bende tavsiye etmiyorum üzerinde DİKKAT : yuva yıkar yazmalı benceBu bu konuyla ilgili 999999999. konu hala öğrenmediniz mi ya :)))) profilde hareketler dökümü var orda solda hakkında beğenme yorum falan diye seçenekler var.En altın da ara yazıyor tıklarsan görebilirsin...Tavsiye etmiyorumm :)
Oldum olası sevgilisi, eşi vs. olan insanların face kullanma isteğini çözemedim.
Ne b.k var yani orada değer verdiğiniz insandan önemli olabilecek ne var anlamıyorum.
Haklısın sen. Yapıyorsun madem adam gibi arkasında duracaksın o zaman insansan bunu yapmalısın.
O aratmadı da ben mi arattım yani. İnkar etme bari be adam.
Sevdiğimden değil merakımdan de. de bir şeyler ama inkar edip güvenini yıkma karşındaki insanın.
Tamam anladık hepiniz odunsunuz odun geldiniz odun gideceksiniz ama azcık beyniniz bassın bir şeylere.
Bir b.k yiyorsan kaşığını da yanında taşıyacaksın o kadar adamlık bunu gerektirir.
Gerekirse yaptım unutamadım de ama yalan söyleme. Bir iki üç derken insanın gözünde değeri kalmıyor işte.
Güvense bırak sıfırı eksilere iniyor.
Ayrıca neden donduruyor ki onu da anlamadım kalıcı olarak silsin sende kurtul o da kurtulsun böyle problemlerde olmaz hem.
Birazda suç ben kullanıyorum sende kullan diyenlerde bu ben bile olsam böyle.
Atarsan adamı havuza sidik de yutar su da. Çok şükür bu gibi şeylerden yana hiçbir sıkıntımız yok bu konuda asla taviz veremem.
Seninkine gelince adam gibi doğruyu söylemesi için uyar onu.
Baktığını biliyorum kızdığım şey bakman değil nedeni diye açıkça söyle nedenine göre de bi yol çizersin kendine.
Bence net bir şekilde o kızı aratmasına değil bunu sorduğunuzda ona yalan söylemiş olmasına kızdığınızı belirtin..
Bu bu konuyla ilgili 999999999. konu hala öğrenmediniz mi ya :)))) profilde hareketler dökümü var orda solda hakkında beğenme yorum falan diye seçenekler var.En altın da ara yazıyor tıklarsan görebilirsin...Tavsiye etmiyorumm :)
şu an resmen duygularıma tercüman oldunuz . aynen sorun tam da anlattığınız gb . sen yapmadın da ben mi yaptım ortada hersey ama gel gör ki inkar inkar inkar . ben face kullanmaya karsıyım biliyorum ki sorun çıkacak bişey olcak ondan kapatmıştık ikimizde ya da ben aptallığımdan öyle sanmışım . sonuç da bu yarın konuşmak dahi gelmiyor içimden .Oldum olası sevgilisi, eşi vs. olan insanların face kullanma isteğini çözemedim.
Ne b.k var yani orada değer verdiğiniz insandan önemli olabilecek ne var anlamıyorum.
Haklısın sen. Yapıyorsun madem adam gibi arkasında duracaksın o zaman insansan bunu yapmalısın.
O aratmadı da ben mi arattım yani. İnkar etme bari be adam.
Sevdiğimden değil merakımdan de. de bir şeyler ama inkar edip güvenini yıkma karşındaki insanın.
Tamam anladık hepiniz odunsunuz odun geldiniz odun gideceksiniz ama azcık beyniniz bassın bir şeylere.
Bir b.k yiyorsan kaşığını da yanında taşıyacaksın o kadar adamlık bunu gerektirir.
Gerekirse yaptım unutamadım de ama yalan söyleme. Bir iki üç derken insanın gözünde değeri kalmıyor işte.
Güvense bırak sıfırı eksilere iniyor.
Ayrıca neden donduruyor ki onu da anlamadım kalıcı olarak silsin sende kurtul o da kurtulsun böyle problemlerde olmaz hem.
Birazda suç ben kullanıyorum sende kullan diyenlerde bu ben bile olsam böyle.
Atarsan adamı havuza sidik de yutar su da. Çok şükür bu gibi şeylerden yana hiçbir sıkıntımız yok bu konuda asla taviz veremem.
Seninkine gelince adam gibi doğruyu söylemesi için uyar onu.
