Yaşasın HAMİLEYİM

nagis_mehmet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
37
0
16
Bolu
bugun hamileliğimin 27. günü doktora gittiğimde ultrasona girdim fakat ufaklık gözükmedi doktor hanım iki gün sonra gel tekrar bakalım iç gebelikmi dış gebelikmi oldugunu o zaman anlarız dedi acaba bebeğim gerçekten ufak oldugu için mi gözükmedi yoksa dış gebe miiyim bilgisi olan varsa yardım etsin

Öncelikle tebrikler...
Hamileliğimin 27. günü ne demek? Yani son adet döneminin ilk gününden sonra hafta saymaya başlarsan kaçıncı haftandasın?
Kesenin geç görünmesi normal, herkes aynı zamanda görmüyor, dış gebelikten falan korkma, düşük ihtimaller onlar, her şey yolunda gidecek, korkma.

selam arkadasım. öncelıkle tebrik ederım hayırlı ugurlu olsun. Pekı belırtılerın nerlerdı?

tebrikler... ben de ne kadarlık olduğunu anlamadım!! yani adetin 27 gün mü gecikti?yoksa 27 gün önce miydi son adetin.?? haftayla söylersen anlayabilirz...

yani güzelim bir ayı doldurmama üç gün kaldı diyebilirim.dış gebelikle bir ilgisi yok diosunuz öylemi.birde şöyle bişi söyledi doktorum bebeğin yine görnmezse vajina bölgemden bakabileceğini söyledi çok tedirginim

inş gülüm inş daha 9 aydır evliyim ama anne olmayı öyle çok istioromki anlatamam sonunda dualarım kabul oluo dilerim rabbim bütün anne olmayı hakeden herkese nasip etsin

inş gülüm inş daha 9 aydır evliyim ama anne olmayı öyle çok istioromki anlatamam sonunda dualarım kabul oluo dilerim rabbim bütün anne olmayı hakeden herkese nasip etsin

insallah allah herkeze nasıp etsın insallah bende 1 bucuk yıldır evlıyım ve 2 aydır bebek ıstıyoruz. Umarım bırkac belırtılerım benı yanılmaz

inşallah gittiğinde görürsün..inşallah hayal kırıklığına uğramazsın .. ama hiç canını sıkma olur mu..herşey yolunda inşallah..

:):):)bak gülüm bendede aynısı olmuştu ve hala daha da devam edio allah ın izniyle inş hamilesin bebeğim.daima dua et güzel allah ımın haznesinde çoktur ama en önemlisi istemesini bilmemiz gerek çok sevindim bu arada

iyi dıleklerın ıcın cok tesekkür ederım. allahın ıznıyle ınsallah herseyın hayırlısı olsun. bır kez daha böyle olur gıbı oldum gecen ay ama o zaman kasıklarım agrımıyordu bacaklarımda agrı yoktu ve negatif cıkmıstı ümit etmek ıstemıyorum ama iyi düsüncelerın ıcın cok sevındım.
Canım yanlız adet gecıkmesı olmadı daha 3 gün var adet olmama ..olabılırmı dıyosun
allah hayırlısıya bebegını kucagına almanı nasıp etsın ınsallah ben dahıl her anne olmak ısteyenler hayırlısıyla olur ınsallha

kız senin 3 günün varmış.benim daha 7 günüm vardı adetime.bak gör hamilesin innnşşşaaalllllllaaaahhhh ay çoookk seviiinndddiimmm yyya bence bi idrar testine ne dersin bebeğişm:):):):):):):)

kız senin 3 günün varmış.benim daha 7 günüm vardı adetime.bak gör hamilesin innnşşşaaalllllllaaaahhhh ay çoookk seviiinndddiimmm yyya bence bi idrar testine ne dersin bebeğişm:):):):):):):)

korkuyorum negatıf cıkacak dıye. daha adet gecıkmesıne süre varya negatıf cıkarsa üzülürüm. hıss olarak evet hamılesın dıyo ama bılmekı :)

vala bende sigara içiodum ama şimdi içmiorum ...bak gülüm aynı şöyle dua etmiştim ey güzel allah ım bi hamile kalsam ağzıma tek sigara bile sürmeyecem demiştim.15 gün önce ve daha sonra bi bebeğim olduğunu öğrendim:):):):):):)

duanı kabul etmıs allah.cok sevındım canım..nekadardır beklıyordun bebegını? gönlüne göre versın allahım ınsallah adına cok sevındım gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…