Yaşanan acılar unutulur mu zaman herşeyin ilacımıdır gerçekten.??

Unutmak için paylaşmak istedim burada belki fikir veren olur diye kızım babasına çok bağlı bensiz uyumaz nasıl yapardım bilemedim ama geçmiyor bi türlü

Bakın öncelikle akdatılma var bunu sizde biliyorsunuz. Çünkü hiçbir erkek sadece bir kadın kendisi ile canımlı cicimli konuşmasına alındınız diye bu kadar ay alttan almaz. Zaten masum hiçbir ilişkide de adam başka bir kadına eve geldim bana yazma demez. Düşünsenize erkek iş arkadaşınız eve geldim bana yazma dese aranızda birşey yoksa sizi ne yerine koyduğunu düşünüp nasıl tepki verirsiniz. İş arkadaşı olan hiçbir kadında normal hayatta canım lafını kullansa bile evli bir iş arkadalına mesajda o şekilde yazmaz. Bunu bir kabullenin Ama bir tercih yapmışsınız. Evliğinizi devam ettirmişsiniz. Bunun için kimse sizi suçlayamaz. Şu an bu olay nedeniyle boşanma davası bile açsanız öğrenmeden itibaren 6 ay geçince bu nedenle yeni bir olay delil yoksa boşanma hakkı düşer. O nedenle bu olayı açık açık konuşun yani eşlerin aldatma kadar diğer büyük bir hatasıda birbirlerini saf yerine koymaya çalışmasıdır. Sizin bu olayı unutamama nedeniniz olayı tam bilmemeniz ve eşinizin açıklamalarını inandırıcı bulmamanızdan da kaynaklanıyor. Eşinizi karşısına alın aramızda birşey yoktu samimiyetten yalanına girmeden adam gibi anlatmasını yoksa bu şekilde daha kötü olduğunu böyle devam edemeyeceğinizi anlatın. Sonrada ciddi bir şekilde evlilik terapistinden yardım alın.. Başka türlü o evlilik ikinizede zindan olur. Bir süre sonra eşin seni alttan almayı bırakacak, sen onu suçlu gördüğün için tepki verecek yok yere sorun çıkartan sen olacaksın insanların gözünde.

Yorumunuz için teşekkür ederim konuştum zaten kadına daha önceki Bi kaç mailini gösterdi hanım diye hitap etmiş kadın iş yerinde öyle hanım bey sevmiyorum yazmış genelleme yapısı öyle dedi sonra da zaten parasal açıdan işten ayrıldı şu anda şüphem yok ama yaşanılan durumu unutamıyorum aile terapisi nerede nasıl giderim bilmiyorum böyle duruma duşmediğim için psikoloğa düşündüm ama hepen anti depresan ilacı veriliyor onunda istemiyorum

Tam olarka düşüncelerimi ifade etmişsiniz. Aynen katılıyorum.
Ortada bir şey yok ise nedne evdeyim arama diyor. Ayrıca karşı cins ile canım cunum'lu konuşmak ne demektir?
Pişman olmuş olabilir - bir daha yapmayacağı anlamına gelmez. Bence seviyorsanız ve en önemlisi güveniyorsanız yaşananları unutun ve temiz bir sayfa açın.

Elinizde kanıt yok
Direkten dönmüş diyelim
Takipte kalın
Ama eziyeti bırakın kendinize
Gerekirse terapi alın

Bakın kendini düzeltme yolunda ise ha bire aklına getirmeyin bu da doğru değil
Güven Bi kez kırıldığı için sabahları uyasın gözlerine bakım dediğim heyecanı kaybettim anahtarı kapıya takmasındaki işte geldi heyecanını kaybettim ya ne bileyim aşk okadar güzeldik neden bir başkası mesajla dahi olsa kirletir

Muhtemelen aldatma ya da aldatmaya yeltenme var. Sonrasında pişmanlık ve durumu düzeltme çabası da var. Siz de boşanmamış ve evi terk etmemisseniz kabullenmiş sayılırsınız . O nedenle kurcalamayi bırakın. Unutun ve önünüze bakın. Tabi imkaniniz varsa bir evlilik danışmanina gitmenizde fayda var. Çünkü evlilikte bir taraf araniyorsa bir seyler eksik.demektir.
Faydası olurmu dersiniz unutup önüme bakmak istiyorum çocuğum var Bi mesaj uğruna bitiremedim ama karmaşık durumdayım

Iyi bir danışmana gidip dürüstce anlatırsanız evliliginizdeki problem bulunmuş siz de rahatlamis olursunuz. Iki taraf da devam.etmek.istiyor çünkü ancak böyle olmaz.bana kalırsa hamilelik ve lohusalik dönemlerinde cogu erkekte olduğu gibi bi kayma olmuş. Ama.yine de temize çekmekte ve önünü kesmekte fayda var

Mantıklı geldi belki atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…