Allah yardımcın olsun iyi sabretmişsin..
Ablası nededi peki
yaşamayan anlayamaz takma kimseyi.Allah bir kolaylığını verecektir.
ablanız ne zaman iyileşecek?
Büyük geçmiş olsun, Allah sabrınızı daim etsin..
Vardır bir hayırı...akışta olmaya devam et
Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin : ((
Şu anda ablasının ne dediğini duymadan yorum yapsam olmaz.
Size ne laf ettilerr pekiii ?
Ablasına ne yani onu anlamış değilim?Ev yada araba herneyse para edecek herşey hastalık olunca satılabilir.
Bunda da vardır bir hayır.Bu durumdan dolayı tavır alacaklarsa bırakın alsınlar,gerçekleri görürsünüz.
Kaldı ki siz peşinatı vermeyip evlenince takılardan hallederiz de diyebilirdiniz.Nişanlınız yada ailesinin sizin birikiminizden neden ve nasıl haberdar olabilirki?
O zaman vazgeçmiş olmanız elkide sizin için daha hayırlı olmuştur bilemeyiz.Evı almayı cok ıstedık.Benım elımdekı ve Nısanlımın elındekını bırlestırınce pesınatı tamamlayamadık.Aılesıne acmıs durumu..Herkes elındekını ortaya doktu..Gozu kapalı elındekı parayı borc vermeyı teklıf ettıler..Bizde dugunde oderız dıye dusunduk.Haberdar olmaları bu yuzden.. Bızımle ev aradılar.Bıze destek oldular.. Emeklerı cok.. Bu ev ısıne gırdıgımız zaman asla aıleme destek olamazdım..Zaten ablalarına olan borcunu odememız de cok guctu..
O zaman vazgeçmiş olmanız elkide sizin için daha hayırlı olmuştur bilemeyiz.
Ablaların tavrı gerçekten çok kırıcı.Yani kendileri aynı durumda olsalar ne yaparlardı acaba?
Nişanlınız ki saçmalık.Güvenmeseniz oturup böyle bir karar almazdınız değil mi?Çocukmusun Allah aşkına birinin aklıyla iş yapmayacak kadar olgun birine benziyorsun yazdıklarından.Keşke nişanlınız ve ablasıgil de aynı olgunlukta davransalardı.Allah gostermesın..Babası sofrada konusurken soyledı zaten.. Bızım yarın oburgun ne olacagımız bellı degıl dıye.. Yıne buyukler ınsaflı..Benı bır kere bıle kırmıs uzmus ınsanlar degıller.. Hıc aramızda munakasa bıle olmadı.. Sırf o senet korkusundan boyle bır davranıs sergıledıler hıc anlamadım.. Nısanlımın bu evden vazgecme nedenımı sorguluyordu.Ona guvenmedıgımı, evı ıstemedıgımı baska sebepler oldugunu daha bınlerce sey.. Ablası konusurken bana bırısı senın aklına gırmıs olabılır mı bırı bısey mı dedı dıye sordu.. Iyıde konuyu sızden baska kımse bılmıyorkı.. Ben guvenmesem zaten sızınle bu yola cıkmam dedım..
Nişanlınız ki saçmalık.Güvenmeseniz oturup böyle bir karar almazdınız değil mi?Çocukmusun Allah aşkına birinin aklıyla iş yapmayacak kadar olgun birine benziyorsun yazdıklarından.Keşke nişanlınız ve ablasıgil de aynı olgunlukta davransalardı.
ah canım çok üzüldüm durumunuza ama nişanlının ve ablasının tavrı çok kanıma dokunda
hakkında hayırlı değilse evlilik işi olmasın
çünkü tavırlar çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?