Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seven insanlar öpüşüp koklaşır zaten bu normal bir şey. Erkek arkadaşınız da deprem bölgesindeymiş sonuçta onun da kendi içinde sıkıntıları, korkuları vardır haliyle. Eğer onun davranışlarından memnun değilseniz açıkça konuşmalısınız.Küfür yada hakaret etmeden. İlişkilerde açıklık önemlidir.
Anlamiyor degil de çoğu erkek imalari sevmiyor olabilir. Eşim imalardan, dolayli konuşmalardan nefret eder mesela. Kiz kardeşleri ve annesi de tam boyle imali konuşan, alttan laf sokabilen insanlar.
Ben ima filan kullanmam genel olarak ama nadiren ima ediyormuş gibi konuşsam eşim anlar ve uyarir "hayatim şunu yap de, ima gibi yapma " diye.
Cidden ben de imali konuşan insanlarla arkadaş olmak bile istemiyorum birak evlenmeyi.
Ben anlasam da anlamamazliga gelirim, oyle konuşmayi biraksin diye acikcasi. Bu incelik ve iyi bir şey degil.
Erkekler istemedikleri konularda en iyisini yapiyor ustune düşünmeyerek.
Konu sahibi siz de acik konuşmayi ogrenin bence, sadece bu ilişkiniz için degil ilerideki hayatiniz için de iyi olur.
Bir de sevgiliniz de ayni deprem bolgesindeymiş, sizden farkli degil yani. Bazen sevdigine sarilip, opup koklamak iyi geliyor zor zamanlarda.
Siz daha iyi tanirsiniz tabi sevgilinizi.
Bence bir sorununuz varsa açıkça söylemeyi secin,kendisi anlasın diye ima etmeyin. Anlamazsa kendi kendinize kurulacaksınız ne gerek var
Siz hassassınız ama sevgiliniz de aynı şehirde sizinle benzer şeyleri yaşamış haliyle onunda mutsuz,hassas olması normal.
Kolay şeyler yaşanmadi. Ben İstanbul'da günlerce oturup ağladım ki yakınımı kaybetmedim,ne bileyim orada yaşayanlarımızın evi saglamdı vs vs ona rağmen,hic tanımadığım insanlara agladım,agladık hepimiz. Sizler birebir yaşadınız,yaşıyor,görüyorsunuz hala. Biraz zaman tanıyın bence sevgilinize. Bence tamamen yasananlardan etkilendiniz ikinizde.
Merhaba arkadaşlar
Deprem olan şehirlerden birinde yaşıyorum. Depremden dolayı psikolojik ve fiziksel olarak zor zamanlar geçirdim. Reglim gecikti. Bu beni fena korkuttu. Çünkü hiç yaşamamıştım böyle bir şey. Bir süre içime kapandım konuşma ihtiyacı hissettim. Deprem, vücudumdaki ödemeler regl olamamam vs her şey üst üste gelince sinirlerim aşırı gerildi. Bir zaman sonra sevgilim buluşalım dedi ben de bir yere gidemem korkuyorum dedim o da ilçede görüşelim arabada otururuz dedi. Ben de görüp konuşmak bana iyi gelir derdimi anlatırım kafam dağılır diyerek kabul ettim. Zaten uzun süre de görüşememiştik.
Yanına gittim merkezde durumlar kötü oldugu için ilçede görüşelim dedik sabah çok erkenden ordaydım kahvaltı bile yapmadan çıkıp geldim çok özlediğini söylemişti yanına geldim ne sarılma ne bir şey, ağzının ucuyla kahvaltı yaptın mı dedi ben de yapmayacağım canım istemiyor dedim İkinci olarak hiç sormadı nasıl hissettiğimi, tek konustugumuz şey depreme nasıl yakalandığımızdı. Tek derdi öpüşüp koklamak oldu aşırı sinirlendim ve dönmek istedim bir an önce eve.
Eve geldim bende şöyle bir huy vardır açık açık konuşmam ima ile söylerim o anlasın isterim. Bana değer vermiyorsun diyerek başladım baya kavga falan ettik. O sinir harbiyle gerizekalı gibi bir kelime kullandım. Beyefendi aşırı kırıldı bir kaç gün konuşmadı. Bir kaç günün sonunda kullandığım kelimeden dolayı özür diledim ama konuşmak istemiyorsan yine konuşmayalım senden hiç bir beklentim yok sadece bu söz bana yakışmadi ondan dolayı özür dilerim yazdım. O da çok incindiğini söyledi tekrar özür diledim. Ardından seni şöyle seviyorum böyle seviyorum diyerek ikna etmeye çalıştı. Barıştık ama eskisi gibi değil bana soğuk davranıyor. Biraz mesafe oluştu aramızda. Sizce neden olabilir?