O zaman bak bak rahat rahat bakyok ya temizlememe gerek yok ki çünkü daha yeni ilişkim bitti ve arattığımda sevdiğim adam yani taaa eskilerinden değil sürekli sevdiğimi aratıyorum gııı hala seviyom yeni bitti ilişki ne edeyim
okuyacaksın tabi ama sadece merak değil bizimkisi birazda şüphe belki kız muhabbetleri var yok arkadas güvenmeyeceksin....ama tam anlamıyla güveniyorsan ne ala
Tam anlamıyla asla güvenmem güvensem kurcalamam zaten...:)
genel olarak söylledim tatlım
yani ben cok güveniyodum hemde nasıl bakmazdım bile bakasım geldi demekki neymiş : babana bile güvenmeyeceksin :)
O zaman bak bak rahat rahat bak
seninkine de çok güldüm ama ya
demek ki senin ki seni gerçekten seviyor gıııbi seni aratmış bakasana
bir de bu face de msjları silse bile bir yerde toplanıyormuş bir arakdaşım sevgilisinin karıştırdığı haltları burdan öğrendi
kız bir giriyor kurcalıyor meğerse bu çocuk eski sevgilisiyle neler konuşmuş sonra silmiş tabi ama o silindi sanmış aslında silinmemiş kız hepsini okumuş
Kızla konusmasını okumaktansa erkek erkege okumayı tercih ederim cunku onlar aralarında daha cok sey en ince ayrıntısına kadar konusurlar
Aynen bir de erkeklerin bir çoğu saf oluyor bu konuda ya genelde kadınlar siler bu tür şeyleri erkekler yakalanmadan silmiyor illa bir sorguya çekilecek:)))
Seviyo yaMesajları sil yapsaydı gercekten silerdi. ama bazıları X e basıyo ve silindigini sanıyo ordanda hop arşive gidiyo. benımkisinden biliyoruum bende cok okudum benden öncesini sonrasını felan ama hepsini sildim o farkında bile degil böyle teknolojiden anlamaması isime geliyo
Aynen ya türk kızlarında zaten bi dedektifci olma potansiyelimiz var
ALLAH bozmasın canım aşkınızı Amin
ayy sende az değilmişsin haaa ne çok otokontrol yapıyosun öyle çocuğa
offff bende böyle yağmak istiyorum ama ya aklımda birsürü soru işareti var
benimki kesinlikle bişi bırakmaz işi pc çünkü ee adamınmesleği buysa ben neyi öğrenebilirim ki değil mi
Türk erkeğinde aldatma potansiyeli olduğu için olablir mi acaba? :))
Amiiinnn tatlımmYa ne bilim işte bile bile lades diyorum umarım bi gün yıkım yemem bu meraktan dolayı Telinin bile dökümanlarını alabilirim kolayca ama o kadar da paronaya olmiyim diyorum Eee senın ısın ascık zormus ama işi pc yse ne maglum face den anladıgı o buyuk islerle ugrasıyodur belkide bilmez onları
Hııımmm sanırım olabilir galibaAma hep bu face yuzunden o yokken ne kadar masumdu hersey simdi ayrılıkların cogu bunun yuzunden erkekler sapıtıyo bir sürü kızı karsısında görünce
Eheheheh kesinlikle öylearkasında iz bırakmamak için öğrenmiştir belki ne bileyim
off asıl paranoyak ben olmuşumda haberim yok yaa
ama beni hep bu site yapıyo böyle
her gün bir aldatma hergün bi çevremde de aldatmaları görünce böyle kurup duruyorum
ya bu erkeklerde çok uyanık çok
bir yerde duymuştum hiç unutmam
bir erkek karısı sevgilisinin araadığını anlmaasın diye teline metresinin numarasını "gizli numara" diye kaydetmiş ki aradığında karısı çakmasın
zekaya bak yaaaa
ben bunu duydum ya artık kocamın telini karıştırsam bile ileride gizli numara aramış falan yazıyorsa bir denerim bakalım geri aranıyor mu o numara ya da msj çekiliyor mu malum gizli numaralar geri aranmaz ve msj çekilmez
ee erkek zekiyse kaadın daha zekidir değil mi
Eheheheh kesinlikle öyleAma o kadar ugrasmaktanda direk gizliden aramasını kapatırım. ki ben bunun simdiden aldım önlemini hemen kapadım zaten su lafada hayranım simdi söylemek istedim >> bi kadın sizi milyoner yapabilir tabi trilyonerseniz veee tabi buda var her basarılı erkegin arkasında bi kadın vardır hep kadınlar önden gidiyor yani
aa harbi ha dediğin hiç aklıma gelmedi yani
e o söz doğru kadın nasılsa erkek de evlendikten sonra o kalıba giriyor gerçekten
erkeklerin işi de zor ya bu internet çoğaldıkca düşünsene bir erkek çok çiek alıyorsa aldatıyordur diyorlar
ee peki alırsa aldatıyor almıyorsa sızlanırız beni artık sevmiyorsun diye
itiraf ediyorum
eski sevgilimi her gun feyste aratıyorum, her gun her gun
ama sevdigim için değil
yasımı tuttugunu görmek çok hoşuma gidiyor
Evet bizlerde göre göre duya duya tecrübe sahibi oluyoruz olmasınada paranoya olmamaya dikkat etmeliyizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?