Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk

Adam bana hic bir zaman abla demedi bazen ismimle seslenirdi. Ancak genel olarak ... hanım derdi. Yorumlari okuyorum. Ancak silmek unutmak oyle kolay olmuyor. Sabah yine is yerine geldim. Her sabah uyandigimda bu lanet yere gitmek istemiyorum artik diyorum surekli onu goruyorum cunku ama kendisini gorunce bir anda o dusuncelerim ortadan kayboluyor. Sabah geldigimde konussam mi konusmasam mi diye yuzune bakiyordum basi egik biseyler yaziyordi gozlerini kaldirip gozlerime gulumseme ile oyle bi bakti ki beni benden aldi. Kendisine bir bardak cay almis bi tanede bana almis getirdi verdi oylesine mutlu oldum ki cocuk gibi sevindim. Saniyorum ben bu adamla konusacagim sonu ne olursa olsun, uzun bir mesaj yazip herseyi acikayacagim.
Gözgöze geldiğin iş arkadaşına tebessüm etmek, çay alırken ona da almak çok normal şeyler değil mi? Bunlardan bile mana çıkarıyorsunuz ama eğer mesaj atarsanız alacağınız cevap belli ve daha çok üzülecek, utanç duyacaksınız.

Siz nişanlı olsanız da iş arkadaşınız size duygularını açsa ne düşünürsünüz? Ayıp diye birşey var.

Adam bana hic bir zaman abla demedi bazen ismimle seslenirdi. Ancak genel olarak ... hanım derdi. Yorumlari okuyorum. Ancak silmek unutmak oyle kolay olmuyor. Sabah yine is yerine geldim. Her sabah uyandigimda bu lanet yere gitmek istemiyorum artik diyorum surekli onu goruyorum cunku ama kendisini gorunce bir anda o dusuncelerim ortadan kayboluyor. Sabah geldigimde konussam mi konusmasam mi diye yuzune bakiyordum basi egik biseyler yaziyordi gozlerini kaldirip gozlerime gulumseme ile oyle bi bakti ki beni benden aldi. Kendisine bir bardak cay almis bi tanede bana almis getirdi verdi oylesine mutlu oldum ki cocuk gibi sevindim. Saniyorum ben bu adamla konusacagim sonu ne olursa olsun, uzun bir mesaj yazip herseyi acikayacagim.
Dur hele, öyle bir şey yapmayın. Şu an duygularınız çok yoğun ve sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz. Herşeyi açıklarsanız pişman olma olasılığınız var. Hani adam nişanlı olmasa hadi bunu göze alıyorsanız açıklayın derdim ama nişanlanmış üstelik. Biraz bekleyin bir sakinleyin. Çok güzel bir iş arkadaşlığınız olmuş, sizin bence yalnızlıktan ötürü ona karşı bazı hisleriniz olmuş ama belli ki bu hislerinizin onda karşılığı yok, aksi halde şu an bir nişanlısı olmazdı. Eğer fevri davranır da konuşursanız arkadaşlığınızı da zedelersiniz. Ne yapacak nişanlısını mı terkedecek? Ya terketmezse ve sizi reddederse o zaman siz daha kötü durumda olmayacak mısınız hergün o işyerinde?

Is yerinde zaten abi abla hitaplari hos degil onu gec bi kere. Bak bu adam yalniz yasadigini biliyor istese sadece cinsellik yasamak icin yonelebilirdi ki onu bile yapmamis. Yani seni hic bir sekilde dusunmemis aklina getirmemis biri. Bir oda da az kisi calisiyorsunuz karsimda oturana cay getirdigimde onla ilgili dusunuyorum anlamina gelmez. Bak beb mesele yasimdan cok buyuk biri oldugunda daha rahat konusurum bi ihtimal yok diye. Kendi yasitim da daha cekinirim. Yani sizle ilgili bir endisesi yok ihtimal yok ona gore. Bence daha sonra utanacaginiz sey yapmayin. Hadi hayatinda kimse olmasa neyse diyecegim de biri var ayip resmen yaptiginiz.

