- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
Sana diyecek laf bulamıyorumherkeste olan durumlardı ama sorun kedniydeydi bitmesi gereken birdurum yada düzelmeyecek şeyler yoktu korktu kaçtı ayrıldıktan sonra görüşmesi zaten beni mahvetti güzel şeyleri hep hatırlattı canı isteyince tabi detayları anlatmadım anlatsam kesinlikle herkes bırak değmez karaktersiz diyecek biliyorum yanlış ama sevdim bi tek onla evlilik düşündüm 31 yaşındayım herşeyimiz hazırdı gelinlik bile güzel hayaller kurunca insan vazgeçemiyo benle evlilik dışında hayatında olmamı istedi olmayınca başkasına yöneldi kızda hiçbişeyine karışmıyo rahat olduğunu düşünüyo tabi kızada saygılı olunca sorun olmaz canım yanıyo bitiyorum ama ondanda gecemiyorum şasırdım artık kendimi unuttum nasıl biriyim hatırlamıyorum herşeyim o oldu((((
Soylemesi kolay uygulamasi zor ceken bilir baskasi olsa bende sizin yorumlarinizi yapardim is kendine gelince kalbine soz geciremiyosunuz evet kendine yol cizdi ama emin olmadan kararsizlik icinde dogru oldugunu saniyo sevgi olmadan evlilik ne kadar yurur ki sadece saygiyla mutlu gorunur ama icinde mutsuz olur menfaatlerini secti iste tam sozlude degiller tanisma oldu o kadar yuzuk falan takilmadi ben gorusmuyorum o ariyodu konusmadigim zamanda oldu insan ne yasadigini kendi bilir herseyi denedim unutmak icin ama olmadi olan bana oldu farkindayim toparlamam lazim hayatima devma etmem lazim keske olabilse bunlar kesip atamiyo insan bi batakligin icindeyim ne batiyorum ne cikabiliyorum cirpiniyorum sadece((
kız nasıl ayrılır bundan oda belliki körü körüne sevmiş yanlışlarını yalanlarını bilmiyor iyi niyetli aldatıldığını öğrense ayrılırmı başınıza geldimi yakınlarınızla gördünüzmü böyle bir insan ne olursa vazgeçer
Doğru yoldasın bence.Soylemesi kolay uygulamasi zor ceken bilir baskasi olsa bende sizin yorumlarinizi yapardim is kendine gelince kalbine soz geciremiyosunuz evet kendine yol cizdi ama emin olmadan kararsizlik icinde dogru oldugunu saniyo sevgi olmadan evlilik ne kadar yurur ki sadece saygiyla mutlu gorunur ama icinde mutsuz olur menfaatlerini secti iste tam sozlude degiller tanisma oldu o kadar yuzuk falan takilmadi ben gorusmuyorum o ariyodu konusmadigim zamanda oldu insan ne yasadigini kendi bilir herseyi denedim unutmak icin ama olmadi olan bana oldu farkindayim toparlamam lazim hayatima devma etmem lazim keske olabilse bunlar kesip atamiyo insan bi batakligin icindeyim ne batiyorum ne cikabiliyorum cirpiniyorum sadece((
Kadın sevilmediğini hissederse ayrılır zaten.Evet cok buyuk haksizliga ugradim haketmedigim ne varsa yasadim cok zor gercekten yapilmasi gerekeni bende biliyorum ama olmuyo iste tek istedigim onunla olmak kizin ayrilmasi konusunda yardiminizi istedim hepimiz bayaniz kisililigimizi biliriz nasil bisey olurda ayrilir kotu olarak algilayabilirsiniz ama caresizlik insana herseyi dusunduruyor((
Kadın sevilmediğini hissederse ayrılır zaten.
Senin ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Sevgiline söyle; kadını dövsün,ona küfür etsin kadın durmaz zaten.
Ya da adam kadına seni sevdiğini söylesin bak bakalım neler olacak?
Kadın sevilmediğini hissederse ayrılır zaten.
Senin ekstra bir şey yapmana gerek yok.
Sevgiline söyle; kadını dövsün,ona küfür etsin kadın durmaz zaten.
Ya da adam kadına seni sevdiğini söylesin bak bakalım neler olacak?
Allah aşkına senin yaşın büyük de ne oluyor?niye söylesinki kaybetmek istemez iyi biri ya evlenilcek ya daha ne görmüşki yaşı küçük büyüdükçe düşünceler değişir farkında bile değil anladığında çok geç olacak
Allah aşkına senin yaşın büyük de ne oluyor?
Gerçekleri görebiliyor musun sanki?
Arkadaşım yani saf desem değilsin saftirik desem hiç değil.
Yahu adam resmen seni kandırıyor. Yok sevemiyormuş ama saygı duyuyormuş.
Demek ki sana, senin sevgine saygı duymadı.
Aç gözlerini seni kandırıyor. Kızı sevmediği falan yok.
Bu kadar arabesk yaşamayın hayatı ya.
Adam diyor ki aslında, senle takılalım ama nikahım onda olsun.
Yapmayın üzmeyin kendinizi. ADAM olsa ki çok zordur onu olmak.
aşığım dediği kadını düğüne ramak kala bırakmazdı.
Daha ne diyeyim ben
Doğrudur...aşkta mantık olmuyo sağlıklı düşünemiyosun yanlış olduğunu bile bile yapıyosun gözün bişey görmüyo böyle bişeyi yaşacağıma asla inanmazdım elinde olmuyo işte canını yaka yaka devam ediyor insan zor bir durumdayım söylediklerinizin hepsini bende düşünüyorum ama lafta kalıyo sadece konuşmak kolay yaşayana sormak lazım yaşayan bilir((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?