Yaşanan acılar unutulur mu zaman herşeyin ilacımıdır gerçekten.??

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Eşimle severek evlendim ben tartışan sorun çıkaran her şeyin peşinden koşan telefonunu karıştıran biri değilim Eşim bir gün işten geldi 1 yaşında kızım var telefonu ona vermişti video açıp ekmek almaya gitti daha sonra ara telefonuna bir mesaj geldi kızım Bir yere bir şey göndermiştir amaçlı aldım telefonu mesaj gelmiş ama aynı numarayla gün içinde de mesajlar var şöyleydi..
*Tamam canım konuyu konuşuruz
*Sen benden haber bekle
*şimdi eve geldim müsait olunca ararım seni sen arama Tamam..
Bunları görünce sordum tartıştım Açıklamasıiş arkadaşı dedi yanlış bişey yok o herkesle canım diye konuşur dedi asla aldatma değil dedi işten çıkıp başka Bi işe girdi pişmanlık için çok şey yaptı affetmem için çabaladı 8 9 ay geçti olayın üstünden ona karşı eskisi gibi olamıyorum heyecanım yok konuşmak istemiyorum aramıyorum her anlamda uzaklaştım o çabalıyor daha zaman mı lazım geçmiyor Bi türlü unutamıyorum hep böylemi kalırım çok kötü bir durum

Aldatma değilse neden pişman,sen neye üzülüyorsun arkadaşım?

Elinizde kanıt yok
Direkten dönmüş diyelim
Takipte kalın
Ama eziyeti bırakın kendinize
Gerekirse terapi alın

Bakın kendini düzeltme yolunda ise ha bire aklına getirmeyin bu da doğru değil

daha derin mevzular varmış gibi öncesinde bu ilk değil gibi anlatmamışsın ama

İnsan yapmadığı bişeyden niye pişman olurki ?
Yine olmayan bişey için af diler ve üstüne iş değiştirir ...
Gerçekten bu kadarmı konunuz ?

eşiniz için iki ihtimal geldi aklıma ? 1- sizi çok sevdıgı ve guvenınızı sarsmamak için işten çıktı başka işe gırdı 2-bu olay duyulmasın diye ve sizi rahatlatıp daha fazla kurcalamayın olayları diye ... sadece bır mesaj size bunları düşündürüyorsa zaten güven problemınız var tek başına atlatmanız zor demekki hassas bırısnız destek alın..

peki bu kadar mı yani?
siz o numarayı aramadınız mı? ilişkilerinin boyutu neymiş öğrenmediniz mi? numarası ne diye kayıtlı? ismini, çalıştığı şirketi öğrenmediniz mi? ordan stalkla seceresini çıkarmadınız mı?
yani ben durumu net anlayamadım bile.

İnsan yapmadığı bişeyden niye pişman olurki ?
Yine olmayan bişey için af diler ve üstüne iş değiştirir ...
Gerçekten bu kadarmı konunuz ?
Af dileme sebebi bu kadın samimi konuşma tarzı varsa hiç muhatap olmasaymış herkesle samimi olsun banane eve geldim sen yazma yazmış kadına

işten bu olay yüzünden mi çıktı? yani ben olay nasıl kapandı anlamıyorum.
'iş arkadaşım, yanlış anladıysan özür dilerim' dedi siz de 'ok tamam o halde' mi dediniz
yoksa başka birşey oldu mu?

Canım cicim geçtim ben eve geldim şimdi sen yazma müsait olunca ararım demesi sarstı güvenimi

Af dileme sebebi bu kadın samimi konuşma tarzı varsa hiç muhatap olmasaymış herkesle samimi olsun banane eve geldim sen yazma yazmış kadına
Evet huylandırıcı kısmı o sen yazma ne demek , madem çekindiği bişey Yok kadının yazmasından rahatsız olmaz ve ayrıca sınırları olan evli bir adamla hiç bir kadın canım cicimli konuşamaz .

işten bu olay yüzünden mi çıktı? yani ben olay nasıl kapandı anlamıyorum.
'iş arkadaşım, yanlış anladıysan özür dilerim' dedi siz de 'ok tamam o halde' mi dediniz
yoksa başka birşey oldu mu?
İş değiştirme sebebi bu yüzden değildi parasal konuydu kadının konuşma tarzını yanlış anlarım diye evde konuşmamış kalbim buna kırıldı Benim de

yani aldattığını için için biliyorsunuz aslında
yapmış bir hata ama unutamıyorum diyorsunuz sanırım.
bilemedim şu an nasıl davranıyor ona göre düşünmeniz lazım.

Evet huylandırıcı kısmı o sen yazma ne demek , madem çekindiği bişey Yok kadının yazmasından rahatsız olmaz ve ayrıca sınırları olan evli bir adamla hiç bir kadın canım cicimli konuşamaz .
bu durum yüzünden zaten eşimden soğudum ona karşı eskisi gibi olamıyorum unutamıyorum Heyecanımı kaybettim Ne yapacağımı bilmiyorum

Muhtemelen aldatma ya da aldatmaya yeltenme var. Sonrasında pişmanlık ve durumu düzeltme çabası da var. Siz de boşanmamış ve evi terk etmemisseniz kabullenmiş sayılırsınız . O nedenle kurcalamayi bırakın. Unutun ve önünüze bakın. Tabi imkaniniz varsa bir evlilik danışmanina gitmenizde fayda var. Çünkü evlilikte bir taraf araniyorsa bir seyler eksik.demektir.

Madem evliliğiniz devam ediyor ve o evdesiniz; o zaman kızınız için iyi olacaksınız.
Üzerinden çok da zaman geçmiş.
Bir haltlar yemiş bence ama kendinize gelin derim.
Yoksa bu moralsız halınızle daha cok dısarı yollarsınız.

yani aldattığını için için biliyorsunuz aslında
yapmış bir hata ama unutamıyorum diyorsunuz sanırım.
bilemedim şu an nasıl davranıyor ona göre düşünmeniz lazım.
Şu anda davranışından sorun yok hatta daha rahat telefon gizleme şifreleme gibi bi şey iş çıkışı hep evde gidilecek yerlere benle gider ama içimdeki kırgınlık geçmiyor

Faydası olurmu dersiniz unutup önüme bakmak istiyorum çocuğum var Bi mesaj uğruna bitiremedim ama karmaşık durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…