napıyım şimdi bende onu kandırıp yalanlar söyleyip yanlış olup içimi mi soğutayım , yoksa doğru kalıp ondan soğuyayım ...
İşte güven bi kere kaybedildi mi gerisi daima şüphedir .. :44:
napıyım şimdi bende onu kandırıp yalanlar söyleyip yanlış olup içimi mi soğutayım , yoksa doğru kalıp ondan soğuyayım ...
benim için bazı fedakarlıklar yaptı . en son yazmış ki ben hiç cevap vermedim bi kaç saattir : işte ben senin yanında böyle böyleysem , seni bigün görmek için sunu sunu yapıyosam , senin için hayatımda şu şu fedakarlıkları yaptıysam o kıza dönmediysem ki dediğin kadar istesem gider bi şekilde barışır seni bırakırdım tüm bunlara rağmen aklımda o olduğunu düşünme lütfen falan yazmış .
Sen yine kendin ol bisi yapmana gerek yok ona iyi davranırsan o kendını yer durur zaten .. sogumak tabiri bendede cok var cok cabuk karar alıp sınırlenebiliyorum neler neler dusunup sınırlenıyorum o anda fevri kararlar verebilirim .. azcık zaman geciyo hemen kendıme geliyorum hic bisiyim kalmıyo anlıcagın zamana bırak unutulur demicem ama izi kalır illaki
Herkes ikinci bi şansı hak eder canım ya bosver o kadar buyuk bi sorn degil bu yine kendın bilirsinde ...yani bu bitirmek için bi sebep mi bilmiyorum . bazen kendi kendime inceldiği yerden kopmasını izin ver ilerde belki canın daha cok yanar daha büyük yalanını görürsün bunda ayrılmadığın için pişman olursun diyorum bazende acaba af mı edeyim acaba herşey düzelir mi diyorum .
Herkes ikinci bi şansı hak eder canım ya bosver o kadar buyuk bi sorn degil bu yine kendın bilirsinde ...
üzücü ama büyük konusmamak gerek bu tür şeylerin bir çok kişini basına gelme ihtimali yüksek hepimiz hemen hemen o korkular içindeyiz...ama böyle baslıyo sonrası zaten büyük bi güvensizlik içinde hep tartısma getirebiliyor...tabi sadece bir kez sans vermek gerek zor olsada...sana kalmıs oda...ama öncesinde sert bi tepkini koyacksın düzgünce konusacak derdi ne sorup ona bırakacaksın...secim onun keyfi bilir
Öyleyse zamana bırak o sana yol gösterecektiryani daha önceki konumda da demiştim zaten bu kıza takıktım böyle bişeyler yazıyodu sürekli . bi sürü fotoları vardı kaldırmıyodu biz nerdeyse 8 aydır beraberiz hala etiket kalkmamış el ele kol kola biri baksa benden cok onun sevgilisi gb duruyo . şu ana kadar bişeyini görmediğim için çok güveniyodum sevgilime şimdi hepsini götürdü bu rahat yalan söyleyen tavrı beni şok a ugrattı
bi iki hafta önce bi arkadaşımız burda konu açmıştı . erkek arkadaşının sürekli eski sevgilisini facebook da arattığını söylemişti bende ona arattığı illa sevdiğini göstermez meraktan da olabilir fevri karar alma demiştim . şu an aynı şey başıma geldi bugün ilk kez sevgilimin facesini açtım ve donuk olduğunu sandığım zamanlarda arada açıp eski sevgilisini aratmış üstelik şu an inkar ediyo resmen gözümle görüyorum ispatı var ve inkar ediyo . kafayı yicem şoktayım çünkü sorun onun bu kadar kolay yalan söylemesi acaba başka nelerde böyle uyuttu beni . napmamı önerirsiniz
neye üzüleceğimi şaşırdım eski sevgilisini aratmasına mı , benden habersiz donuk sandığım facesine girip girip çıkmasına mı yoksa tüm bunları tarih tarih görürken inkarına gözüme bakarak yalan söylemesine mi ?
konuyla ilgili değil ama kimi arattırdığını nasıl nereden öğreniyoruz ya
nerden bakıyosunuz tarih tarih arattığı kişilerin listesini ya ben onu bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?