...yaşamayan sevgilinin kavgası...

aklına getirme bence ne olcak ki mezarına gitseniz? , uyuyan yılanı uyandırma derler , onun gibi unutmuş adamı tekrar duygularını hortlatma bence, bu kez seninde psikolojin bozulcak kendini suçlamaya başlıcaksın hem onu kıskandığın için hem eşinle ayrılık zamanları için , çocuklarınıza odaklanın keyfini çıkar mutluluğunun bak bu site mükemmel ,insana neler gösteriyor öğretiyor , ne acılı kadınlarımız var yazık rabbim yardımcıları olsun, SENİ SEVEN EŞİN VE MUTLU AİLENİN TADINI ÇIKAR, ,biraz kendine zaman ayır, insan zor dönemlerden sonra lüzumsuz şeyler gözüne dağ gbi görünüo ,

valla eşinin kıymetini bil, biraz önce okudum 2 ay olmş evleneli yazık kıza evine bakmıyormuş , herşeyi yemiş ailesine yedircem diye üstüne bileziklerini vermedin diye kızdan boşanmış 2 aylık evliler, ne aptallar var rabbim akıl fikir versin, neyse neyse seninki yine direkt evlenmiş sitemleri ona da bizimkini 10 yıl sömürmüşler hala doymuyorlar :) herşeyleri var, düğün günümüz yastalardı sanki tek cümleleri tüh rızkımız kesildi ne güzel durmadan yiyorduk diye açıktan dediler

evet yaa. ya bazen para falan istiyorlar yüklü miktarda,eşim vermemek için yok biz de sıkıntıdayız deyince,gözümün içine baka baka biz sana erken evlenme dedik sözümüzü dinleseydin şimdi sıkıntı yaşamazdın diyolar...birbirimize bakıp gülüyoruz napalım...

Duyguların biz bayanlar için normal şeyler bence.

Ama ölen ve severek sevilerek ölen biri unutulamaz bence. Unutulamaması da bana normal geliyor. Benim halam 20 yaşında böbrek yetmezliğinden vefat etti, sevdiği biri vardı çok seviyorlarmış birbirlerin. Halam öldükten sonra sevdiği insan 16 yıl geçmiş aradan her bayramda her kandilde babannemi dedemi arar kutlar halini hatrını sorar görüşürler. Sevdiği insan evlenmiş 3 çocuğu var dünya iyisi bir eşi var ama hiç unutmamış halamı. Eşi başta kıskanmış sonra kabul etmiş yapılabilecek birşey yok bu durumda.

umarım eşim halanızı seven kişi gibi sevmemiştir onu demek geliyor içimden...aslına bakarsan hiç aklına gelmesin falan demiyorum ben.nasıl unutacak o kadar yaşanmamış gibi...ben sadece o ilk tanıştığımız zamandaki söylediği sözleri unutamadığım için rahatsız oluyorum.

bence boş yere kendını hırpalıyorsun......eski sevgilisini kimse unutmaz zaten.....sen unuttun mu? belleğinde bır yerlerde hala yerı vardır......
10 sene olmuş...ancak elbet aklına geliyordur ama aşkla değil de zamanında yasadıgı güzel bır anı hatırlıyordur sadece...bence cok normal bu.....
hayatı kendine ve eşine zından etme bence......

Sen hayatinda varmiydin kizin evlerine gidip gelirken belki vicdan olarak son gunleri mutlu gecsin diye yanindaydi...

kayinvaliden icinde en son kismi yazdigin icin ona gore degerlendirdim diger konusmalara bakarsak sende haklisin ama,
son cumleyi bence yine yanlis anlama yani esini sen yeniden hayata baglamissin buna niye sevinmiyorsun senide o kiz kadar sevmis
belkide daha fazla yani kayinvaliden ikidebir o kizi cok seviyordu hayata küstü hala küs filan dese dahami iyi,
yani gecmis gecmiste kalmis isitip isitip sunma esinin onune...

