- Konu Sahibi nagis_mehmet
-
nerelisin sen?bebeğim merak ettm de? şu testi yap ve bana yaz olurmu?
9 aydır evliyim bebeğim ve evlendiğim günden beri bebeğimin olmsını bekledim ve oldu:):):)
cok sevındım..benden daha taze gelınsın canımben bır bucuk yıllık evlıyım
he anladim bebeğim dee eşin ne söylüo bu test işine
gülüm ben namazımı kılayım olur mu ikindi geçmek üzre:):):):):):):):)
cok cok cok begendım allah kabul etsın arkadasım
ben bolu yeniçağ lıyım. eşim kafayı yedi resmen sevinçten hepimiz ağladık vala kayınvalidem falan hep:):):):):) süper bi duygu ama yaaaaaa kız yap şu testi beeeeee
cıkarmı dıyosun sımdıden??
olsa benım esımde cıldırır heraldecok ıstıyor ..hele kayınvalıdem ne yapar bılmem büyük bı mutluluk olur bızım ıcın..
cıkarmı dıyosun sımdıden??
olsa benım esımde cıldırır heraldecok ıstıyor ..hele kayınvalıdem ne yapar bılmem büyük bı mutluluk olur bızım ıcın..
yani güzelim bir ayı doldurmama üç gün kaldı diyebilirim.dış gebelikle bir ilgisi yok diosunuz öylemi.birde şöyle bişi söyledi doktorum bebeğin yine görnmezse vajina bölgemden bakabileceğini söyledi çok tedirginim
bu akşam yapıyosn ve bana haber veriosun tamam mı beni çıldırtma leeeyyynnn :):):):)çatladım meraktan bea duacınım senin ve bütün herkes için yapıosun demiii?????????
canım hayırlı olsun inş. hamilesindir ama çok acele etme biraz büyüsün hemen muayene olma hele vajinadan bekle biraz . benim bir arkadaşımda öyle yaptım ve ertesi gün kanaması oldu malesef
bu akşam yapıyosn ve bana haber veriosun tamam mı beni çıldırtma leeeyyynnn :):):):)çatladım meraktan bea duacınım senin ve bütün herkes için yapıosun demiii?????????
evet..ben en cok tabi kendım ıstedigim icin istiyorum..hem yasım geregı hemde cok mutu oluyorum düsününce bıle..esım icinde cok istiyorum..onun gözlerındekı mutlulugu görünce bebek konusunda..cocukları cok sevıyor. tabı kendı cocugu olunca nasıl olur bılememevlılıgı güzellestirirmıs bı bebek haberı bıle..nasıl düsünüyorsun
vala öyle kayınbabamdan anladım ben nasl dieceksin şimdi hamile olduğumu duyunca BENİ ÖYLENE KADAR YATIRIO normalde babam yatmamiza kızardı evde hep birlikte kahvaltı yapalım evde bel bereket kalmayacak falan fistan söylanir dururdu şimdi ise TIK yok adamda
korkuyorum uleeyyyynn...hayırlı duaların ıcın tesekkür ederım..bende senın ıcın dua edecem canımsınhayırlı dogumlar hayırlı bü
eeee torun gelıyo..bütün prensıpler yıkılır bu durumdabızımkılerın cıglıklarını duyuyorum sımdıden neyse kaptırmım kendımı kız gercekten cıkarmı dıyosun 3 gün kaldı adet olmama
duaların için teşekkür ederim de kız korkma nolur yap şu testi ne çıkarsa artk allahtan hayırlısı de başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?