- Konu Sahibi Nazlican333
-
Sinop çookkk güzel valla bende memleketim diye demiyorum:))Sinop da güzel.
Memleketim diye demiyorum çok güzel.
Epey güzel yani
Eskişehir de olabilir.
İnceburun,aşıklar caddesi,hamsilos,akliman,tersane,şahin tepesi,karakumSinop çookkk güzel valla bende memleketim diye demiyorum:))
İzmir'de güzel bir seçenek bu arada
son 8 yılda kadın cınayetı haberının yansımadıgı tek il bayburt olmus
en az sayıda cınayet haberı artvın karabuk gumushane olmus
ben ıstatıstıklere baktım ...
gazıanteplıyım bu bolgeye gelmeyın hem cok sıcak hem cok pahalı hem egıtımı yetersız cocuk özelde okumalı
Güldürdünüz beni gece gece:))hic gecekondu görmediniz demek izmirde.Yahu hic konak karsiyaka arasinda gidip gelmediniz mi 25 yıl boyunca o gecekondulari bir ben mi görüyorum yoksaBilmem nereleri kastediyorsunuz?ben 25 yil yasadim pek gecekondu gormedim
Çok özlemisim oraları yalı kahvesinde cay icmeyi sokaklarinda yürümeyi oyyy icim gitti vallahi memleketimiz cok güzel ya ❤Sinop❤İnceburun,aşıklar caddesi,hamsilos,akliman,tersane,şahin tepesi,karakum
Yalı kahvesinde çay ve seyyar simitçilerden alınan simitin uyumuÇok özlemisim oraları yalı kahvesinde cay icmeyi sokaklarinda yürümeyi oyyy icim gitti vallahi memleketimiz cok güzel ya ❤Sinop❤
Yerine göre değişiyor kiralar da her şehirde olduğu gibiEskisehir demeye gelmistim ❤ Bambaska bir yer gercekten, ben de tasinmayi cok isterimYalniz orada kiralar yüksek degil mi?
2010-2017 yillarinda Antalya'daydim. Oturduğum yerler Dunyagoz' un alt tarafı Onay hamamının olduğu bölge Kepez , Konyaaltı( Toros Mah. ve Muratpaşa/ Mevlana Üst geçit civarı... Otobüs hatlarında haklısınız... Taciz konusunda şaşırdım. Benim yaşım elli ama gencecik öğrencilerim geç saatlerde Kaleicine canlı müzik dinlemeye rahatlıkla giderlerdi.. Dediğiniz şeyler tamamen yok değil tabi bu her il için geçerli...Antalya Avrupa standartlarında gelişmiş medeni temiz bir şehir... Bursa'da yaşıyorum trafikte yaşadığım çoğu sıkıntıyi Antalya da yasamamistim.En son ne zaman Antalya’daydınız acaba, merak ettim. Yaz kış fark etmeden akşam 10’dan sonra en merkezi yerinde dahi tacize uğrarsınız. Hatta özellikle merkezi yerlerinde. Kiralar da faturalar da hiç ucuz değil maalesef. Ulaşım yıllardır sıkıntı, hâlâ tam çözülmedi. Ben liseden mezun olana kadar her yıl en az 2 kere otobüs hatları baştan sona değişti, karttan bilete biletten karta geçti bilmem ne. Bir gün işe gitmek için beklediğiniz otobüsün kaldırıldığını öğrenebiliyorsunuz. En iyi ihtimalle saatlerine uyulmuyor asla. Sadece meyve sebze fiyatı ve kültürel etkinlikler konusunda katılıyorum size. Doğalgaz henüz yaygınlaşmadı, yani evlerde var ancak tam geçiş olmadı, azıcık minimumda yaksanız 400-500 tl ödüyorsunuz. Yazın deseniz klima, biz çok çalıştırmıyoruz 200 geldi, komşumuza 600 gelmişonlar sürekli çalıştırıyormuş klimayı. Mayıstan eylül sonuna klima, kasım sonundan nisana kadar ısınma (elektrikli soba, klima ya da doğalgaz) kullanılıyor. Antalya’da yaşama fikrine bazen biraz ısınsam da yok, akıl işi değil.
