- Konu Sahibi nagis_mehmet
-
bugun hamileliğimin 27. günü doktora gittiğimde ultrasona girdim fakat ufaklık gözükmedi doktor hanım iki gün sonra gel tekrar bakalım iç gebelikmi dış gebelikmi oldugunu o zaman anlarız dedi acaba bebeğim gerçekten ufak oldugu için mi gözükmedi yoksa dış gebe miiyim bilgisi olan varsa yardım etsin
bugun hamileliğimin 27. günü doktora gittiğimde ultrasona girdim fakat ufaklık gözükmedi doktor hanım iki gün sonra gel tekrar bakalım iç gebelikmi dış gebelikmi oldugunu o zaman anlarız dedi acaba bebeğim gerçekten ufak oldugu için mi gözükmedi yoksa dış gebe miiyim bilgisi olan varsa yardım etsin
inş gülüm inş daha 9 aydır evliyim ama anne olmayı öyle çok istioromki anlatamam sonunda dualarım kabul oluo dilerim rabbim bütün anne olmayı hakeden herkese nasip etsin
ne gibi belirtiler bunlar gülüm :)
:):):)bak gülüm bendede aynısı olmuştu ve hala daha da devam edio allah ın izniyle inş hamilesin bebeğim.daima dua et güzel allah ımın haznesinde çoktur ama en önemlisi istemesini bilmemiz gerek çok sevindim bu arada
kız senin 3 günün varmış.benim daha 7 günüm vardı adetime.bak gör hamilesin innnşşşaaalllllllaaaahhhh ay çoookk seviiinndddiimmm yyya bence bi idrar testine ne dersin bebeğişm:):):):):):):)
vala bende sigara içiodum ama şimdi içmiorum ...bak gülüm aynı şöyle dua etmiştim ey güzel allah ım bi hamile kalsam ağzıma tek sigara bile sürmeyecem demiştim.15 gün önce ve daha sonra bi bebeğim olduğunu öğrendim:):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?