...yaşamayan sevgilinin kavgası...

Duygularıma tercüman olmuşsun . Bence bunları bir an evvel unutup ne kendını nede eşini üzmemelisin

hep öyle derler ama unuturlar.ahh bu erkekler sen de ölsen seni de unutur emin ol.bu kadar abartmaya gerek yok.kaldı ki bunu çok başında söylemiş ve sonra kendini öyle güzel ifade etmiş ki bence de kendine gel böyle bir adamı gerçektende bir canlıyla paylaşabilirsin :))

kaynanandan niye nefret ediyorsun kadın sana gerçeği göstermiş. adam o kaybın acısıyla öyle söylemiş sonra bitmiş seni sevmiş, senden ayrılınca ne hale geldiğini anlatmış.üstelik o zaman sevgiliydiniz şuan onun karısısın o kadar emeğiniz yaşanmışlığınız var çoktan unutmuştur. ama sende takıntı olmuş bu kardeşim vazgeç bundan.

kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler..ama anlaşılmayan bi durum var sanırım. 10 yıllık beraberliğimizde eşim bana olan sevgisini gayet açık şekilde kanıtladı. sorunum eşimin aklına geliyo mu unuttu mu unutmadı mı değil.ki böyle düşünüp eşime dırdır da yapmıyorum.öyle olsaydı bu evliliği bu süreye bile erdiremezdik,huzursuz olurduk.
ben bana o zaman söylediği o sözün etkisine giriyorum bazen.işte bu ruh haline girmek istemiyorum.çünkü kendimi üzüyorum. yani sürekli bunu düşünüp sürekli bu ruh hali içinde değilim. ki öyle olsam zaten evlenmezdim.

kaynana meselesi için açıklamaları kaçıran arkadaşlar için tekrarlıyorum, bir sürü etken var. ama benim orada bahsettiğim şey sadece kadın olarak değil insan olarak da kimse başkasının hayatında "teselli" olarak dahil olmak istemez.kimsenin de kimseyi böyle görüp rencide etmesi doğru değil.

eeee o zaman normal deyip geçelim bizde. boru değiliz yaa insanız elbet bir şeylerden etkileneceğiz.

eşimle ilk tanıştıgımızda ben nişanlımdan severek ayrılmış biriydim oda sevdiği kızın başkasına verilmesiyle üzülen bir gençti.
bu konuda ilk tanışmamızda oturup saatlercekonusup dertleşmiştik.
ben çok mutsuzdum çünkü nişanlım başkasıyla nişanlanmaya kalkmıştı.
ve onla paylaşmıştım bunu.
aylar sonra omzumda ağladı sevdiği kızı gelin arabasında gördüğü için.
bende gayte teselli etmiştim ki ciddi falan değildik ozamanlar.
aradan 2 yıl geçti biz birbirimize delice bağlandık evlenmeye bile karar verdik.
inan aklıma gelssede sinirlenmiyoruz gülüyoruz ikimizde.
neden üzülüp ağladık diye.
iyiki onlarla olmamış iyiki birbirimizi bulmuşuz die.
eski akılla şimdiki akıl asla birbiini tutmuyor güzelim.
geçmiş gitmiş işte.

Son düzenleme:
esimin bana yaptigini sende esine yapiyorsun. insan biriyle birlikteyken hep onu cok sevdigini ve asla unutamayacagini düsünüyor ama bir gün öyle biri cikiyor ki gecmisi komple sildiriyor. onu öyle cok seviyorsun ki gerisi yalan oluyor. sen de esin icin öylesin belli ki. ama o adama ne yaptiginin farkindamisin bilmiyorum. benim de esim bana gecmisim icin demedigini ve yapmadigini birakmiyor(du) ilk zamanlar cok kavgalarimiz oluyordu, ailemle dahi görüsmemi istemiyordu. neyseki cok savastim ve annemle görüsmemi engelletmedim. diger akrabalarimla hala görüstürmez onlar eski sevgilimin adini duymuslar sonucta ve kendine yediremezmis. kendini bi onun yerine koysana. sana herkesi ve herseyi yasaklasa ne yaparsin? tek basina kalsan hayatta, tek esin onun ailesi ve sen. olur mu hic öyle? saniyormusun ki o adam basini yastiga koyunca rahat uyuyor? yine nerden kadin kafaya takacak da bana saldiracak diye ici hic rahat edemiyor adamin. ben bunlari yasadigim icin biliyorum. bir gün adam bikar da giderse senin icin yanar. baskasini unutamadigi icin degil, sen bunalttin diye gider. bence yazik etme evliligine. belli ki bu adam sana asik. mutlu olmaya bak ve bosu bosuna mahfetme herseyi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…