Gercekten sevmek baska birine yanlis yapmak degildir, ne olursa olsun ayrildigim adam biriyle birlikteyse kostek olmam, boyle sevgi olmazgerçekten sevmemişsiniz demekki önceden bende sizin gibi düşünürdüm bunaldığında beni arıyo sevdiğine kıyamıyo insan malesef ne yapmış olursa olsun yardımcı olmaya çalışıyor aşkta gurur olmuyo işte(((
Canım böyle adamdan sence koca olur mu?Burada böyle bir konu okusan ne yazardin sen? Zordur eminim ama kendine haksizlik etme lutfen :-(benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum ((((((((
benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum ((((((((
olmadan önce bende inanmıyodum ama insan çok sevince yapmadığı herşeyi yapıyo 31 yaşındayım ve ilk defa biriyle evlilik düşündüm hayatımda çok fazla insan olan biri değildim ondanda vazgeçemedim 9 ay oldu ayrılalı evet çok sevse herkesi karşısına alırdı ama nişanlı olup evlilik arifesinde ayrılınca başkalarından etkileniyo kafasında bizim olmayacağımızı düşüncelerini silemiyoki elalem ne der diye hem kendini hem beni mahvetti(((
aylardır deniyorum zaten ama onsuz yapamıyorum çıkmıyor aklımdan başkalarıyla görüşmeyi bırak düşünemiyorum bile ondan başkasıyla olmaz benim için tek avunduğum benimleyken çok farklıydı işteBüyük konuşmak yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama ya ben bu kadar aşık olup sevmedim ya da böyle bir aşk yok insan kendisinden bu kadar nasıl vazgeçer
Biraz kendine zaman ver toparlan ve gözlerini aç
Seninki aşk değil alışkanlık saplantı unutursunbenim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum ((((((((
farklı değildir kesinlikle,pembe gözlüklerden öyle sanılır o kadar.bu da doğaldır bir yere kadar.aylardır deniyorum zaten ama onsuz yapamıyorum çıkmıyor aklımdan başkalarıyla görüşmeyi bırak düşünemiyorum bile ondan başkasıyla olmaz benim için tek avunduğum benimleyken çok farklıydı işte((
anlamadım niye kız ayrılsın diye taktın.kız nasıl ayrılır bundan oda belliki körü körüne sevmiş yanlışlarını yalanlarını bilmiyor iyi niyetli aldatıldığını öğrense ayrılırmı başınıza geldimi yakınlarınızla gördünüzmü böyle bir insan ne olursa vazgeçer
Konunuz baştan sona tek cümle galiba. Yoksa ben mi göremedim noktaları?
benim hikayem ve yaşadıklaırm çok uzun biraz anlatmaya çalıştım yargılamayın lütfen insan aşık olunca ve ilk defa olunca mantıklı olamıyor malesef((((nişanlıydım severek olmuştu çok seviyodu beni benimle çok değişmişti ama düğün olaylarına girince sorunlar yaşamaya başladık değişti ve sonunda düğüne 1,5 ay kala ayrıldık çok sevmiştim hayatımı ona göre şekillendirmiştim kocaman bir boşlukta uçurumun kenarında kaldım gidecek bir yolum yoktu ama ayrılığı değiştiremedim bir süre sonra tekrar görüşmeye başladık bu aylarca sürdü keşke sevgili kalsaydık falan filan sevdiği istediği halde seninle evlenmem dedi ben ona hep sustum sadece yanında oldum bunaldı düzelince tekrar ister diye hep bekledim ama akrabalarını tanıştırdığı kızla çıkmaya başladı kız çok iyiymiş ama sevemiyomuş saygı duyuyomuş benim yüzümden sevemiyomuş kız varken bile benimle görüştü aradı ama kızla sözlendi herkes biliyo artık ama hala sevemiyo mantıgıyla beyniyle hareket ediyomuş sevememisinin sebebi benmişim onunla evlenmeyi düşünüyo çıldıracam deli gibi hala onu istiyorum bu kız olmasaydı bana dönerdi ama çevresi yüzünden benle olmayacağını düşünüyo ayrıldık sonra tekrar olmaz düşüncesi kızı aldatıyo ama ona çok iyi davranıyo kızda buna doğuda görev yaptığı