yaşayan bir ölüden farkım yok :((((

O dünyada ki en son kalan güvenilir kız ise, bende ancelina coli yim.
Canım kardeşim seni oyalıyor. Seninle konuşup egosunu tatmin ediyor.
Biliyor ki sen hala onu istiyorsun. Azcık değişsen aradığında açma.
Gör bak hakaretler nasıl yağıyor sana. Yani illa kazığı yemen mi lazım anlaman için?

açmadığım zamanda oldu ama daha sık aradı hakaret falanda etmedi merak etmiş dayanamıyo insan açıyo yine (

açmadığım zamanda oldu ama daha sık aradı hakaret falanda etmedi merak etmiş dayanamıyo insan açıyo yine (

Hayatım ilk açmadığında elbette hakaret etmez.
Ya biraz yol yordam öğrenin diyeceğim ama aynı yaştayız.
Merak eder çünkü başkası olursa o olmaz.
Olmasın da zaten. Yazık 9 ay gitmiş bir 9 daha mı gitsin?
Kızdan ayrılmaz. Hoş ayrılsa da senin olmaz.
Sevseydi değer verseydi hadi bunları dageçtim ADAM olsaydı seni bırakmazdı.
Seven insanın aklı etrafla karışmaz. Çünkü onunda mantığı işlemez sevgi varken.
Ama SEVMİYOR

17 yaşındaki ergenler gibisiniz şu anda..
Oysaki 31 yaşındasınız daha mantıklı olmanız lazım...

canım benım duyguların konusunda cok haklısın ama sen kendın dıyorsun daha neler var dıye... bu adam o kızla evlenecek senınle de gonul ılıskısı yasamaya devam edecek ıstedıgı bu ama senın ıstedıgın bu mu bence gorusmeyı kes bır an once sımdı haklısın ama gorusmeye devam ettıkce yuva yıkan kadın kara kedı kıskanç hatta daha fazlası olabılırsın kesınlıkle yanlış anlama ılerde olabıleceklerı soyluyorum. o adam evlendikten sonra evlı olacak sende araya gıren yuva yıkan kadın olacaksın. senın ıcın hıc cabalamamıs kı aılesı ıstememıs ya da evlılıkten korkmuş arkasına bakmadan kaçmış. ılerıyı dusun evlenseydın senı aldatabılırdı ya da aılesı ıstmeyınce sen ne kadar ıstesende mutlu bı evlılıgn olmazdı herseylerıne karışırlar her yaptığın hata olurdu... bence ıyı dusun. bu zamana kadar duygularınla hareket etmıssın ve su an kı durumuna bak sımdı bırazda mantığınla dusun ve arkana bakmadan GİT..

Aşktada sevgidede mantıklı olmak lazım,duygu bir yere kadar,burada arkadaş kendine eziyet ediyor.
Söylemek istediğim buydu aslında..
Birazda hırsına engel olmalı..

ezıyet ettıgı doğru mantık da lazım ama nedendir bılmem kendı yorumuma gore kadınlar sevdı mı dünya ı yana o erkek bı yana oluyor belkıde ondan ve daha da yasadıgı seyler yüzünden bu kadar acı cekıyordur. bız anlattıg kadarını biliyoruz. ama bu saatten sonra mantık sart katılıyorum sıze...

Eski nişanlısı zaten,ayrılınca görüşmeler olmuş sonrada seninle evlenmem diyen bir erkek bu.
Acısını anlarım fakat bu işin sonunun olmadığı gün gibi aşikar.
Kendisine çeki düzen verip toparlanması lazım..

Diyelimki bu adamla evli olsaydin. Ve evliyken vi baska kadinla görüsseydi ondan sogumazmiydin ayrilmazmiydin? Neden hala onun pesinde kosma cabasindasin? Sana yapilan yanlisa normal bakabiliyosun hala. Unutmalisin onu

Eğer bir kere işin içine aile girdiyse ve aile için senden vazgectiyse neye ve kadar acı cekiyosun seni yarıda bırakıp gitmiş tercihini yapmış bir başkasıyla yola çıkmış hala aklımda dememelisin unutmak zordur bilirim senin yaşadıklarının daha fazlasını yaşamış biri olarak unut ve yoluna onsuz devam et derim bir şekilde sana dönse bile mutluluğu yakalayamaz hayatını daha fazla zehir edersin o da sende kendi tercihlerinizle yola devam edin bırak ne hali varsa gorsun bir kez senden uzak duran birine sakin geri dönme benim gibi hata yapma

