YAŞAYAMIYORUM!

Yorumumu ne kadar ciddiye alırsın bilemem ama tüm dürüstlüğümle yardım etmek için yazıyorum.Öncelikle istemediğiniz bölüm de neden okudunuz bilmiyorum ama aile baskısı ya da ne istediğini bilmeme olarak varsayarsak senin psikolojinin bozuk olmasının sebebi ailene dayanıyor.çocukluğun ve bebekliğinde aynı aileyle geçtiği için ne yazik ki bu haldesin.ciddi psikolojik sıkıntın var.Zaten özellikle ciddi psikolojik rahatsızlığı olanlar psikoloğa gitmeyi ölümüne reddeder ve kendim halledebilirim derler.zaman zaman temizliğe,derd çalışmaya kendimi veriyorum dediğin şey; kompülsiyonların..yani duygularını hissetmemek için kendini oyalama yöntemin diyeyim basitçe..şuanki depresyonun büyük ihtimal majör depresyon ve aşırı isteksizlik,hareketsşzlik hali de beyin daha doğrusu koruma mekanizmaların duygularla başetmek ya da onları bloke etmek için çalışıyor ki hayatında başka hiçbirşey yapmaya enerjin yok.Birzamanlar senin gibiydim..Hala da fiziksel enerjisi aşırı yüksek bir insan sayılmam,ama zamanla daha da iyi oluyorum.

Sana verilebilecek tek tavsiye ; koşarak psikoloğa git.psikolog psikiyatri de görsün diyosa düzenli ilaçlarını kullan.yıllarca terapini asla aksatma.hayatındaki en önemli şey terapin olsun.çünkü o terapi senin seçimlerini,aşk hayatını,iş hayatını,nasıl bir anne olacağını,nasıl bir eş olacağını ve bulacağını kısacası tüm hayatını belirleyecek.

İçimden gelmiyo bunlar . Çünkü ders çalışmam gerek onun stresinden böyle oldum galiba. Ama çalışamıyorum çalışmadıkça da uykum geliyo
Dersim olunca bende oyle oluyorum, yapasim da gelmiyo. O zaman genede bir cik gez sonra dersin basina gecersin. Kardesin falan yokmu senin yaslarinda, yada bir arkadasini cagirsan, seni zorla kaldirsa. Enerji dolu biri lazim sana

Haklisin belkidee, ama banada oluyo bazen boyle yataktan kalkamadim, psikolojik olarak kotu oldugum donemler, bunlari yapinca iyi geliyoo bana:)

Okurken daraldım. Kalk hemen bir duş al, ardından bir kahve iç. İnsanın oturdukça oturası gelir.

Canım benim ya.Depresyon naleti..Acil pskiyqtrise git.İlaç başla.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de biraz böyleyim...Allah bu illete bulaşanları kurtarsın duasıyla...

Bende senin gibiydim.Yürümeye dermanim yoktu .Ben depresyon saniyorum,soğuk algınlığı için doktora gittim.Kan düşüklüğü çıktı bende.Doktorun verdiği hapı kullandım. ÜÇ günde kendimi iyi hissettim.Psikolojik derken kansizlik çıktı.
Kan değerlerini ölç tür derim sana

Depresyona girmissin ama haberin bile yok

Unutamadiginiz bi derdiniz mi var ya da sizi üzen bir şey ? Ben de boyleydim ama erkek arkadasimdan ayrilmistim uzunca bi süre boyle geçti. Sizin de mi boyle. Eğer degilse bence sizde uykusuzluk problemi var düzenli uyumadiginizdan ya da beslenme duzeninizden belki de sigara dan vs halsiz hissediyorsunuz kendinizi. Spora başlayın daha enerjik olacaksiniz

selam canım aslında sende bazı şeylerin birikimi var güçlü durmak için her şeyi içine atmışsın ve şuan fark ediyorsun ki çok yorulmuş ve yıpranmışsın şimdiye kadar kendine vakit ayırıp kendini hiç dinlememişsin oysa insan önce kendini düşünmeli aslında zaman zaman herkes bu duyguları yaşıyor hayattan zevk almadığın için oluyor genelde hep aynı şeyler değişiklik yok bir süre sonra ne yediğinden ne içtiğinden hatta bayıla bayıla yaptığın gezmeler alışverişler bile mutlu etmiyor çözüm sensin tatlım belli ki erkek arkadaşınla paylaşacak bir şeyin kalmamış ve ayrılalım demeye cesaretiniz de yok bunu bile sorun ediyor olabilirsin seni mutlu eden neyse onu yapmaya çalış böyle zamanlarda herkesin söylediği batar insana bağırıp çağırmak gelir sonra yine üzülürsün

