Yaşarken ölmek nedir bilir mısınız.

senin konunu hatırlıyorum daha yasın çok küçük eşine resiti çek ve dış dünyaya açıl o ne derse desin ya üniversiteye başla ya da çalışmaya başla kendi kendine dimdik durursan o zaman herşey daha kolay olacaktır.

Bir an önce paranı kazanman gerek senin. Mesleğin var mı, ne mezunusun? Aileden anne baba dışında sana kapısını açacak kimse ya da arkadaşın yok mu?

Ailem in durumu iyi ama bizim pek iyi değil. Ailem beni istemiyor.

böyle bi adamdan bi de çocuk sahibi mi olacaksınız ? yapmayın Allah aşkına... adam sizi umursamıyor.. oturup ciddi ciddi konuşun. bundan da anlamıyorsa yol yakınken boşanın

Cevap yazdım ama emin olamamistim artık emin gibiyim bu konu sahte. Konu sahibi yavaş yavaş felaket senaryoları yazıyor. Aklına ne gelse yazıyor, tepkileri falan okuyup guluyordur muhtemelen
Ne olduğunu gerçekçi bir şekilde yazmaz sm neden konu açayım.Bana güvenmek gibi bi zorunluluk yok.Ama benim yazdıklarımı da yalanlayamaz siniz.

böyle bi adamdan bi de çocuk sahibi mi olacaksınız ? yapmayın Allah aşkına... adam sizi umursamıyor.. oturup ciddi ciddi konuşun. bundan da anlamıyorsa yol yakınken boşanın
Mrb çok kez karşıma aldım konuştum.Ama aynı boşanır sam gidecek bir yerim hiçbir şeyim yok.Cok korkuyorum.Bazen çıkmam gitmek istiyorum.ama bakıyorum ki gidememisim.

Mrb Allah razı olsun güzel yorumunuz için.Ama inanin ki bende uzaklaşmk istiyorum.Ama beni eve hapis etmiş.Ve en çok zoruma giden de Ailemin bana sahip çıkmaması sahip çıksalar di Kendimi toparladım.Esim de bunun farkında bana diyor.hep ailen seni istemiyor.. diyor

Evlilik terapisti ücretli mı.eher öyle ise asla gelmez.Zar zor benim ilaçlarımi alır.doktora götürür

Canim bunu cok cok üzülürek yaziyorum ama hayatin bir evcilin hayatindan beter. Onlar bile günde en az 3 kere parka gidiyorlar yani.

Canina kiymak yerine bu adamdan boşan.

Yanlış anlama ama işini bitirip sirt dönmek ne oluyor?!!?? Igrenc bir eşiniz var

İşte bizler her olumsuzlukta kendimizi değiştirirsek herşeyin daha güzel olacağına inandığımız için kaybediyoruz işte..Neden karşı taraf düşünmüyor bunları bırakın ya bu kadar takmayın düşünmeyin böyle daha kendiniz değiştirme çabasından cıkamazsan elindeki her şeyi kaybedersin işte kendine gel yapma uğraşma rahat ol o sana nasıl davranıyorsa sen daha fazlasını davran kendini ezik düşürme.

Mrb çok kez karşıma aldım konuştum.Ama aynı boşanır sam gidecek bir yerim hiçbir şeyim yok.Cok korkuyorum.Bazen çıkmam gitmek istiyorum.ama bakıyorum ki gidememisim.
o zaman çalışmıyorsan çalışmaya başla ve kendi hayatını kur.. cesur ol.. boşandı diye kimse ölmemiştir bu güne kadar.. senin iyiliğin için.. yoksa daha çok üzüleceksin gibi duruyor..

adam kendine eş değil evcil hayvan almış sanki. kadınd a burda kendini paralıyor evliliğimi nasıl kurtarırım diye. önce sizin bi insan olduğunuzu anlaması lazım. o da zor.
Mrb birşey soracağım soracağım.Ben yeni evli iken çalışmadım hiç.cunku ihtiyaç yoktu o zaman.Ama memleket ten taşındıktan sonra.calismak istedim.bunada müsaade etmedi.Acaba ben hiç çalışmadığım için eve katkım olmadığı için mı beni böyle eşi gibi görmüyor

bunu bize değil kocana sor.

yaşarken ölmek çok ağır bir edebiyat
boşanabilirsiniz
çift terapisi alabilirsiniz
konuşup düzletmeye çalışabilirsiniz

Mrb çok sağolun.Esimin davrandığı gibi iki gün davrandım.Dayamadi ki sen böyle davranamaz sin gülüp konuşacaksın senin görevin bana huzur vermek gibi konuşu yor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…