Yasanabilecek Bir Yer Önerisi

Kesinlikle öyle. Samsun zaten güvenlik açısındanda sıkıntılı ama şehir gelişmişliği açısından amasyadan daha modern demek istemiştim.
Anadolunun iç kısımları zaten çok gelişmiş değil yani çocuk etkinlikleri arayıp güvenli olup hemde kadına duş diye bakılmamasını istiyorsa büyükşehirleri tercih etmeli bence

Anadolunun kucuk sehirlerini dusunmeyin bile. Ne isiniz var Amasyada Tokatta yahu
Buyuk sehirlerde cocuklar icin etkinlik cok olur,ayrica medeni durumunuzla da kimse ilgilenmez,rahatsiz olmaz ve goze batmazsiniz. Antalya,İzmir,Edirne,Tekirdag,Eskisehir,Ankara olabilir. Pahali da olsa once guvenliginiz,once cocugunuz. Sonra para

Ankara’da her kesime uygun muhit, fazlaca imkan var. Hele ki sizin çocuğunuz yaşındaki çocuklar için her yerde eğitim, sosyal aktivite vs bol olarak bulmak kolay değildir. iki dezavantajı: 1. Büyükşehir olması: ama küçük bir yerde de çocuğunuza istediğinizi bulabilir misiniz ? Zor gibi 2. Sahil kesim insanları genelde sevmez Ankara’yı ve çevre illerini yaşam şeklinize bağlı.

Bende oyumu Eskişehir'den yana kullanıyorum :)
Zaten öğrenci şehir

Aydın olabilir ben aydında okumuştum Nazilli'de insanları cok sıcakkanlı yardımsever insanlara yaklaşımları ayrıca sebze meyve cok ucuz ve bol tatil beldelerinde yakın düşünebilirsiniz

Valla Aydın diyenler olmuş. Aydın merkezde aktivite falan ne çocuk için ne kendin için bulabilirsin . Maalesef pek gelişmiş bi şehir değil. Ama çevresi güzel , denize falan 50 60 km. Konya güzel şehirdir. Her yeri park bahçe. Her bütçeye göre de ev bulabilirsin.

Şimdi saçma kahkahasını alan gelir hazır ol

Baskan yapay deniz yapti ya :) ben gittim fena olmamis. Yaa büyükerseni klonlamak lazim adam bir avrupa sehri yapti gercekten.
Gerçekten harika başkan. Yapay denize genellikle Eskişehirin kekoları gelse de kentpark ve sazova çok güzel gezilebilecek bi yer. Denize girmek isteyen 2 saatte bursaya gidebilir zaten çok uzak değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…