yok ben hayatında değildim.eşim liseden mezun olduğu yaz tanışmış.çok uzun sürmemiş ilişkileri yani 2-3 ay gibi bişey diye biliyorum.malum nedenden bitmiş.ama resimleri biz çıkarken cüzdanda taşıyordu tesadüfen gördüm,tabi olay çıkardım 1 yıllık sevgili falandık.ayrılmak istedim aldatılmış gibi hissettiğimi söyledim.sözünü hatırlattım.yırttı resimleri çöpe attı ayrılmayayım diye dil döktü. bir de cenazesine katılmak yerine ortalıkta dolaşmayı tercih ettiğini,kızın arkadaşlarının da eşimi görüp ona kızdıklarını söyledi.ondan bilmiyormuş mezarının yerini.resimleri de ondan taşıyormuş.kendini borçlu hissediyormuş.

kaynanama gelince dikeni bir olsa anlarım da buda buda bitmiyor ki.ondan batıyor söylediği

kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum... büyük konusmak istemem kesinlikle ama bende öyle çok yaşanmışlıkları olan bi insanla bişey yaşayabilir miyim emin degilim..ilk zamanlar bu sözü sorun yapmıs olman cok dogal ama sizin artık onu aşmış olmanız lazım evlisiniz cocuklarınız var..eşinin unutmasını tabiki bekleme ama unutmaması onu senden cok sevdigini anlamına gelmez sen ona iki cocuk vermissin kac yıllık beraberliginiz var asıl sen sürekli tekrar tekrar aynı konu üstünde durarak ona hatırlatma.. iyi aksamlar

Kaynana ne demiş ki nefret ediyorsunuz?
Oğlunu düşünmüş ve aramış gayet normal.
Eski defterler açılıyor diye aileyle görüştürmeme inanılmaz bir durum ve bir eşin böyle bir sebepten ailesiyle görüşmemeyi kabul etmesi daha da inanılmaz.
Diğer kadın konusuna gelince de bir sevgiliden ayrılmakla onun ölmesi farklı şeylerdir. Muhakkak ki zaman zaman hatırlar ama sizinle evlendiğine göre geçmişi bırakın artık. Ve bu konudan eşinizi kısıtlamayı da...

valla canım sana normal gelebilir ama madem oğlunu düşünmüş,bunu ifade etmenin milyonlarca yolu varken beni oğlunu mutlu edecek bir araç olarak görüp yüzüme söyleyerek beni rencide etmesi bence normal değil.ki zaten o aradı diye geri dönmedim oğluna,geri döndüm çünkü çok seviyordum.

aile ile görüşmeme konusunu cevaplarda yazdım tek neden o değil kaçırmışsın.

dediğim gibi hatırlamasına bişey tabiki diyemem bana söylediği söz aklıma gelince üzülüyorum o kadar.

Ben ikinci esim...esim ilk esinden aileler yüzünden ayrilmis..seviyorlarmis birbirlerini...bosanmislardi ve ben hic düsünmememe ragmen evlendim.esimle..bu gibi seyler icini acitsa bile düsnmeyeceksin..bir bayan olarak herkes ister esinin ilk ve son sevdigi olmasini...ama ilk olamiyorsan son olabilmelisin..seni anliyorum ama bence bu düsüncelerle ne esini nede kendini üz...ben asla esime hatirlatma igneleme,onunla ilgili bir seyi sorma bile yapmam..beyninde bitireceksin bu isi..gecmis gitmis bir sey...sen bir saniye öncesini bile getirebiliyor musun geriye canim benim..

Ne güzel iki cocugun var....ya benim gibi olsan..her an karsilasma ihtimalleri bile var...bunlari düsün ve Allahin sana verdiklerine sükret canim...

saol canm...ama sen benden daha şanslısın.gitmeyen birşey bitmiş.sende düşünme.

Eşinizi de kendinizi de boş yere üzmeyin, üzerinden 10 sene geçmiş diyorsunuz. 10 senede o kadar yaşanmışlığınız var, hem eşinize hem de kendinize bu kadar güvensiz olmayın.Eşinizin yerine kendimi koydum çünkü ben de sevdiğimi kaybettim, eski konuların sürekli hatırlatılması, bunun sürekli mevzu edilmesi hoş bi şey değil. Eşinizle çocuklarınızla mutlu olmaya bakın, bırakın, ölen öldüğüyle kalıyor zaten.

