yaşamış olan var mı

Ben varim☺ eşimin annesi pek istemem işti şimdi canım cicim benden çıkmıyor kayinvalidem. Eşim bu konu konu bile edilmeyecek diye ailesini tavrını koymuştu en basta

Benimde abim resti cekerse aileyi silmesi gerekiyor asla birdaha gorusme olmaz ... ilerde barisma umudu olsa ben derim abi birak kur aileni diye

yani babanı bilemedim tabi, benim kp sağolsun, ilk günden sen kimi istersen olsun demiş,kv istememiş.....kv eşime çok düşkündür ,o yüzden sonra tmm demiş ama cahillikmi, adnıı koyamadım, önce herkesten gizlemiş,tabi nişanlıyken tüm sülale duymuş ve tepki göstermişler...şu an tüm akrabalarla ilişkim iyi,bende ay niye istemediler diye! gardımı almadım doğrusu....eşim pamuk gibidir öyle tahammülsüz ve sinirli değildir...çok şükür şimdi bir oğlumuz var ve ilk oğlumu istemediği için kv ye tepkiliydim o yüzdende bir anne olarak onun beni anlaması gerektiğni düşünüp,çok kızdığım zamanlar oldu kendisine.....şimdi yapısı gereği çatışma yaşarız(çok havacı ve kolay yalan söyleyebilen bir insandır) ama asla saygısızlığım olmadı....ne günlerdi! ayıracaklar diye daha çok bağlanmıştık....abiniz için hayırlısı olsun!

Bayanlar aramızda ikinci evliliğini daha once evlenmemis bir erkekle yapan fakat esinin ailsene kendini basta kabul ettiremeyip sevdiremeyen ama daha sonra kabul edilip mutlu olan varmı ? Bu süreç nasıl ilerler

Bizim bi tanifikta olmustu oyle bir durum once aile itiraz falan etmisti ama sonradan kabullendiler mecburen ama zaten cocuk ailesiyle cok hasir nesir biri olmadigi icin bariz bi sıkıntıda olmadi

Hatta bu konu hic acilmadi kızin esinden ayrildigini mi yada esini kaybettigini mi bilmez
Ama cocuklu olmasi isi degistirir bence

Ben 2. evliliğimi yapmadım henüz ama 2. evliliğimi yapacagım kişinin annesi beni hiç istemedi, vazgeçirmeye çalıştı... Tabi bunu kadın kendi itiraf etti. "Ne yaptımsa vazgeçiremedim" dedi. Şimdi çok iyiyiz. Hastalansam bişey olsa "gel kızım bende kal sana bakayım, yemek yaptım gel birlikte yiyelim" der. Arar beni "özledim kızım sesini duymak istedim" der.
Süreç de şöyle işledi; ben annesini utandırdım. Yani beni hiç istememişti ama ben o kadar iyi davrandım ki kadına sevdirdim kendimi... Bu kadar bundan başka yapabileceğn bişey yok. Kendini çok sevdirmen lazım yani.

Tanidigim var
Erkek ailesiyle zaten gorusmuyordu, es adayinin ikinci evliligi oldugunu soylemedi bile
Gerek gormedi, bilmem gereken benim ailem degil dedi

Benim bi yakinim cocuklu bosanmis biriyle evlendi dugunde yaptilar ben gormedim ama orda bile cok soguk bi hava esmis. Millet hic mi kiz yoktu etrafta bunu niye aldi bu cocuk falan demisler.
Aile zoraki kabul etmisti. Sonrasinda bu esten bi cocuk oldu bi kac yil sonra bosandilar.
Yani bu sekilde evliligi yurutmek cok zor olan cocuklara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…