Yasanabilecek Bir Yer Önerisi

Biz bayburtlu'yuz hiç gitme imkanım olmasada annem babam oralı sonuçta
Bende orda cinayet olaylarının yaşanmadığını duydum istatistiklere göre...baba tarafıma bakarak konuşuyorum birbirleriyle birgün olsun küs dargın kırgın olduklarını görmedim hep yardımlaşma dayanışma içindedirler kavga dövüş hiç birinde görmedim aile büyüklerimizin amcamların falan seslerini yükselterek konuştuğunu görmedim keza babamda öyledir sakin, saygılı, güleryüzlü...kanlarında mı var bilmem ama genel olarak naif insanlar

Düzenli sakin olması açısından Sinop, Çanakkale yada Balıkesir’in ilçeleri olabilir.

Biraz da sizin için hangi kriterlerin önemli olduğuna bağlı, kimi arkadaşlar İç Anadolu’daki şehirleri önermiş ama deniz sevdası olan birisi için pek güzel tercihler olmayabilir. Ben Amasya’da birkaç günden fazla kalamıyorum mesela Yada bazı bölgelerde rahat hareket alanınız olmayabilir, fazla muhafazakar olan şehirlerde.

Bilmem nereleri kastediyorsunuz?ben 25 yil yasadim pek gecekondu gormedim
Güldürdünüz beni gece gece:))hic gecekondu görmediniz demek izmirde.Yahu hic konak karsiyaka arasinda gidip gelmediniz mi 25 yıl boyunca o gecekondulari bir ben mi görüyorum yoksa

Ben trabzonluyum. Buraya gelmeyin çok pahali.

Samsunda 7 sene okudum. Fena değil diyeyim. Suç oranı yüksek olabilir ama şehir güzel.

Balikesir ilçeleri güzel (erdek, edremit..)

Amasra güzel. Ama bartını sevmedim.

Izmir ve istanbul tavsiye etmem. Pahalı çünkü.

Deniz olmayan yerlerden de hazzetmiyorum. Hiç bana göre değil.

Çanakkale güzel
Değerlendirmeye alınabilir. Sinop da iyi bence

Yaşadığınız şehir neresi bilmiyorum ama ben Tekirdağ'da oturuyorum bugün sorsanız kıyı kesimlerde yaşamak isterim. Küçük bir sahil kasabasında ancak çoğunuz olduğu için Eskişehir daha güzel bir seçenek gibi görünüyor. Hiç yaşamadım çokça duydum. Kuzenim orda okudu bırakıp gelmek istemiyor. Öğrenci çok olduğu için teyzem cıvıl cıvıl çok canlı ve güzel bir şehir insan orda yaşlanmaz demişti. Çocuğunuz için güzel ortamlar kurabilirsiniz eminim her türlü sosyal aktivite vardır.

2010-2017 yillarinda Antalya'daydim. Oturduğum yerler Dunyagoz' un alt tarafı Onay hamamının olduğu bölge Kepez , Konyaaltı( Toros Mah. ve Muratpaşa/ Mevlana Üst geçit civarı... Otobüs hatlarında haklısınız... Taciz konusunda şaşırdım. Benim yaşım elli ama gencecik öğrencilerim geç saatlerde Kaleicine canlı müzik dinlemeye rahatlıkla giderlerdi.. Dediğiniz şeyler tamamen yok değil tabi bu her il için geçerli...Antalya Avrupa standartlarında gelişmiş medeni temiz bir şehir... Bursa'da yaşıyorum trafikte yaşadığım çoğu sıkıntıyi Antalya da yasamamistim.

Ben önceden antalyadaydım. Antalyayı mumla arıyorum diyebilirim. Her tarafı plaj, piknik alanları bi kere. Haftasonları hep gezerdik. Pazar fiyatları çok uygun. Kiralar da öyle. annemin karşı komşusu son derece merkezi bi yerde 3+1 daire 900 e oturuyor. İmkanımız olsa gideceğiz ama gidemiyoruz. Şaşırdım Antalyayla ilgili düşüncelerinize.

konya ve afyonda cocuk ne gibi bir etkinlik yapabilecek ?
yanlis anlamayin ozellikle afyon bu konuda cok fena
Ben hem şehir merkezi hem ucuz bi yer olarak tavsiyede bulunmuştum sadece bakın ben muglada merkezde yas8yirum sorsanki cocuk için ne var koskoca bi hiccc

Aydın merkez mantıklı bir tercih olabilir. Çok pahalı bir şehir değil,küçük bir şehir olduğu için ulaşım oldukça kolay, toplu taşımayı tercih etmeden yürüyerekte bir çok yere gidilebiliyor. Merkezde özellikle Mimar Sinan mah. Nezih bir yer rahatlıkla yaşanabilir. Sosyal anlamda tatil yerleri 1 saat uzağınızda. Kuşadası, İzmir v.s. Etkinlik olarakta kültür merkezleri var çocuğunuza illa ki birşeyler bulabilirsiniz.

Antalya’da doğdum, 18 yaşıma kadar da aralıksız yaşadım. Daha iyisini görünce kötü geliyor belki, bilemeyeceğim. Eskişehir’de yaşıyorum tatillerde geliyorum Antalya’ya. Kalabalığı kargaşası inanılmaz bunaltıyor beni. Kemer’e gittiğimizde nefes alıyorum sadece.
Denize de yıllardır hiç girmedim, sevmem havuzlu sitedeyiz sözde ama iki yıldır da havuza girmedim.

Merkezde geneli eski apartmanların. Markantalya tarafında evimiz var 1+1 700’e kiraya veriyoruz. Babam 1959’lu ve o evde doğmuş, ne kadar eski olduğunu düşünün artık.

Yıllarca Mazıdağında sitede oturduk, 2016’da yeni eve taşındık, sıfırdı aldığımızda şu an 2.000 tl getirisi var Meydan tarafında 90 metrekare 2+1 daire. Bana pahalı geliyor açıkçası uyguna daireler uğraşılsa bulunur ama geneli artık lüks oldu fiyatlar da arttı. Satın almaya kalksak burayı 270’e aldık, şu an 400 değeri. Çarşı değil çok merkezi değil oysa.

Ben de 7 sene antalyada karatay lisesi civarında oturdum
Kesinlikle katılıyorum size
Ulaşım sıkıntı
Kiralar epey bi yükseldi
Yaz ve kış mevsimlerinde klimadan dolayı en az 450lira elektrik faturası öderdik

Edremit sağlık ve eğitim açısından sıkıntılı bir ilçe. Tek avantajı İzmir biraz olsa da yakın. Kiralar da son zamanlarda cok yükseldi. Kiralık ev de yok zaten bulunmuyor. Çok göç aldi.Onun dışında gezmek için süper bir yer. Doğa, orman, deniz iç içe. Çocuklarınız doğayla baş başa büyüyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…