gözlemlemelerine bayıldım canım çok haklısın aynen yatak odasından başlayıp mutfağa geçtim henüz yatak odası bitmedi ama indirim olursa diye bekliyorum birde benım almaya başladığım dönemde taçta kampanya vardı o çok etkili oldu nevresimden başlamama. çok teşekkürler canım inşallah ağzımızın tadıyla kullanmak nasip olur çeyizlerimizicanım sende çeyizlere benim gibi yatak odasından başlayıp yavastan mutfaga yönelmişsin çok güzel herşeyin canım güzel günlerde kullanasın
taçtan almıştım tatlım aldığımda taçta ikinci üründe %50 indirim vardı bende iki tane pamuk satenleri kapıverdimherşeyin çok güsel olmuş canım çok beğendimmm
özenerek aldığın çok bellii
teşekkürler tatlım
ilk baştaki çiçekli nevresimini çok beğendim nereden aldığını sorabilir miyim?
AMİN canım, çok sağol bende senin çeyizlerini zevkle takip ediyordumcanım benim nevresimlerine bayıldım. Zevklerimiz aynı :) rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin sana
çok teşekkürler güzel yorumun için, iyiki erken başlamışım diyorum al al bitmiyecek gibi geliyor çünküGüle güle kullan..Nevresimlerini çok beğendimm.. En sonda kii nevresimi sipariş ettim daha elime geçmedi.. Çok cici bi çeyiz olmuş.. Erken başlamakla çok iyi etmişsin.. Güle güle kullan tekrardan..
aynen senin gibi düşünüyorum canım nasıl olsa alınacak modası geçmiyor çeyiz eşyasının, çok teşekkürler vakit ayırıp topiğime bakıp güzel yorumlarını eksik etmediğin içinaldıklarının hepsi çok güzel :) şimdiden başlaman iyi olmuş yavaş yavaş tamamlarsın çeyizini :) nasıl olsa bir gün alınacak modası da geçmez :)) güle güle kullan :)
çok sağol tatlım, bende aynen ondan korktum canım ne yalan söyleyeyim, birde panik bir insanım son zamana bıraksaydım aynen dediğin gibi önüme ne gelirse alırdım herhalde tamamlayamayacağım korkusuylaGüle güle kullan, tüm eşyaların çok güzelerken başlamakla çok iyi etmişsin, yoksa benim gibi son aylara kalıp önüne geleni panikle alabilirdin
bende çok beğenerek aldım onları hele kovaları annem ve babamdan tepki göreceğimi bile bile aldım okadar yaniHEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN:):)TUZLUĞUNA KÜLLÜĞÜNE VE PATATES KOVALARINA BAYILDIM ÇOK ŞİRİNLER.
beğenmene çok sevindim tatlımyasby çeyizlerin çok güzell :))
taç saten nevresim takımının kırmızılısı da bende varr :) çok beğenerek aldım fuşyalısı da güzel duruyormuş :)
bide deterjan kutumuz aynı :)
güzel günlerde kullan canımm
çok sağol güzel dileklerin içinhayırlı olsun arkadaşım çok mutlu günlerde kullanmanı dilerim aldıklarını çok güzeller :)
Çay bardakların Kütahya Porselen gökkuşağı ilk çıktığına göre fiyatı biraz düşmüş bir takım daha almak istersen bilgin olsun :) bende çok beğendim tabi birde İstanbul Tiryaki var aklımda ikisinden biri tabi benim hiiç birşeyim yok acelemde yok yavaş yavaş :)
teşekkürler canım , en alttaki sarev marka tatlımlilalı nevresımın hangı marka ılk mesajda en alttakı
Buarada senınkılerıde begendımm
çok sağol canımcicişlerini güle güle kullan cnm
çok teşekkürler tatlım güzel yorumların için çok mutlu ettin beniCanım hepsi çok güzel çok beğendim..
Zevkli birisi olduğun çok belli..
Allah huzurlu mutlu bi şekilde kullanmayı nasip etsin
hahaha sorma ah bu anneler
ben anneme (tabiki evin ihtiyacıydı ) bulaşık mk. ve çamaşır mk. aldım geçensene
yakın zamandada Düdüklü T. aldım ARzum dan bide tencere takımı al diyo şakayla
bu bardakları gösterdim anneme pahalı geldi kırılıp gidiyomuş :)) ama bende alıcam ikisinden birinii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?