- Konu Sahibi nagis_mehmet
-
korkunun ecele faydası yok dıyosunbu aksam yapamam sohbete gıdecegım ama yarın sabah caymassam yapıcam sanada haber verecegım canımsın
hadi tatliebbi yap bi test merak ettim valla çıkmazsada üzülme dünyanın sonu değil ya olur inşallah bu arada kaç yaşındasın
haaaayyyy yaşa sen deniz gözlüm tesellin için teşekkürler:):):):):) bir saattir göbağim çatladi bea
cayma sen cayma o dediğinde doğru hem adın neydi senin bebeğim geç oldu ama temiz oldu deglmi????:):):):):)
evet canım benim yaptığım testlerin haddi hesabı yok yaparkende hiç korkmuyorum olursa olur Allah isterse olmayacak bişey yok herşey onun elinde yeterki biz ona yönelelim
tamam arkadaslar yapcam yarın sabah ılk ısım olacak
cayma sen cayma o dediğinde doğru hem adın neydi senin bebeğim geç oldu ama temiz oldu deglmi????:):):):):)
haklısınız ama hayal kırıklıgı agır gelıyor bea
evet canım benim yaptığım testlerin haddi hesabı yok yaparkende hiç korkmuyorum olursa olur Allah isterse olmayacak bişey yok herşey onun elinde yeterki biz ona yönelelim
demekki zamani değil güzel rabbim evlatlarımızı HAYIRLI ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI SIHHATLİ ÖZÜRSÜZ KUSURSUZ NAMAZLI ABDESTLİ SALİH SALİHA KULLARINDAN EYLER iiiinnnşşşaaallaaahhh:):):) canınızı sımayın er geç oluo ama herşy biz insan ogulları çok sabırsızız ama o evmezki evdirir arkadaşlar
Amin amin amin amin amin
yarın sabah yapıosun değilmi ŞŞŞİİİKKKEERRRİİİMMM:):):):)
evet bebegım yapıyorum..ısım neydı canıkom
a-nagihan bebeğim senin neydi???? Kız olacak inş yaaa
a-
memnun oldum canım ben ebru :d insallah ya...belirtıler olumlu diysoun sende degılmı :d :d belkı dayanamam aksamdan yaparım testi :d ama olumsuz olursa sen benı motıve edeceksın sözmü
tabiki bitanem ben hiç bi dostumu yanlız bırakmam söylim de bl yanii:):):) dua edelim inş bebeğim
tabiki bitanem ben hiç bi dostumu yanlız bırakmam söylim de bl yanii:):):) dua edelim inş bebeğim
kızlar:):):) kocamın karnı acıkmş doyurup geliorum ordaysaniz eger:):):):)
tamam sekerım sen ısıne bak canikom nasılsa burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?