onu sevmediğini mantığıyla hareket ettiğini bana değil başkasına söylüyor her söylediğinizde haklısınız boş bir insan değilim kendimi yetiştirdim mantıklı sağ duyulu biriydim hayat dolu neşeli umutlu pozitiftim ne olduysa aşık olduktan sonra oldu ilk birine evlilik yönünde evet dedim o kurulan hayaller yıkılınca enkazın altından çıkılmıyomuş yaşayınca anladım aşk acısını hiçbişey kalmıyomuş aptala dönüyomuş insan sizin söylediklerinizden fazlası var aklımda olması gerekende bırakmam boşvermem hayatıma devam etmem gel görki gönül buna engel mutluda olsam mutsuzda olsam son nefesimde o olsun istiyorum evlendikten sonra görüşecek değilim şimdi durum farklı değişebilecek bir durum var kendine gelse sağlıklı düşünce farkedecek herşeyi ama düşünmemeyi tercih ediyor işte Allah büyük kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz ne beddua ederim nede başka bişey ama gözyaşlarımı helal etmiyorum hesabını rabbime versin allahım bana sabır versin bu duyguları bize veren de o alacak olan da o (((

evet anladık aşıksın amacım seni yrgılamak değil yanlış anlama ama hiç kendini o kızın yerine koymayı denedin mi senin kurduğun hayalleri şu anda o kız da kuruyor.bu adam seninle evlenme yada beraber olma niyetinde olsaydı en başında bakasıyla sözlenmezdi.bence sen de önüne bak kendine yazık.anlıyorum seviyorsun ama şunu kabul et ki sevilmiyorsun.bu adamın niyeti ikinizi beraber idare etmek sakın kendini öyle bir durumun içine sokma.sevgiline resti çek seviyorsa seninle olsun o kızdan ayrılsın ve evlenin.ama o kıızdan kendi ayrılmıyorsa sen de bırak peşini ne hali varsa görsün

kesınlıkle katılıyorum. bı an once hayatına kaldığı yerden devam etmesı lazm. yoksa cok acı ceker ya da zaten acı çekmek ıstıyor... ama arkadaşa bı tavsıye hayat bı erkkten ıbaret degıl bu gıder yenısı gelır...

Ailesinden korkan adam yarın öbür gün ailesinden korktuğu için sizi nasıl ezdirir ailesine haberiniz var mı?
Şükredin

demıssın ya ayrılalı 9 ay oldu dıye... o sure zarfında gorusmeye devam ettınız mı o sozlenelı ne kadar oldu

demıssın ya ayrılalı 9 ay oldu dıye... o sure zarfında gorusmeye devam ettınız mı o sozlenelı ne kadar oldu

ara ara görüşmeler hep oldu o kızı soktu hayatına yine oldu kızla sözlenme değilde ailesiyle tanışma oldu yüzük takılmadı yani 2 hafta falan oldu face paylaştılar birlikte olduklarını bir hafta önce yine arayıp kalbim karardı kimseyi sevemiyorum sadece mantığım ve beynimle hareket ediyorum dedi ve benim yüzümdenmiş daha öncede mükemmel bir insan senin yüzünden sevemiyorum demişti sonra seni çok seviyorum ondan onu sevemiyorum falan filan ayrılık olduğu için tekrar olmazmış gelecekten korkuyo yani millet ne der anlaşamazsak falan ama kızı sevmediğini başkasınada söyledi sevemiyorum iyi bir insan evlensem saygıyla yürürmü evlilik onlada korkuları var ama çevresinden olumlu seyler alınca o ağır basıyo işte

bak canım elalemın lafını bu kadar dusunuyorsa yarın sız evlensenız bıle evlenme demıslerdı bu kızla olmz demıslerdı soyle dedıler böyle dedıler dıye sureklı bunlarla gelecek sana... ben sunu anlamıyorum erkek ya sevıyordur ya sevmıyordur. senınkının yaptığı hem karnım doysun hem pastam dursun. yanlış anlama ama oyle ekmek olan sozlusu sen ıse pastası oluyorsun. belkde sana ulaşma ıstegı vardr bıseyler yasamak ıstedıgı ıcn bırakmıyordur pesını yanı en kotu ıhtımal bu aklmdan gecen... vee korkak bı erkekle hıc bı sekılde hayat surduremezsın kı evlılık hıc... bence hıc aklını karıştırmasına ızın verme bu arada o kac yasında...

bence yaptığınız çok saçma. kendinizi o kızın yerine koyun bakalım ne hissedeceksiniz..
resmen kızı sizinle aldatmış, siz de bile bile devam etmişsiniz..
ayrıca aldattığını söyleseniz ne değişecek.. problem eski nişanlınız diil çevresiymiş bence hiç bulaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…