yaşayan bir ölüden farkım yok :((((

Bence de ayrılsın. Kıza yazık etmesin, etmeyin. Nişanlı ve aldatılıyor. Sizde çocuk değilsiniz, duygularınıza yön verebilecek yaştasınız. Kendinizi ikinci kadın yerine nasıl koyabiliyorsunuz. Kadınlık gururunuz yok mu? Kusura bakmayın belki ağır diyeceksiniz ama bazen insanların gerçekleri görebilmeleri için bir tokat yemeleri gerekiyor. Bu yapılan yorumlar belki tokat etkisi yapar da bu saçma rüyadan uyanırsınız. Sizinkisi aşk değil hastalıklı bir hal almış, saplantı olmuş.

Gercekten sevmek baska birine yanlis yapmak degildir, ne olursa olsun ayrildigim adam biriyle birlikteyse kostek olmam, boyle sevgi olmaz

Canım böyle adamdan sence koca olur mu?Burada böyle bir konu okusan ne yazardin sen? Zordur eminim ama kendine haksizlik etme lutfen :-(

Büyük konuşmak yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama ya ben bu kadar aşık olup sevmedim ya da böyle bir aşk yok insan kendisinden bu kadar nasıl vazgeçer
Biraz kendine zaman ver toparlan ve gözlerini aç

herşeyin farkındayım bilinçli mantıklı bir insanım ama duygularda mantık kalmasada söyledikleriniz bende kendime söylüyorum biz nişanlıyken böyle değildi aldatmayı bırak şüphesini bile yaşatmadı bana mutluyduk sadece biz varken ama kafası karıştı ailesi sorunlu zaten anne baba ayrı onları dinlediğinden değil çevre akrabalar ne der diye düşündü hep bizim yapamayacağımızı düşündü benide unutamadı işte gerçekten sevmişti çünkü zor bir insan ayrıldıktan sonra karaktersiz birine dönüştü zaten ama ben unutamadım herşeye rağmen istiyorum onu (((

O egosunu tatmin edecek derken zararı size oluyor.
Anlamıyorum böyle ayrılıktan sonra eski sevgililerinin kafasını karıştırmaya devam eden insanları, üstelik kendileri hayatlarında kendilerine bir yol çizmiş devam ederlerken.
Toparla kendini artık sevse ne olacak sana geri dönecek bu sefer hiçbir sorun çıkmadan evlenecek misiniz?

Yaşınızı daha küçük diye tahmin ederken 31 yaşındaymışsınız..
Yoksa kulaklardan çekip tavana asmayı düşünüyordum...

Büyük konuşmak yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama ya ben bu kadar aşık olup sevmedim ya da böyle bir aşk yok insan kendisinden bu kadar nasıl vazgeçer
Biraz kendine zaman ver toparlan ve gözlerini aç
aylardır deniyorum zaten ama onsuz yapamıyorum çıkmıyor aklımdan başkalarıyla görüşmeyi bırak düşünemiyorum bile ondan başkasıyla olmaz benim için tek avunduğum benimleyken çok farklıydı işte ((

çok acımasızca olabilir ama sevseydi yeri yanınız olurdu.......bence kendinizide o kızıda kandırmayın artık....

Seninki aşk değil alışkanlık saplantı unutursun

farklı değildir kesinlikle,pembe gözlüklerden öyle sanılır o kadar.bu da doğaldır bir yere kadar.
yaşını gözönünde bulundurunca daha kolay toparlanman lazım.
bırak unut artık,adam gitmiş senden.
kendi hayatına bak.
o nasıl kendi hayatına bakıyorsa
ileride çok pişman olursun bugünlerine

kız nasıl ayrılır bundan oda belliki körü körüne sevmiş yanlışlarını yalanlarını bilmiyor iyi niyetli aldatıldığını öğrense ayrılırmı başınıza geldimi yakınlarınızla gördünüzmü böyle bir insan ne olursa vazgeçer

anlamadım niye kız ayrılsın diye taktın.
adam bile isteye gitmedi mi o kıza.
istese senin yanında duramazmıydı?
senin yanında durmayan başkasını seçen adamı niye istiyosun?
kız terketsin boşta kalsın bana dönsün istiyosun sanırım da
bu mutlu edecek mi seni?
sağlıklı düşünemiyorsun bence

Canım kızla ayrılsa bile seninle olmayacak bu adam.
Bence görüşme artık bu adamla kendine saygın yok mu senin hatta vicdanında mı yok bir kızın sözlüsüyle görüşüyorsun düşünsene. Senin sözlün olsa görüşse eski sevdiği kızla nasıl canın yanar ne çok zoruna gider değil mi?
Şuan hem kendine hem o kıza haksızlık ediyorsun yapma. Seviyorum dediğin adam adam olsaydı senin yanında olurdu ailesini, dinlemezdi zaten. İnan değmez o adam için...

Konunuz baştan sona tek cümle galiba. Yoksa ben mi göremedim noktaları?

Aynen .....

Şahsen kendi adıma söylüyorum, sevilmeye değerse layık ise buna o İnsan sevilir , sizin uğruna ölü gibi hiseetmenize, sebeb olanı ancak tiksinti ile hayatımdan atarım ! Hiç kimse için hayatımı zindan edemem sende etme!

Son düzenleme:

oncelıkle durumuna cok uzuldum kımın basına gelse zor zamanlar gecırır ve evlılık cok zorlu bır süreç bız bayanlar herseyı sorun edebiliyoruz detaycı olduğumuz ıcın her ayrıntıyı gözden kaçırmıyoruz. erkekler bızım gibi değil onlar sıkılmaya daralmaya gelmiyor. belkıde senden kaynaklı bı sebepten dolayı evlılıkten korktu yada başka bı sebep. ama sunu unutma kımse vazgecılmez degıldır. bırde surdan bak olaya senı sevdıgını soyluyo ama başkasıyla sozlu ve onunla evlenecek. ayrıca o kızı da aldatıyor. o kızı sevmese bıle aldatması ve yınede evlenmek ıstemesı bırazda onun karakterını ortya koyuyor. ya senınle evlendıgınde sen umduğunu bulamasaydın ya senı de aldatsaydı bence böyle dusun... rabbime dua et belkıde hayırlı degılmıstır ve rabbım senı bı yanlıştan dondurmuştur. yasın kaç bılmıyorum ama emın ol daha cok sevecegın ve sevılecegın ve senden ondan bundan sebeplerle ayrılmayacak bırı çıkacaktır karsına...

herkeste olan durumlardı ama sorun kedniydeydi bitmesi gereken birdurum yada düzelmeyecek şeyler yoktu korktu kaçtı ayrıldıktan sonra görüşmesi zaten beni mahvetti güzel şeyleri hep hatırlattı canı isteyince tabi detayları anlatmadım anlatsam kesinlikle herkes bırak değmez karaktersiz diyecek biliyorum yanlış ama sevdim bi tek onla evlilik düşündüm 31 yaşındayım herşeyimiz hazırdı gelinlik bile güzel hayaller kurunca insan vazgeçemiyo benle evlilik dışında hayatında olmamı istedi olmayınca başkasına yöneldi kızda hiçbişeyine karışmıyo rahat olduğunu düşünüyo tabi kızada saygılı olunca sorun olmaz canım yanıyo bitiyorum ama ondanda gecemiyorum şasırdım artık kendimi unuttum nasıl biriyim hatırlamıyorum herşeyim o oldu ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…