Başına bela arıyorsun iki bende seviyorum takliti yapar seni kullanır kendi çevresinden kadinlarlada evlenir.Haklısınız, şu an hissettiklerim hayranlık da olabilir ama bana bir taktik verseniz çok mutlu olurum en azindan denemis olurum :)
Eee anlatsan nerde ne zaman görüsüyorsunuz falanBen 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Ve 19 yaşında biri olarak söylüyorum bunu... Yaşı büyük ablalardan değilim... Yani kendi akranının gözünden bak istedimBöyle erkeklere güven olmaz . Sen daha yola yeni çıkmışsın o ise başı şeyleri yaşamış ve tecrübe etmiş... Hem sevgili olsanız ilişkinizi ulu orta yaşayabileceğinizi sanmıyorum . İmajim bozulmasın ayaklarına yatar belki... bilmiyorum yani hatalı düşünüyor da olabilirim . Genelde böyle adamlar o kafadan oluyor . Onun dışında ava giderken avlanırsınız... 30 larına yaklaşmış bir adamın tip okuyan gencecik bir kızla evlenme hayali olmaz bence....
Evet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Başlıktan anlaşılıyor zatenaçık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için
Ak parti il başkanı mı öyle ise Bala Hatun kostumuyle git kesin olurBen 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
Arkadaş evlenirken eşi 33 yaşındaydı ve Artvin tapu müdürüydü. Tam olarak ne zaman koltuğa oturmuş bilmiyorum. ordan şeyettim. Zaten değilmiş29 yaşında il sağlık müdürü olmaz kelli felli yaşlı adamları yaparlar genelde.
Çoğu kurumda yöneticiler liyakatla atanmıyor zaten yalakalık, torpil gibi şeylere bakılıyor. Genç yaşta yalakalık yapa yapa zirveye ancak çıkıyorlar. Bu tarz ünvanları bir başarı görmüyorum ben o yüzden. Yukarıda bahsettiğim özelliğe sahip 20 yaşında biri de müdür olabilirArkadaş evlenirken eşi 33 yaşındaydı ve Artvin tapu müdürüydü. Tam olarak ne zaman koltuğa oturmuş bilmiyorum. ordan şeyettim. Zaten değilmiş
Hahahahah hocam bu komiktiAk parti il başkanı mı öyle ise Bala Hatun kostumuyle git kesin olur
Ne geçti eline peki?Tamam, anlaşıldı. Vazgeçiyorum. Site akıl sağlığını korumaya devam edebilir.
Dip Not: Arkadaşlar böyle birisi yok hakeza olsa diye hayal kurmuştum, ortalık karışmış.
Yorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.Ne geçti eline peki?
Merakınızı giderebildik inşallah, elimizden geleni yaptık ama… valla ne anlıyorsunuz şu troll işindenYorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.
Yorumlarınızı mersk etmiştim. Size de ders olmuş olsun. Sosyal mecralarda gördüğünüz her şeye inanmayın, sinirlenmeyin.
Tamam, anlaşıldı. Vazgeçiyorum. Site akıl sağlığını korumaya devam edebilir.
Dip Not: Arkadaşlar böyle birisi yok hakeza olsa diye hayal kurmuştum, ortalık karışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?