Yaşamayan anlamazmış

bende tavsiye etmiyorum üzerinde DİKKAT : yuva yıkar yazmalı bence

Bence net bir şekilde o kızı aratmasına değil bunu sorduğunuzda ona yalan söylemiş olmasına kızdığınızı belirtin..

normalde avaz avaz olurdum ama bugün sustum kaldım sanırım artık fazla geliyor gücüm yok yarın konuşucam ama ne konuşucam . yalan söylüyor ve bunu biliyosunuz inkar edecek bende ya aptal gb inanmış gb yapcam ya da bitiricem .

ay sizin sayenizde öğrendim şuan :)
ben tabi eskiden face kullanmazdım ondan bunu bilmememem heralde hahah

şu an resmen duygularıma tercüman oldunuz . aynen sorun tam da anlattığınız gb . sen yapmadın da ben mi yaptım ortada hersey ama gel gör ki inkar inkar inkar . ben face kullanmaya karsıyım biliyorum ki sorun çıkacak bişey olcak ondan kapatmıştık ikimizde ya da ben aptallığımdan öyle sanmışım . sonuç da bu yarın konuşmak dahi gelmiyor içimden .

öğrendim canım şuan ve kendime şok oldum
ohaa ya günde yüz defa eski sevgilimin profiline bakmışım neler yapıyor ne haltlar karıştırıyor diyetabi ben onun kine g,rsem asla göremezdim aratttıklarını pc uzmanı beyimiz hepsini tertemiz yapardı listenin

bende bu özel konusuna karşıyım bence sadece hem cinsiyle özeli varsa mantıklı geliyor mesela bi erkek arkadaşı ile konuşmuşsa okumam ama bi kızla konuşuyosa devreye girmek gerekir gb düşünüyorum .

şimdi soru şu diyelim bunu yeni erkek arkadaşın öğrendi tepkin ne olur inkar mı yoksa meraktan mı dersin :)

çok güldüm :)))) Biz de bakıyoruz işte ama kendi niyetimizi bildiğimizden ne var bunda diye düşünüyoruz..

Saglık olsun canım sende bi an önce temizle Ben ilk ögrendıgımde cekine cekine bakmıstım yavrum ya hep benı aratmıştı o hiç anlamaz temizlemekten felan ama ben ohoo o baksaydı kötü seyler olabilirdi öhöm neyse artık ortak facemiz var zaten

En güzeli bilmemek zaten bir şeyi ne kadar kurcalarsan o kadar sıkıntı oluyor :)))))

aynen katılıyorum neye ele mi atsam bin pişman oldum tıpkı bugün gb oysa bugün sevgilimle cok cok mutluydum şimdiyse bitirmek geciyo aklımdan yani ne diyim :)

bende bu özel konusuna karşıyım bence sadece hem cinsiyle özeli varsa mantıklı geliyor mesela bi erkek arkadaşı ile konuşmuşsa okumam ama bi kızla konuşuyosa devreye girmek gerekir gb düşünüyorum .

Valla ben erkek arkadaşıyla konuştuklarını da okurum ne olur ne olmaz :))) Şaka tabi güvensizlik değil benimki gerçekten merak

Valla ben erkek arkadaşıyla konuştuklarını da okurum ne olur ne olmaz :))) Şaka tabi güvensizlik değil benimki gerçekten merak

okuyacaksın tabi ama sadece merak değil bizimkisi birazda şüphe belki kız muhabbetleri var yok arkadas güvenmeyeceksin....ama tam anlamıyla güveniyorsan ne ala

yok ya temizlememe gerek yok ki çünkü daha yeni ilişkim bitti ve arattığımda sevdiğim adam yani taaa eskilerinden değil sürekli sevdiğimi aratıyorum gııı hala seviyom yeni bitti ilişki ne edeyim

yani ben cok güveniyodum hemde nasıl bakmazdım bile bakasım geldi demekki neymiş : babana bile güvenmeyeceksin :)

Zaten aldatan her cins inkarla başlar ama sonunda pes etmek zorunda kalır tabi aleyhine deliller varsa.
Bende karşıyım. Erkek arkadaşım pc kullanmaz hatta kullanmayı bile bilmez.İnternet falan O'na çok uzak ve iyi ki de öyle.
O da bende internette ki face vb arkadaşlık için kullanılan sitelere karşıyız.
KK hariç buraya üye olduğumu ve kadınlardan oluştuğunu bildiğinden böyle :)
Ben zaten pimpirikliyim bide böyle internet falan kullansaydı hiç yürümezdi.
Bu face falan yüzünden İllaki en ufak şeylerden problem çıkar.
Kimi zaman ortada yanlış olan bir şey olmasa bile insan parlayıveriyor elimizde değil.
Evet o seni kandırmış iyi niyetini suistimal etmiş. Neden kalıcı olarak silmiyor da donduruyor.
Sen hiç kontrol etmedin mi şifresi yok muydu sende. kapattım dedikten sonra aratıp bakmadın mı hiç açık mı kapalı mı diye ?
İnsanı en çok yıpratan güvensizlik ve benim en çok takıldığım nokta budur.
Beni aldatmasın ama gelsin karşıma patır patır söylesin sende gözüm gönlüm yok ben artık istemiyorum,
başkasına ilgi duymaya başladım bitsin desin ama asla aldatmasın arkamdan iş çevirmesin.
Dürüst olsun canımı alsın.
Konuşmak istememen normal. Güvenebileceksen devam et ama önce doğruları itiraf etsin.
Etmiyorsa itiraf inkar ediyorsa zaten doğru adam değildir yol ver.

Son düzenleme:

Kızla konusmasını okumaktansa erkek erkege okumayı tercih ederim cunku onlar aralarında daha cok sey en ince ayrıntısına kadar konusurlar

aynen katılıyorum neye ele mi atsam bin pişman oldum tıpkı bugün gb oysa bugün sevgilimle cok cok mutluydum şimdiyse bitirmek geciyo aklımdan yani ne diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…