- 18 Şubat 2018
- 13.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.646
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tip okuyan bir öğrenci bunu yazınca şaşırdımBen 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
bu arada 21-28 gayet normal bir yaş farkı aman aman yok sanki adam 40 yaşında. benim şimdiki nişanlımla ilişkiye başladığımız yaşlar. görüntü olarak bile fark edilmez aradaki fark. insan kendine hayat arkadaşı seçerken maddi konuları da gayet ön plana koyabilir. ben 19-20 yaşındayken 32 yaşında sevgilim vardı hiç öyle aman aman bi fark seçmedim aramızda. şimdiki aklım olsa ilişki kurmazdım ama orası ayrı. o da çok çok zengin biriydi babasının fabrikası vardı ve yalan yok ilgimi o şekilde çekti. ama devam etmedi uyuşmadık
Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
ya da ilişkilerde çok şey yaşayıp artık bunalmış da olabilir. tabii ben de o yaşta iki ilişkimde de aşık oldum evlenme düşüncem yoktu ama dediğim gibi maddi gücünden de etkilendim yalan yok. maaş almıyor oluşu kazancını kendi belirliyor oluşu vs oldukça ilgimi çekmişti hep öyle birisi olmak istediğim içindir belki bilmiyorum. benim de var böyle arkadaşlarım ilişkilerde yorulup artık düzgün zengin aile babası bulup evlenicem diyip bulup cidden de evlenenler. 21 yaşta bunun dönüm noktası aslında çünkü gençken daha kolay oluyor insan kendini daha fazla şekillendirebiliyor karşıdaki için. ama zaten ben direkt bi kadının erkeği etkilemeye çalışmasına karşıyım ya. hani koz verirsin ama adımı erkek atar. şahsi düşüncem tabii. karşıdaki adam da yaşıtını değil küçük birini seçiyor kendince şekil vermek ona hükmetmek için. bilerek de parasını yediriyor böyle ilişkilerde. karşılıklı çıkar.Yaş farki degil ki mesele. Tabi ki herkes az bucuk işine gücüne bakar bir adamin ama konu sahibinin kullandigi kelime "kafalamak" parasi için evlenmek..
Bunun neresi normal? Konuyu acan da daha 21 yasinda, ne kadar dogruysa tip okuyan biri. O yaşta asik olmak, hayal kurmak heyecan duymak yerine cidden oturup aile babasi olur bundan diye adam gozune kestirmek icin cidden hayatinda bir sey gormemis olmasi lazim.
Ava giderken avlanacakmışsınız gibi duruyor.
Sizi çiğ çiğ yerler de ne olduğunu bile anlayamazsınız bu toplara girmeyin okulunuzu okuyun.
21 yasinda tip okuyup zengin koca icin taktik mi istiyosun gercektenEvet arıyorum, aile babası olacak birisi gibi duruyor o yüzden istemiştim aslında.
Ve diger yorumumda belirtmemişim ama açık konuşacağım maddi durumu da iyi olduğu için mantığın ön planda olduğu bir düşünce bu benim icin
Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
ya da ilişkilerde çok şey yaşayıp artık bunalmış da olabilir. tabii ben de o yaşta iki ilişkimde de aşık oldum evlenme düşüncem yoktu ama dediğim gibi maddi gücünden de etkilendim yalan yok. maaş almıyor oluşu kazancını kendi belirliyor oluşu vs oldukça ilgimi çekmişti hep öyle birisi olmak istediğim içindir belki bilmiyorum. benim de var böyle arkadaşlarım ilişkilerde yorulup artık düzgün zengin aile babası bulup evlenicem diyip bulup cidden de evlenenler. 21 yaşta bunun dönüm noktası aslında çünkü gençken daha kolay oluyor insan kendini daha fazla şekillendirebiliyor karşıdaki için. ama zaten ben direkt bi kadının erkeği etkilemeye çalışmasına karşıyım ya. hani koz verirsin ama adımı erkek atar. şahsi düşüncem tabii.
