Yaşasın HAMİLEYİM

he anladim bebeğim dee eşin ne söylüo bu test işine

o diyo benı bosuna ümitlendırme yıne karıcım.. ne desin oda sabırsızs ama yine hayal kırıklıgı olacak dıye endıseleniyor. dıyorum gecen ay bukadar anlasılır belırtıler yoktu o sevınıyor bır yandan
Senın esın nasıl tepkı verdı..
haa bu arada sen nerelısın??

ben bolu yeniçağ lıyım. eşim kafayı yedi resmen sevinçten hepimiz ağladık vala kayınvalidem falan hep:):):):):) süper bi duygu ama yaaaaaa kız yap şu testi beeeeee

cıkarmı dıyosun sımdıden??
olsa benım esımde cıldırır heralde cok ıstıyor ..hele kayınvalıdem ne yapar bılmem büyük bı mutluluk olur bızım ıcın..

olsa benım esımde cıldırır heralde cok ıstıyor ..hele kayınvalıdem ne yapar bılmem büyük bı mutluluk olur bızım ıcın..

bu akşam yapıyosn ve bana haber veriosun tamam mı beni çıldırtma leeeyyynnn :):):):)çatladım meraktan bea duacınım senin ve bütün herkes için yapıosun demiii?????????

bu akşam yapıyosn ve bana haber veriosun tamam mı beni çıldırtma leeeyyynnn :):):):)çatladım meraktan bea duacınım senin ve bütün herkes için yapıosun demiii?????????

canım hayırlı olsun inş. hamilesindir ama çok acele etme biraz büyüsün hemen muayene olma hele vajinadan bekle biraz . benim bir arkadaşımda öyle yaptım ve ertesi gün kanaması oldu malesef

evet..ben en cok tabi kendım ıstedigim icin istiyorum..hem yasım geregı hemde cok mutu oluyorum düsününce bıle..esım icinde cok istiyorum..onun gözlerındekı mutlulugu görünce bebek konusunda..cocukları cok sevıyor. tabı kendı cocugu olunca nasıl olur bılemem evlılıgı güzellestirirmıs bı bebek haberı bıle..nasıl düsünüyorsun

korkuyorum uleeyyyynn...hayırlı duaların ıcın tesekkür ederım..bende senın ıcın dua edecem canımsın hayırlı dogumlar hayırlı bü

vala öyle kayınbabamdan anladım ben nasl dieceksin şimdi hamile olduğumu duyunca BENİ ÖYLENE KADAR YATIRIO normalde babam yatmamiza kızardı evde hep birlikte kahvaltı yapalım evde bel bereket kalmayacak falan fistan söylanir dururdu şimdi ise TIK yok adamda

eeee torun gelıyo..bütün prensıpler yıkılır bu durumda bızımkılerın cıglıklarını duyuyorum sımdıden neyse kaptırmım kendımı kız gercekten cıkarmı dıyosun 3 gün kaldı adet olmama

eyyy allaahhhııımmm yaraabbiim sen bana sabırlar ihsan eyle yaaarraabbbiiimmm bebeğim aynı belirtileri bende yaşadım diorum sana nden anlamak istemiosun??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…