Yasby'nin çeyizleri

Çok güzeller hepsine bayıldım dersem yeri canım güzel günlerde sevdiğinle sağlıklı huzurlu bir şekilde kullanman dileğiyle...

aldıklarını sevdiğinle bir ömür boyu aşkla kullanman dileğiyle

güzel dileklerin için çok teşekkürler tatlım

Çok güzeller hepsine bayıldım dersem yeri canım güzel günlerde sevdiğinle sağlıklı huzurlu bir şekilde kullanman dileğiyle...

beğenmene çok sevindim canım, inş tatlım ya rabbim huzurla kullandırmayı nasip etsin hepimize

dün karşı mağazamdaki kütahya porselene uğradım promosyonlu gördüğüm birkaç parça şey aldım;

buyrun kızlar

ikram seti almıştım onun fotosunu çekmeyi unutmuşum

bu tepsiyide kardeşim almış

canım güle güle hepsi kullanışlı şeyler.rendede mi bernardodan? benimde çekim var 3tane:) buay sonuna kadar almamız lazım dimi. bende ne alcağımı belirleyip öyle gidicem yoksa orda aklım karışıyo:)))

aldıklarını güle güle kullan bernardo ürünlerini bende çok beğeniyorum topiklerde görünce ne güzel bende alıyım diyorum ama oraya gidince ne alıcağımı karar veremeden çıkıyorum. en iyisi liste yapıp gitmek insanın kafası karışıyor

merhaba.. çeyizine aldığın herşey çok güzel hepsini çok beğendim özellikle mutfak saatini :)) (nerden aldığını sorabilir miyim?)
birde misafir yemek takımın benimde aklımda olan bernardo da görmüştüm :))

herşey gönlünce olsun güle güle kullan :))

Canım aldıkların kaliteli ve çok güzeller rengarek:) yatak odasını döşemişsin valla bende şu ara yatak odasına yöneldim bi bitirsemde rahatlasam

çok sağol tatlım evet rendede bernardodan :) bende 2 tane almıştım çek 31 mayıs son diye , birdaha vaktim olmazsa diyerekten acele davrandım, ya hiç sorma canım bernardoya girdiğimde resmen ne alacağıma karar veremiyorum onun için bende oturdum nete, aldım not defterini alacaklarımı fiyatlarıyla not ettim birde istediğim bazı şeyler tükenmiş onun için yine maymuna döndüm ne alacağımı bilemedim zor seçtim döndüm durdum mağazada, artık erkek arkadasım isyan etti bu kavonza 5inci bakısın mağazanın içinde yarım saattir turluyoruz demeye

teşekkürler tatlım kesinlikle bende çok kararsızlık yaşıyordum en sonunda liste yaparak gittim , suan %50 indirimde olduğu için çoğu şey tükenmiş olabiliyor ve benim listenin çoğu tükenmişti yine kararsızlık yaşadım zor şeçtim

güzel dileklerin için çok sağol canım mutfak saatimi markafoni almıştım biarara çok takip ediyordum hangi kampanyaydı hatırlayamadım ama hemen bakıyorum senin için, Royal Windsor kampanyasından almışım canım

Canım aldıkların kaliteli ve çok güzeller rengarek:) yatak odasını döşemişsin valla bende şu ara yatak odasına yöneldim bi bitirsemde rahatlasam
yorumun için çok sağol tatlım beğenmene çok sevindim. ilk yatak odasıyla başladım çeyize daha birkaç eksiğim var gerçekten bitirsem bende rahatlıyacağım en azından yatak odasını bitirdim diyebileceğim

Canım Bernardonun o kek pasta yapma seti ne kadar da güzel :) Ben çırpıcı ve spatulayı ayrı ayrı almasam kesin alırdım diğer aldıkalrın da öyle kırmızı hepsi çok tatlı güle güle kullan

"güzel dileklerin için çok sağol canım mutfak saatimi markafoni almıştım biarara çok takip ediyordum hangi kampanyaydı hatırlayamadım ama hemen bakıyorum senin için, Royal Windsor kampanyasından almışım canım"

teşekkür ederim cnmm :)) bnde renklisini buldum grupanyada kampanyası varr

Son düzenleme:
aldıklarına bayıldım bıçak standının markasını öğrenebilir miyim tatlım çok güzeller senin listenden aklıma çok şey koydum bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…