ölmüş gitmiş
Allah rahmet eylesin diyip unutacaksın bu şekilde devam edersen
yoksa kocanıda merhumun yanına yollarsın

eşin ilişkinin başında bi patavatsızlık yapmış bu doğru. ama şimdi sana bunu açıklamış seninle herşeyi unuttum demiş. 6 yıllık evliliğiniz çocuğunuz oturun hayatın güzelliklerini yaşayın. ben sizi çok suçladım bu konuda çok ayıpladım mezarını napıcaksınız ne alaka yani. evini görüp napıcaksınız ölmüş bi insanı rahat bırakın adam size başta böyle bişey yapmış evlenmeseydiniz ozaman. benimde eşimin eski sevgilileri var bazen ortak arkadaşlardan bi patavatsız çıkıp şununla çok iyi anlaşırlardı severlerdi birbirlerini falan derler. napıyım yani ozaman onla iyiydi sonra benle iyi oldu ve evlendi. paranoyaklığın luzumu yok. sirkelen kendine gel. sert konuştum ama gerçekten aklını başına alman gerek. aileni hiç yere yıpratıyosun.

Canım ölmüş bir insanı sevse ne olur unutamasa ne olur.Şu an onun yanında sen varsın senin geceleri sarılıp uyuduğun insan o.2 Evladının babası ayrılalım demene rağmen seni seviyorum diyen,senin için ir çok şeyi göze alan bir adam.Şu evliliği bulak isteyen o kadar çok insan varken sen olayı fazla büyütüyorsun.
Bende sevdim ve çok sevdiğim insnaı seneler evvel kaybettim.Bir daha asla sevemem dediğim günleri hala hatırlarım.
Sevmedim mi sevdim.
Aşık olmadım mı oldum.
Annemiyim evet.
Eşimi seviyormuyum evet.
Kaybettiğim insanı unuttum mu hayır.
Özlüyormuyum evet.
Çıkıp gelse ona dönermiyim hayır.
Seviyormuyum evet.(İşte burada aması var.Ben onu o bıraktığım zamanda seviyorum.Sevgim var ama şu anki sahip olduklarıma duyduğum sevginin ötesine geçermi hayır.
Aklıma geldiğinde bir Fatiha okurum.
Dua ederim.
Ama bunu eşime yansıtmam.
Yansıtsam beni ölmüş insandan kıskanırmı hayır.
Çünkü onu ne kadar sevdiğimi ona hissettiriyorum ve biliyorki benim hayatımda artık başkası asla olmaz.

Sende olayları 6 yıl gibi bir zamana yayarak eşini bunaltma ve giden bir insanı kıskanma derim.
Yarın sen öleceğini düşün ve senden sonra eşinin yanında koynunda evlatlarının üvey anası olarak bir başka (yaşayan)biri olacağını hayal etsene.
Yada şu an sen bunları okurken işe gidiyorum,toplantıdayım diyen bir adamın bir başka kadının yanında olduğunu düşünsene.
ŞİMDİ SEN,
Eşini bunların hangisinden korumak isterdin.
Kendi ölümünden mi,
Bir başka kadından mı,
Yada ölmüş bir insandan mı..

VESSELAM.

Bedenler, ağızları kapalı testilere benzerler. Her testide ne var? Sen ona bak.

MEVLANA

Yazdıklarını okudum eşin o kızı sevdiğinden unutamamış değil. Hastalığında yanında olamadığından ,cenazesine katılmadığından vicdan azabı duyuyor. Geçmişte bir şeyler yaşadığı birinin ölümü etkilemiş onu. Duygu karmaşası yaşamış. Onu çok sevdiğini de sanmıyorum. Vicdan azabı ile sevgiyi karıştırmış. Bence böyle durum.

bence sen eşini sevmiyosun, ailesiyle görüşmemeyi kabul etti ne demek yaa

Son düzenleme:
eşinin seni sevdiğini bize ıspatlayacak şekilde yazmışsın
bunu bize göstermeye çalışmandan seninde zaten sevildiğini bildiğini çıkarıyorum,
Sendeki o sözü yedirememe sanırım,
o sözü içinde besleyip büyütmüşsün bunu aşmak için uzman yardımı almayı düşünebilirsin
Hatta ben senin eşine sevginden şüphe ettim desem yalan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…