Ben önceden antalyadaydım. Antalyayı mumla arıyorum diyebilirim. Her tarafı plaj, piknik alanları bi kere. Haftasonları hep gezerdik. Pazar fiyatları çok uygun. Kiralar da öyle. annemin karşı komşusu son derece merkezi bi yerde 3+1 daire 900 e oturuyor. İmkanımız olsa gideceğiz ama gidemiyoruz. Şaşırdım Antalyayla ilgili düşüncelerinize.En son ne zaman Antalya’daydınız acaba, merak ettim. Yaz kış fark etmeden akşam 10’dan sonra en merkezi yerinde dahi tacize uğrarsınız. Hatta özellikle merkezi yerlerinde. Kiralar da faturalar da hiç ucuz değil maalesef. Ulaşım yıllardır sıkıntı, hâlâ tam çözülmedi. Ben liseden mezun olana kadar her yıl en az 2 kere otobüs hatları baştan sona değişti, karttan bilete biletten karta geçti bilmem ne. Bir gün işe gitmek için beklediğiniz otobüsün kaldırıldığını öğrenebiliyorsunuz. En iyi ihtimalle saatlerine uyulmuyor asla. Sadece meyve sebze fiyatı ve kültürel etkinlikler konusunda katılıyorum size. Doğalgaz henüz yaygınlaşmadı, yani evlerde var ancak tam geçiş olmadı, azıcık minimumda yaksanız 400-500 tl ödüyorsunuz. Yazın deseniz klima, biz çok çalıştırmıyoruz 200 geldi, komşumuza 600 gelmişonlar sürekli çalıştırıyormuş klimayı. Mayıstan eylül sonuna klima, kasım sonundan nisana kadar ısınma (elektrikli soba, klima ya da doğalgaz) kullanılıyor. Antalya’da yaşama fikrine bazen biraz ısınsam da yok, akıl işi değil.
Ben hem şehir merkezi hem ucuz bi yer olarak tavsiyede bulunmuştum sadece bakın ben muglada merkezde yas8yirum sorsanki cocuk için ne var koskoca bi hiccckonya ve afyonda cocuk ne gibi bir etkinlik yapabilecek ?
yanlis anlamayin ozellikle afyon bu konuda cok fena
Antalya’da doğdum, 18 yaşıma kadar da aralıksız yaşadım. Daha iyisini görünce kötü geliyor belki, bilemeyeceğim. Eskişehir’de yaşıyorum tatillerde geliyorum Antalya’ya. Kalabalığı kargaşası inanılmaz bunaltıyor beni. Kemer’e gittiğimizde nefes alıyorum sadece.Ben önceden antalyadaydım. Antalyayı mumla arıyorum diyebilirim. Her tarafı plaj, piknik alanları bi kere. Haftasonları hep gezerdik. Pazar fiyatları çok uygun. Kiralar da öyle. annemin karşı komşusu son derece merkezi bi yerde 3+1 daire 900 e oturuyor. İmkanımız olsa gideceğiz ama gidemiyoruz. Şaşırdım Antalyayla ilgili düşüncelerinize.
Ben de 7 sene antalyada karatay lisesi civarında oturdumAntalya’da doğdum, 18 yaşıma kadar da aralıksız yaşadım. Daha iyisini görünce kötü geliyor belki, bilemeyeceğim. Eskişehir’de yaşıyorum tatillerde geliyorum Antalya’ya. Kalabalığı kargaşası inanılmaz bunaltıyor beni. Kemer’e gittiğimizde nefes alıyorum sadece.
Denize de yıllardır hiç girmedim, sevmem havuzlu sitedeyiz sözde ama iki yıldır da havuza girmedim.
Merkezde geneli eski apartmanların. Markantalya tarafında evimiz var 1+1 700’e kiraya veriyoruz. Babam 1959’lu ve o evde doğmuş, ne kadar eski olduğunu düşünün artık.
Yıllarca Mazıdağında sitede oturduk, 2016’da yeni eve taşındık, sıfırdı aldığımızda şu an 2.000 tl getirisi var Meydan tarafında 90 metrekare 2+1 daire. Bana pahalı geliyor açıkçası uyguna daireler uğraşılsa bulunur ama geneli artık lüks oldu fiyatlar da arttı. Satın almaya kalksak burayı 270’e aldık, şu an 400 değeri. Çarşı değil çok merkezi değil oysa.
Edremit sağlık ve eğitim açısından sıkıntılı bir ilçe. Tek avantajı İzmir biraz olsa da yakın. Kiralar da son zamanlarda cok yükseldi. Kiralık ev de yok zaten bulunmuyor. Çok göç aldi.Onun dışında gezmek için süper bir yer. Doğa, orman, deniz iç içe. Çocuklarınız doğayla baş başa büyüyebilir.Balıkesir Edremit,
Yazlik beldelerin ortasinda, 10 dk da Akçay ya da Oren desiniz. Ulasimi kolay, kiralar ucuz, hem devlet hem ozel hastanesi var, okul secenegi cok (devlet de ozel de) insanlari medeni. Avm si, gezilecek yeri cok, daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?