Yasby'nin çeyizleri

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
234
33
298
Eskisehir
Selam kızlar en sonunda dayanamayıp bende açıyorum çeyiz topiği, ortada ne söz ne nişan lafı var hatta kararlaştırılmış tarih bile yok ama yinede çeyiz olayının çok maliyetli vede zamana yayılması gerektiği fikrine kapılarak yaklaşık 9 aydır ufak ufak çeyiz alışverişine başladım hem sizlerin yorumları benim için önemli olduğu için hemde çeyiz günlüğü tutarak eksiklerimi takip etmek istiyorum umarım beğenirsiniz yorumlarınızı merakla bekliyorum..

en son aldıklarımıda ekledim , düzenli bir topik olsun istedim

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

Eklentiler

• $1239090264283277_b.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $1271059278223965_b.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 119
  • $1304676707340182_b.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
tek kişilik nevresim takımları

battaniyelerim

nakışlı pike ve rafronce pike takımım

tek kişilik yorgan ve yastık sarev kampanyadan

çalar saatim

muya ev terliği hem kırmızısını hem siyahını aldım ( uğur böceğini çok seviyorum )

elektirikli ev aletleri (indirim denk gelmişti aldım)
Eki Görüntüle 351610

günlük yemek ve kahvaltı takımım;

mutfak için aldıklarım;
Eki Görüntüle 351616

detarjan kutum;

Eklentiler

• $OZDILEK-PAMUKLU-BATTANIYE-PAPILLON-TEK-KISILIK__47794965_0.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
canım sende çeyizlere benim gibi yatak odasından başlayıp yavastan mutfaga yönelmişsin çok güzel herşeyin canım güzel günlerde kullanasın

herşeyin çok güsel olmuş canım çok beğendimmm
özenerek aldığın çok bellii

ilk baştaki çiçekli nevresimini çok beğendim nereden aldığını sorabilir miyim?

canım benim nevresimlerine bayıldım. Zevklerimiz aynı :) rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin sana

Güle güle kullan.. Nevresimlerini çok beğendimm.. En sonda kii nevresimi sipariş ettim daha elime geçmedi.. Çok cici bi çeyiz olmuş.. Erken başlamakla çok iyi etmişsin.. Güle güle kullan tekrardan..

aldıklarının hepsi çok güzel :) şimdiden başlaman iyi olmuş yavaş yavaş tamamlarsın çeyizini :) nasıl olsa bir gün alınacak modası da geçmez :)) güle güle kullan :)

Güle güle kullan, tüm eşyaların çok güzel erken başlamakla çok iyi etmişsin, yoksa benim gibi son aylara kalıp önüne geleni panikle alabilirdin

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN:):)TUZLUĞUNA KÜLLÜĞÜNE VE PATATES KOVALARINA BAYILDIM ÇOK ŞİRİNLER.

yasby çeyizlerin çok güzell :))

taç saten nevresim takımının kırmızılısı da bende varr :) çok beğenerek aldım fuşyalısı da güzel duruyormuş :)

bide deterjan kutumuz aynı :)

güzel günlerde kullan canımm

hayırlı olsun arkadaşım çok mutlu günlerde kullanmanı dilerim aldıklarını çok güzeller :)

Çay bardakların Kütahya Porselen gökkuşağı ilk çıktığına göre fiyatı biraz düşmüş bir takım daha almak istersen bilgin olsun :) bende çok beğendim tabi birde İstanbul Tiryaki var aklımda ikisinden biri tabi benim hiiç birşeyim yok acelemde yok yavaş yavaş :)

lilalı nevresımın hangı marka ılk mesajda en alttakı
Buarada senınkılerıde begendımm

cicişlerini güle güle kullan cnm

canım sende çeyizlere benim gibi yatak odasından başlayıp yavastan mutfaga yönelmişsin çok güzel herşeyin canım güzel günlerde kullanasın
gözlemlemelerine bayıldım canım çok haklısın aynen yatak odasından başlayıp mutfağa geçtim henüz yatak odası bitmedi ama indirim olursa diye bekliyorum birde benım almaya başladığım dönemde taçta kampanya vardı o çok etkili oldu nevresimden başlamama. çok teşekkürler canım inşallah ağzımızın tadıyla kullanmak nasip olur çeyizlerimizi

herşeyin çok güsel olmuş canım çok beğendimmm
özenerek aldığın çok bellii
teşekkürler tatlım

ilk baştaki çiçekli nevresimini çok beğendim nereden aldığını sorabilir miyim?
taçtan almıştım tatlım aldığımda taçta ikinci üründe %50 indirim vardı bende iki tane pamuk satenleri kapıverdim çerezlikleride geçenlerde a101'e geldiği zaman anneme aldırdım sabah erkenden yollayıp, işte olacağım için alamıycaktım o gün çok komikti annem sağolsun baya gülme krizlerine soktu beni, anneme git al dedim takım yapıcam oda gitmiş aynı desenden takım yapmış eve bir geldim kupalar aynı desen 12 tane çerezlik 6 tane aynı desen resmen şoka uğradım tek bir desenden 6 tane çerezlik kardeşim gitti sonra değiştirdi ama hala 2si aynı desen gülsemmi ağlasammı bilemedim ogün /COLOR]

canım benim nevresimlerine bayıldım. Zevklerimiz aynı :) rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin sana
AMİN canım, çok sağol bende senin çeyizlerini zevkle takip ediyordum