Mevki içinmi para içinmi yapacaksınBen 21 yaşındayım o da tahmin ediyorum ki 29-30 yaşlarındadır ve dışarıdan çok ağır, beyefendi duruyor. Henüz tanışmadık ben onu mevkisinden dolayi tanıyorum, bir kurumun il başkanlığını yapıyor. Ben de tıp fakültesinde okuyorum. Sizce onun dikkatini nasıl çekerim yani ciddi ilişki düşünmesini nasıl sağlarım daha doğrusu:))
herkesin düşüncesi bir değil işte. ilişki yapısı herkese çok farklı kimi insan evlenip yuva kurmayı hayat planı yapıyor onlara göre zengin itibarı olan koca çok önemli kendinden bile önemli. kendilerinden yüksek mevkide yüksek parada erkekleri severler seçerler. sanırım bu gruba ben de giriyorum. Mesela kimse fakir çirkin adamla evleneni konuşmaz ama zenginle evleneni ilişkisi olanı konuşur. Biz de demiyor muyuz ilişkisinde sorun yaşayana işte neden bunu seçtin şöyle oldu böyle oldu. hele bu ekonomik ortamda. ama bence öyle il sağlık müdürü vs etkilenecek statü değil memurun hangi parasından etkilenilecek. 20li yaşlarda da evlilik için ilişki kurmak için ideal yaş gibi gelebilir. ben ilk ilişkime başlarken bile erkeklerden çok sıkılmış ve yorulmuştum sadece bir sevgilim olmasına rağmen öncesinde. gördüğümü söylüyorum arkadaşlarımdan vs. 15 yaşında bile kendi bildiğini okuyan inatçı çocuktum kendimden hiç ödün vermem diyordum yaşı büyük erkeklerle işim olmaz diyorum ama bu iki ilişki bana tükürdüğümü ciddi anlamda yalattı keşke ben de hiç değişmedim kendimden ödün vermedim diyebilseydim.... iki ilişkim de olumlu olumsuz çok büyük değişiklere sebep oldu. şimdiki ilişkimde tutunma sebebim de artık düzenli ilişkim olsun sürekli birilerini tanımaya zaman harcamaktan sıkıldım birine harcayayım o zamanı düşüncemdi. pişman mıyım şimdikinden değilim ama ilk ilişkimden çok pişmanım. tecrübe oluyor insana işte.21 yaşinda ne yaşayipta yorulmuş olunuyor acaba ya. 21 e kadar 2 degil +10 fazla erkek geldi gecti hayatimdan hicte yorulmamistim.Bu yorulmak degil gayette zengin adam bulma amaci işte yaş gecmeden.
Ha ben o yaşta da (başkasi için) şekil verilecek hali geçmiştim.![]()
Valla ben bir hocanın bunu ne niyetle anlattığını anlamadim.Bu kadar lincin ardindan kendimi açıklamama izin verin lütfen. Geçen hafta alaninda cok basarili bir hocamiz seminerinde kız öğrencilerin maddi anlamda kendini kanıtlamış, olgun insanlar olmasının daha iyi olduğunu ve kendisi Cerrahpasa'da 3. Sinifta okurken 30 yaşında maddi açıdan yüksek ve hala evli olduğu kocasından bahsetti. Okurken evlenmişler. Evlenmek kariyere engel bir sey değil. Ben o yüzden bu soruyu sordum ve benim niyetim kesinlikle kötü değil. Şimdiki genclere kıyasla dindar ve sınırını bilen birisiyim
Valla ben bir hocanın bunu ne niyetle anlattığını anlamadim.
Yani tıp öğrencilerini evlenmeye yönlendiren bir hoca modeli saçma geldi bana.
Hayır birde kendisi şanslıymis ama her eş onun eşi gibi değil ki bin türlü evlilik modeli var.
Tıp okurken öğrenci hayatı yaşamak bile zorken birde evlenmek ne bileyim.
Evlenmek kariyere zaten engel değil ama 21 yaşında bunları düşünmeye başlamak saçma.
Ve devir hocanın devri değil artık eskiden yirmili yaşlarla şimdiki kıyaslanamaz bence.
Nerde gördün bu adamı peki? Aynı ortamda bulundunmu?Il sağlık müdürü değil. Birisi bu yorumu yapmıştı bende olmadığını yazmıştım basta :)
Ya troll ya kafası fena karışık. Birde benim zamanımda diyeceğim beş yıl oldu mezun olalı oysa ki herhalde çok şey değişiyor . Yani ne bileyim bazı üniversiteler yüksekokul gibi bile olsa da iyi okulları kazanmış insanların bir entelektüel birikim çabası olurdu. Yani kampüste otururken kızın biri gelip bir erkek var evlenilecek biri konuşması yapmazdı . Tıp öğrencisi bir genç kızın gerçekten bu kafada olduğunu düşünmek istemiyorumTroll gibi geldi bana da bakalım…
Okudum belli ki dalga geçmeye gelmişsinSon yazdığımı okuyun:)
Yeni nesil rezalet durumda yav. Bir kısmı, kültürlü eğitimli ailelerin çocukları hala iyi durumda onları ayrı tutuyorum da çoğu iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Eğitimleri zaten yerlerde (üniversiteli olsalar da) kültür diye bişeyin yanından geçmemişler. Saçma sapan videolarla falan dolu beyinleri.Ya troll ya kafası fena karışık. Birde benim zamanımda diyeceğim beş yıl oldu mezun olalı oysa ki herhalde çok şey değişiyor . Yani ne bileyim bazı üniversiteler yüksekokul gibi bile olsa da iyi okulları kazanmış insanların bir entelektüel birikim çabası olurdu. Yani kampüste otururken kızın biri gelip bir erkek var evlenilecek biri konuşması yapmazdı . Tıp öğrencisi bir genç kızın gerçekten bu kafada olduğunu düşünmek istemiyorum
E napsın ablası doktor maaşı ile Dilan Polat olamaz koca parası lazımYa troll ya kafası fena karışık. Birde benim zamanımda diyeceğim beş yıl oldu mezun olalı oysa ki herhalde çok şey değişiyor . Yani ne bileyim bazı üniversiteler yüksekokul gibi bile olsa da iyi okulları kazanmış insanların bir entelektüel birikim çabası olurdu. Yani kampüste otururken kızın biri gelip bir erkek var evlenilecek biri konuşması yapmazdı . Tıp öğrencisi bir genç kızın gerçekten bu kafada olduğunu düşünmek istemiyorum