bu yazdıklarının eskı benımde donmek ıstıyorum neşeme dönmek istiyorum yazmışsın sen zaten bunu istiyosan yaparsın kalk bir duş yap kendıne gel geleceğini düşün bende istemediğim liseye gittim turızm okuyorum 11. sınıfım staja başladıgım zaman turızmı sevdim. ben napıcam nasıl yapıcam diye söyleniyodum her işte bi hayır vardır. insanlar iştemediği bi çok şeyi yapabiliyor sende yapabılırsın hayata olumsuz bakma resepsiyonda stajerlık yapıyodum benı birden en istemediğim bölüme servise geçirdiler dersını gormedıgım bir işi yapıyorum suan tepsiyi nasıl taşıcam müterilerle nasıl konuşucam falan dıyordum şımdı gayet guzel yapıyorum sen zaten kapasıtem var yazmışsın varsa yapmak istiyorsan yapabılırsın kendıne gelebılrsın aç eğlenceli şarkılar dınle en yakın arkadaşını çağır birlikte guzel gunler geçirin biten bir ilişkin varsada sorun yapma sonuçta hayat tek kişiden ibaret değil 20 lı yaşlarda yalnızlığın bi çok guzel tarafı var bunu keşifedebilmek önemli bırak inceldiği yerden kopsun hayatını olumlu şeylere ada olumsuzluklarıda düşünme aklına geldimi bişeyle uğraşmaya başla kafandakı duşunceyı değiştir geçirdiğin güzel günleri düşün hayat kısa ne zaman ölceğimizi bilmiyoruz hayat ne kadar olumsuz olursa olsun yaşamaya değer bence hata yapmazsak üzülmezsek olgunlaşamayız sende şimdi kalk duşunu yap hayatındakı tum olumsuz düşüncelerini olumlu yap çok zor oldugunu bilsen bile yap

Bu hayatta beni belki de en iyi tanımlayan sizsiniz. Bişey bilmeden bu kadar doğru yorumlar görmek beni çok şaşırttı . Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Tam da dediğiniz gibi hep güçlü durmaya hep içime atmaya hiçbir sorun yokmuş gibi yaşamaya o kadar alışmıştım ki artık bünyem zayıfladı kendimi uyuyarak bir bakıma kapatıyorum. Ne zaman bi sıkıntım olsa o an gözlerim kapanıyor resmen. Ve çok ciddi aile sorunları yaşadım şuan çok şükür büyük bir kısmı geçti ama eskinin acısı da şimdi çıkıyor sanırım.

Yorumunuz için teşekkürler:)

Beni anlattınız resmen . Çok doğru yazdıklarınız ama kendime gelemiyorum

Sanıyorum ki benimki daha çok psikolojik

Canım benim ya.Depresyon naleti..Acil pskiyqtrise git.İlaç başla.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de biraz böyleyim...Allah bu illete bulaşanları kurtarsın duasıyla...
İlaç içtim bir süre hafif bişeydi ama yan etkilerinden dolayı bıraktım ve kendimi uyuşturmak istemiyorum. Zaten düşüncelerim yeterince durgun

İlaç içtim bir süre hafif bişeydi ama yan etkilerinden dolayı bıraktım ve kendimi uyuşturmak istemiyorum. Zaten düşüncelerim yeterince durgun

İlacı durduk yere kendi kararınla bırakmak çok zararlı biliyor musun? Doktorunun belirlediği ilacı kullanmalısın, yan etkiler bir süre sonra geçer, eğer geçmediyse doktorunu bilgilendirmelisin. Ayrıca psikoloğu da aksatma .. Kendim aşmak istiyorum demişsin ama bazen olaylar biyolojiktir ve onun çoğunu da ilaçlar düzeltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…