bunu o an anlıyamıyoruz :26: Eger kabul etseydı evet baktım deseydi yine bi derece iyiydi icini bosaltıp saydırırdın felan ama bakmadım diyorburda işler karışıyo işte
bende ona şaşkınım pat diye ben istemeden verdi sonuç bu . ne düşüneceğimi şaşırdım .
ya baktım dese burda meraktan deriz nolcak deriz ama bakmadım diyo ve öyle sahici söylüyor ki bunu ispatım olsa inanıcam ve bu sefer acaba kaç tane böyle yalanı vardı da inandım
saklamadı sonuçta verdi skındıgı çekındıgı bişey olsaydı vermeı dıye düşünüyorum acaba arananları n göründügünü bilmıyormuydu ? bu önemli biliyorsa şüphe etmeye gerek yok ben en nefret ettıgım kişiye bıle bakarım .içimde bişey olmasıda lazım degıl..
sizden çekındıgı için inkar etmiştir bence ..son durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?