- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Eskisehir demeye gelmistimEskişehir; insanı iyi, ucuz, eğitim seçenekleri çok fazla, ulaşım ağlarının merkezinde.
Kesinlikle öyle. Samsun zaten güvenlik açısındanda sıkıntılı ama şehir gelişmişliği açısından amasyadan daha modern demek istemiştim.Samsun Karadeniz'in sözde en gelişmiş şehr-i ama gercekte hiç öyle değil insanları çok sığ
Tokat Amasya yı da geç oralarda sığ.
Konu sahibinin hangi bölgede yaşadığını bilseydik en azından ona göre yorum yapardık
Hayır değil. Mahalle mahalle değişiyor tabi ama uygun ve ulaşımı kolay yerler mevcut. 500 bile ev varEskisehir demeye gelmistim ❤ Bambaska bir yer gercekten, ben de tasinmayi cok isterimYalniz orada kiralar yüksek degil mi?
Bende oyumu Eskişehir'den yana kullanıyorum :)Kesinlikle öyle. Samsun zaten güvenlik açısındanda sıkıntılı ama şehir gelişmişliği açısından amasyadan daha modern demek istemiştim.
Anadolunun iç kısımları zaten çok gelişmiş değil yani çocuk etkinlikleri arayıp güvenli olup hemde kadına duş diye bakılmamasını istiyorsa büyükşehirleri tercih etmeli bence
Ben memnunum genel olarak halk da memnun. Sıkıntılı değil deniz yok ama porsuk var :)Bende oyumu Eskişehir'den yana kullanıyorum :)
Zaten öğrenci şehir
Şimdi saçma kahkahasını alan gelir hazır olValla Aydın diyenler olmuş. Aydın merkezde aktivite falan ne çocuk için ne kendin için bulabilirsin . Maalesef pek gelişmiş bi şehir değil. Ama çevresi güzel , denize falan 50 60 km. Konya güzel şehirdir. Her yeri park bahçe. Her bütçeye göre de ev bulabilirsin.
Baskan yapay deniz yapti ya :) ben gittim fena olmamis. Yaa büyükerseni klonlamak lazim adam bir avrupa sehri yapti gercekten.Ben memnunum genel olarak halk da memnun. Sıkıntılı değil deniz yok ama porsuk var :)
Gerçekten harika başkan. Yapay denize genellikle Eskişehirin kekoları gelse de kentpark ve sazova çok güzel gezilebilecek bi yer. Denize girmek isteyen 2 saatte bursaya gidebilir zaten çok uzak değil :)Baskan yapay deniz yapti ya :) ben gittim fena olmamis. Yaa büyükerseni klonlamak lazim adam bir avrupa sehri yapti gercekten.
Tahammül edilebilinemez yaniyürükSıcağına tahammül ederim derseniz Adana Mersin.
Güneşe ateş ediyorlar mıTahammül edilebilinemez yaniyürük
Eskişhire git bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?