yaşananlar..

Benım her zaman yanımda olan insan.. Normalde herseye kosar gelırdı.. Bu para mevzusu bıraz arayı bozan sanırım..

İnşallah bu zorlukların arkasından sizin için kolaylılar gelir.Şunu da belirteyim ki durumunuza gerçekten çok üzüldüm.Vardır bu olanlarda bir hayır elbette.

Insallah hayırlısı.. Hersey duzelır de ben nasıl unuturum hıc bılmıyorum..

O konu bır kerelık bı mevzuydu.. Oyle cok paragoz bı ınsan degıldır aslında.. Erkek arkadasımız ıle beraberlıgımız suresınce her adımını elestırdım kafamda... Bende araf ta kaldım ınan.. Su odemelerını gerı alsın.. Sonrası ıcın onumuze bakcagım zaten..

Ev almak ıcın zaten bı mıktar bırıkmısım var.. Annemın zaten emeklı maası var.. Onlerıne bakabılecek durumdalar.. Ama su anda ıhtıyacları ıkıye katlanmıs durumda... Bu halını on goremedım tabi..Bı anda boyle borcun altına gırmek belkıde tepkılerının nedenı gercekten anlayamıyorum...

Bugune kadar benı hıc uzmus ınsan degıl.. Aramızda saygı ve sevgı namına hıc sıkıntı olmadı..Nasıl bu raddeye geldık.. Hele ablası bana nasıl boyle konustu hıc anlamıs degılım.. Icıme ates dustu.. Kulaklarım uguldadı..Kendıme gelemedım uzun bır sure..

Sagıolun.. Bende bu yonde hak verıyorum zaten.. Bu kadar magdurıyet doguracagını bılseydım zaten gırmezdım boyle bı ıse... Evlilik ıcın sıkıntılarımı bılen benı ıkna etmek ıcın ugrasan bırıydı nısanlım..Her turlu sıkıntılarımı da gordu.. Benı anladıgını bılıyorum..ama ıste ıpın ucunda bu sorunu atlatmak var.. Yoksa hepımızın hayatı altust olacak..

Kımse parasını kaybetmıs degıl kı.. Gerı alınacak paralar.. Bir sure sonra sadece..Kimsenın bırsey kaybettıgı yok.. O kadar buyuk parayı cope atacak kadarda ınsafsız degılım kı.. Eger bu ısın ıcıne daha cok gırseydık.. Ucu ucuna yeten paramız la aynı zamanda onun aılesıne yuk olarak gecırecektık.. Maddı olarak bagımlı kalacaktık.. Onlar yasamlarını ıdame edeceklerı paraları bızım onumuze atacaktı..Onların hayatlarını bu sekılde baglamaya ne hakkım vardı..Ben teklıf ettım nisanlıma.. Benım kararım baskın gelsede beraberdık ararken.. Durumu beraber konustuk..

Benım yanımda yoremde kımsem yok durumdan anlasıldıgı uzere.. Sadece nazara gelırız dıyerek boyle bısey soyledıler bende tamam dedım.. Guven yonunden hıc problem yasamadım ınanın.. Hıc bır kere bıle acaba benı aldatırlar mı dıye aklımın ucundan gecmedı..

Katıliyorum bu yoruma

Hakkinda hayirlisi olsun yinede konu sahibi, sizin de yaşadıklariniz cok zor seyler allah yardımcıniz olsun

Amın ınsallah tesekkur ederım..

Ablasıyla yaptıgımız konusmada Nısanlım yoktu.. Bilmedigine de emınım..Normalde boyle konusacak bı ınsan da degıldır ablası.. Nasıl oldugunu anlamadım bile..Hayırlısı olsun tabı hakkımızda..

Bu durumdan psıkolojık olarak etkılendıgını ve o yuzden boyle davrandıgını dusunuyorum..Benı sevdıgıne de emınım..Yoksa hıc boyle davranaacak bı ınsan degıldır.. Halden anlar.. Sevkatlıdır.. Bu para mevzusunun ona yasattıgı stresten sanırım.. Dogru zaman degıl tabı orası da ayrı..

Evet, annesı ve babası kadar benı anlayan oldugunu sanmıyorum..Anne ve baba gıbı davrandılar bana..Onların yanında kendımı huzurlu hıssettım.. Keske o an yasanmasaydı. Ablasının tavrı da sen bızı abla gıbı gormedıgın ortada bızı gercekten abla gıbı gorseydın oyle davranırdın bı arar sorardın dedıler.. ama hastaneye yattıgından berı ablam gecmıs olsun demek ıcın bıle arayan olmadı..

Ailemin yanında her zaman normal de.. Annemı de annesı gıbı sevıyor Konusması sohbetı gorsen.. Emınım yanında olur da bu yasananlar nasıl telafı edılır de gecer bılmıyorum..

çok üzüldüm allah yardımcınız olsun

Amın canım sagolasın..

Senet nısanlımın adına.. Yarın odeme gunu bakalım durumlar ne gosterecek hakkımızda hayırlısı... Evet aıleye cok guvendım.. Durumlar ne gosterır bakalım onumuze..

Tesekkur ederım yasayan bılır ıste.. Ben hala tek basımayım..Nınanlımın basına sıkıntı geldıgınde onlar hep bırler.. Yasamayan anlayamaz emınım..Tesekkur ederım ..İnsallah hallolacak..

Herkesin bir sınavı var bu hayatta yaşananlar kolay değil allah dayanma gücü versin

Amın ınsallah.. Her gun atesım cıkıyor dusunmekten fenalık gecırecek gıbı oluyorum..Yemek yıyemıyorum bogazıma dugumlenıyor.. Gecsın su zaman hayırlısıyla.. Allah'ım guc verır ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…