Güle güle kullan.. Nevresimlerini çok beğendimm.. En sonda kii nevresimi sipariş ettim daha elime geçmedi.. Çok cici bi çeyiz olmuş.. Erken başlamakla çok iyi etmişsin.. Güle güle kullan tekrardan..
çok teşekkürler güzel yorumun için, iyiki erken başlamışım diyorum al al bitmiyecek gibi geliyor çünküevet nevresimi paylaştığını görmüştüm ben çok beğenerek aldım en çok onu seviyorum diyebilirim sarar mağazasında çalşıyorum %30 personel indirimiyle almıştım küçük küçük uğur böceklei var en çok onlar tav ettş beni hatta sarevdeki kızlara söylenmiştim uğur böcekli nevresiminiz varmış niye haber vermiyorsunuz diye

aldıklarının hepsi çok güzel :) şimdiden başlaman iyi olmuş yavaş yavaş tamamlarsın çeyizini :) nasıl olsa bir gün alınacak modası da geçmez :)) güle güle kullan :)
aynen senin gibi düşünüyorum canım nasıl olsa alınacak modası geçmiyor çeyiz eşyasının, çok teşekkürler vakit ayırıp topiğime bakıp güzel yorumlarını eksik etmediğin için

Güle güle kullan, tüm eşyaların çok güzel erken başlamakla çok iyi etmişsin, yoksa benim gibi son aylara kalıp önüne geleni panikle alabilirdin
çok sağol tatlım, bende aynen ondan korktum canım ne yalan söyleyeyim, birde panik bir insanım son zamana bıraksaydım aynen dediğin gibi önüme ne gelirse alırdım herhalde tamamlayamayacağım korkusuyla

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN:):)TUZLUĞUNA KÜLLÜĞÜNE VE PATATES KOVALARINA BAYILDIM ÇOK ŞİRİNLER.
bende çok beğenerek aldım onları hele kovaları annem ve babamdan tepki göreceğimi bile bile aldım okadar yani
beğenmene çok sevindim tatlım , evet nevresimi sayfanda görmüştüm hatta kırmızılısını görseydim alırdım demiştim
çok sağol güzel dileklerin için çay bardakları ilk indirime düştüğünde alıcaktım sonra ne olduysa almadım birde kütahya porselenin mağazası avmde çaprazımda iyikide almamışım sonra bir indirime daha girdi iyiki almamışım dedim bende hemen koştum 2 takım alıp 12ye tamamladım hatta bir takımda anneme hediye aldım hep bana hep bana değil ya diyi
lilalı nevresımın hangı marka ılk mesajda en alttakı
Buarada senınkılerıde begendımm
teşekkürler canım , en alttaki sarev marka tatlım
cicişlerini güle güle kullan cnm
çok sağol canım

Son düzenleme:
Canım hepsi çok güzel çok beğendim..
Zevkli birisi olduğun çok belli..
Allah huzurlu mutlu bi şekilde kullanmayı nasip etsin

hahaha sorma ah bu anneler
ben anneme (tabiki evin ihtiyacıydı ) bulaşık mk. ve çamaşır mk. aldım geçensene
yakın zamandada Düdüklü T. aldım ARzum dan bide tencere takımı al diyo şakayla

bu bardakları gösterdim anneme pahalı geldi kırılıp gidiyomuş :)) ama bende alıcam ikisinden birinii :))

Canım hepsi çok güzel çok beğendim..
Zevkli birisi olduğun çok belli..
Allah huzurlu mutlu bi şekilde kullanmayı nasip etsin
çok teşekkürler tatlım güzel yorumların için çok mutlu ettin beni

bardakları almamdaki en büyük unsur ikinci indirime girmesiydi canım, annen haklı şimdi çünkü benimde annem aynı yorumu yaptı ama yapcak birşey yok çeyiz olunca söz konusu pahalı felan dinlemiyoruz aldığın zaman haber ver tatlım ben yine seni takip ederimde merak ettim yinede hangisini alıcaksın bakalım, birde ogün o bardakları bütün avm çalışanları tüketti biliyormusun müşterilere kalmadı yani daha sonra anneme aldığım takımıda 12ye tamamlayım diye gittim bitmiş sonrada şipariş etmişler gelmedi tabiki kalmamış stoklarda dediler göndermemişler o mağazaya kıza gelirse söyle dedim ses soluk yok birdaha

hepsi çok güzel ve zevkli .. Güle güle kullan ..
En çok soğan patates kovalarını ve deterjan kutunu beğendim , nerden aldın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…