YAŞAYAMIYORUM!

Kimseyi kırmak kınamak, yanlış anlaşılcak bişey söylemek istemem ama o küçücük hapı yutup zihnimi dondurunca kendimi çok güçsüz hissediyorum

Kimseyi kırmak kınamak, yanlış anlaşılcak bişey söylemek istemem ama o küçücük hapı yutup zihnimi dondurunca kendimi çok güçsüz hissediyorum

Bak kesinlikle dondurmuyor.. Bu düşüncelerini doktoruna açıkla, sana en uygun ilacı belirlemesine yardımcı ol.

Bende ilaca ilk başta önyargıyla yaklaşmıştım ama, aldıktan sonra hayatımın en takıntısız ve pozitif dönemlerini o küçücük antidepresana borçluyum.. Karanlık bulutlardan, güneşe çıkarmıştı beni. Aylarca kullandım, gerek olmadığı söylendi ama yine devam etmiştim. Normale döndüğümde, kalp çarpıntısı yaptığı için bıraktım istemeye istemeye. Vücudum normal olduğundan fazla geliyordu yani bana. Ama o ilaca, doktoruma ve psikoloğuma minnetim sonsuz..

İlaçsız doktorsuz bi yolu yok mu bu işin. Aslında ben çok kolay motive olan biriyim asıl istediğim bunun anlık değil de devamlı olması

Kendimden de çok iyi bildiğim üzere düpedüz depresyondasın ve yine kendimden çok iyi bildiğim üzere insanlar nedensiz yere bu hale gelmezler.. Anlatmak ister misin ?

Kendimden de çok iyi bildiğim üzere düpedüz depresyondasın ve yine kendimden çok iyi bildiğim üzere insanlar nedensiz yere bu hale gelmezler.. Anlatmak ister misin ?
Teşekkür ederim ilginiz için :) sebebini çok iyi biliyorum çözümünü de. Benim bi şekilde bu hayatımdan uzaklaşmam gerek. Tamamen hayatımı değiştirmeliyim ve tek yaşamam gerek artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…