için ordan kurtulmak içinde olabilir karmakarışık oldu kusura bakmayın benim hikayem çok uzun malesef nasıl anlatacağımı bilemedim yaşadıklarım o kadar ağır ki aylardır ondan başka bişey düşünemiyorum o kadar çok seviyorum ki hayatımda ilk kez biriyle evlenmek istedim çok aşık oldum beraber mutluyduk hayatım mahvoldu ne sınavlarıma çalışabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çok acı çekiyorum o hiçbişeyden habersiz ben yaşamıyorum ne olur yardım edin kız nasıl ayrılabilir aldattığını öğrense ayrılırmı bu kızı bırakamaz sevmiyo ama iyi biri diye akrabalarından dolayı kendini mecbur hissediyor kızda bunu hiç sıkmayan sakin saf bir kız ilgisiz olmasına rağmen herşeyiyle kabul eden biri canım çok yanıya ne yapacağımı saşırdım yardımcı olurmusunuz sevdiğime kavuşmak istiyorum ((((((((
oncelıkle durumuna cok uzuldumkımın basına gelse zor zamanlar gecırır ve evlılık cok zorlu bır süreç bız bayanlar herseyı sorun edebiliyoruz detaycı olduğumuz ıcın her ayrıntıyı gözden kaçırmıyoruz. erkekler bızım gibi değil onlar sıkılmaya daralmaya gelmiyor. belkıde senden kaynaklı bı sebepten dolayı evlılıkten korktu yada başka bı sebep. ama sunu unutma kımse vazgecılmez degıldır. bırde surdan bak olaya senı sevdıgını soyluyo ama başkasıyla sozlu ve onunla evlenecek. ayrıca o kızı da aldatıyor. o kızı sevmese bıle aldatması ve yınede evlenmek ıstemesı bırazda onun karakterını ortya koyuyor. ya senınle evlendıgınde sen umduğunu bulamasaydın ya senı de aldatsaydı bence böyle dusun... rabbime dua et belkıde hayırlı degılmıstır ve rabbım senı bı yanlıştan dondurmuştur. yasın kaç bılmıyorum ama emın ol daha cok sevecegın ve sevılecegın ve senden ondan bundan sebeplerle ayrılmayacak bırı çıkacaktır karsına...[/QU
herkeste olan durumlardı ama sorun kedniydeydi bitmesi gereken birdurum yada düzelmeyecek şeyler yoktu korktu kaçtı ayrıldıktan sonra görüşmesi zaten beni mahvetti güzel şeyleri hep hatırlattı canı isteyince tabi detayları anlatmadım anlatsam kesinlikle herkes bırak değmez karaktersiz diyecek biliyorum yanlış ama sevdim bi tek onla evlilik düşündüm 31 yaşındayım herşeyimiz hazırdı gelinlik bile güzel hayaller kurunca insan vazgeçemiyo benle evlilik dışında hayatında olmamı istedi olmayınca başkasına yöneldi kızda hiçbişeyine karışmıyo rahat olduğunu düşünüyo tabi kızada saygılı olunca sorun olmaz canım yanıyo bitiyorum ama ondanda gecemiyorum şasırdım artık kendimi unuttum nasıl biriyim hatırlamıyorum herşeyim o oldu((((
oncelıkle durumuna cok uzuldumkımın basına gelse zor zamanlar gecırır ve evlılık cok zorlu bır süreç bız bayanlar herseyı sorun edebiliyoruz detaycı olduğumuz ıcın her ayrıntıyı gözden kaçırmıyoruz. erkekler bızım gibi değil onlar sıkılmaya daralmaya gelmiyor. belkıde senden kaynaklı bı sebepten dolayı evlılıkten korktu yada başka bı sebep. ama sunu unutma kımse vazgecılmez degıldır. bırde surdan bak olaya senı sevdıgını soyluyo ama başkasıyla sozlu ve onunla evlenecek. ayrıca o kızı da aldatıyor. o kızı sevmese bıle aldatması ve yınede evlenmek ıstemesı bırazda onun karakterını ortya koyuyor. ya senınle evlendıgınde sen umduğunu bulamasaydın ya senı de aldatsaydı bence böyle dusun... rabbime dua et belkıde hayırlı degılmıstır ve rabbım senı bı yanlıştan dondurmuştur. yasın kaç bılmıyorum ama emın ol daha cok sevecegın ve sevılecegın ve senden ondan bundan sebeplerle ayrılmayacak bırı çıkacaktır karsına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?