Baktığını biliyorum kızdığım şey bakman değil nedeni diye açıkça söyle nedenine göre de bi yol çizersin kendine.
Hemen anlatim sizde faydalanın facenın en buyuk nımetlerındenHareketler dökümüne tıklayınca sol tarafta bölümler var begenmeler yorumlar vs. vs. en asasında da ara vardır. oraya bakınca ne zman kacta kac kere baktıgını herseyı gösteriyo ama tabi bu listenin temizlendigiini de unutmayın
bende bu özel konusuna karşıyım bence sadece hem cinsiyle özeli varsa mantıklı geliyor mesela bi erkek arkadaşı ile konuşmuşsa okumam ama bi kızla konuşuyosa devreye girmek gerekir gb düşünüyorum .Bu erkek milletini yatakta yakalasan yanıma bu kadını kim koymuş der o kadar da saçmalar yani...Bir kere yok bakmadım dediyse uğraşma daha da itiraf etmez...Bence büyütme meraktan bakmıştır ne diye bakacak...En azından bir kerelik safa yatıp Allah Allah nasıl olur acaba başka biri falan mı baktı deyip geçiştirin tekrarı olursa o zaman bakarsınız icabına :)
Şu o onun özeli muhabbetine hiç aklım yatmıyor eşler (sevgili nişanlı vs) arasında özel mi olur ya...
ay sizin sayenizde öğrendim şuan :)
ben tabi eskiden face kullanmazdım ondan bunu bilmememem heralde hahah
öğrendim canım şuan ve kendime şok oldum
ohaa yagünde yüz defa eski sevgilimin profiline bakmışım neler yapıyor ne haltlar karıştırıyor diye tabi ben onun kine g,rsem asla göremezdim aratttıklarını pc uzmanı beyimiz hepsini tertemiz yapardı listenin
ohaa yagünde yüz defa eski sevgilimin profiline bakmışım neler yapıyor ne haltlar karıştırıyor diye tabi ben onun kine g,rsem asla göremezdim aratttıklarını pc uzmanı beyimiz hepsini tertemiz yapardı listenin
En güzeli bilmemek zaten bir şeyi ne kadar kurcalarsan o kadar sıkıntı oluyor :)))))
bende bu özel konusuna karşıyım bence sadece hem cinsiyle özeli varsa mantıklı geliyor mesela bi erkek arkadaşı ile konuşmuşsa okumam ama bi kızla konuşuyosa devreye girmek gerekir gb düşünüyorum .
Valla ben erkek arkadaşıyla konuştuklarını da okurum ne olur ne olmaz :))) Şaka tabi güvensizlik değil benimki gerçekten merak
Saglık olsun canım sende bi an önce temizle Ben ilk ögrendıgımde cekine cekine bakmıstım yavrum ya hep benı aratmıştı o hiç anlamaz temizlemekten felan ama ben ohoo o baksaydı kötü seyler olabilirdi öhöm neyse artık ortak facemiz var zaten
Valla ben erkek arkadaşıyla konuştuklarını da okurum ne olur ne olmaz :))) Şaka tabi güvensizlik değil benimki gerçekten merak
şu an resmen duygularıma tercüman oldunuz . aynen sorun tam da anlattığınız gb . sen yapmadın da ben mi yaptım ortada hersey ama gel gör ki inkar inkar inkar . ben face kullanmaya karsıyım biliyorum ki sorun çıkacak bişey olcak ondan kapatmıştık ikimizde ya da ben aptallığımdan öyle sanmışım . sonuç da bu yarın konuşmak dahi gelmiyor içimden .
Saglık olsun canım sende bi an önce temizle Ben ilk ögrendıgımde cekine cekine bakmıstım yavrum ya hep benı aratmıştı o hiç anlamaz temizlemekten felan ama ben ohoo o baksaydı kötü seyler olabilirdi öhöm neyse artık ortak facemiz var zaten
aynen katılıyorum neye ele mi atsam bin pişman oldum tıpkı bugün gb oysa bugün sevgilimle cok cok mutluydum şimdiyse bitirmek geciyo aklımdan yani ne diyim :)
okuyacaksın tabi ama sadece merak değil bizimkisi birazda şüphe belki kız muhabbetleri var yok arkadas güvenmeyeceksin....ama tam anlamıyla güveniyorsan ne ala
Tam anlamıyla asla güvenmem güvensem kurcalamam zaten...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?