Hepimizin böyle platonik aşkları oluyor sanırım. Ben de bizim işyerinde çalışan doktora aşık olmuştum ve o zaman 30 yaşımdaydım ( o daha büyüktü) Ben de o zamanlar çok yalnızdım ve ona kapıldım. Çok iyi biriydi bana hep kahve yapardı, hatta insanlar şaşırırdı "B sana kahve mi yapıyor?" diye. Konuşurduk havadan sudan ama hiç özel hayatını anlatmazdı (kimseye anlatmazdı) Ama ben ölüp bitiyordum ona bir gün karar verdim kız arkadaşı var mı yok mu öğrenecektim. Eğer varsa bu sevdadan bir şekilde vazgeçecektim, yoksa duygularımı açacaktım. Bir gün sordum "görüştüğünüz biri var mı?" diye o güldü biraz duraksadı sonra ciddi birisi yok dedi. Ama ben yine utandım açamadım o an duygularımı, bir de kafam karıştı var mı yok mu anlayamadım. Bu olay tam onun izne çıkma arifesinde oldu, sonra o tatile gitti ve trafik kazası geçirdi. Kendisine bir şey olmamış ama kız arkadaşının bacağı kırılmış. Öyle öğrendim kız arkadaşı olduğunu. Yine de duygularım körelmedi ama baskıladım. Ardından ben de tatile çıktım. O tatil bana çok iyi geldi. Yeni hobiler edindim vs. Aradan yıllar geçti ben o işyerinden ayrıldım o ise bu arada o kız ile evlendi ve bir çocuğu oldu. Gel zaman git zaman onun kızı ile benim kuzenimin kızı aynı okulda sınıf arkadaşı oldular. Bu arada benim duygularım soğumuştu zaten ama yine de merak ediyordum, kuzenimden dinliyordum ailecek buluşmuşlar falan. Hatta kuzenim "sana karşı duyguları olmadığını nereden biliyorsun bence kızla sadece vicdan yaptığı için evlendi " vs dedi. Sonra öğrendim ki 8 yıllık evlilikten sonra bu o kızı aldatmış ve boşanıyorlarmış, kuzenim başka şeyler de anlattı. Yine de bir yerde ismi geçse duygularım tam nötr değil, sanırım öyle bir etkisi var platonik aşkların insan üzerinde ama ayağıma kapansa istemem o vakitten sonra zaten.
Diyeceğim o ki biraz kadere bırakmak lazım. Hayırlısı ne ise o olur. Sizin iyi bir arkadaşlığınız varmış eğer onun size karşı duyguları olsaydı ve kaderinizde olsaydı birlikte olurdunuz buna engel olacak bir şey yoktu. Eğer olmadıysa belki bir hayır vardır. Siz şimdi duygularınızı açarak arkadaşlığınızı da zedelemeyin. Bırakın zamana... görürsünüz sizin için en hayırlısı olacak buna inanın.

Konusahibi KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMA?Çok pişman olacaksın sonra

Erkeğin yerine olsam benden 13 yaş büyük biriyle birlikte olmazdık. Arkadaşım olarak gördüğüm kadın nişanlıyken benim aklımı çelmeye çalışsa arkadaşlığımı keser hakkında olumsuz düşünürdüm.

Artik is arkadasina kahve getirmekte flörtten sayiliyormus :olamaz:

Yahu durumu neden zorlastirmak istiyorsun? Adam elbette "ben nisanliyim, olmaz" felan diyecek sana. Sana bir arkadas gözü ile bakiyor. Adam hayatin sokunu yasar. Ve senin ile ayni ofiste çalisma onun içinde zor olur. Tuhaf olur. Isi bundan dolayida birakmaz. Bos yere araniza tuhaflik girer.

Konun özeti, lütfen bir ergen gibi degilde, yetiskin gibi davran.

Kesin kararimi verdim konusacagim ben. Mesajimi bile hazirladim. Durdukca daha kotu oluyorum somucu buraya yazarim benim.icin dua edin

İyi halt yersin. Size karşı bir şey hissetseydi başkasıyla nişanlanmazdı. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı...

Çok büyük hata ediyorsun konuşmakta ısrar ederek nefsimiz bu yüzden var anlıyorum yalnızsın anlam yüklemişsin ama adam bir şey hissetmiyor yaşayarak göreceksin malesef

İnşallah konuşmaktan vazgeçmişsindir, adamın bir ilişkisi var, ne bekleyerek konuşacaksınız ? Adam muhtemelen kusura bakma ben seni hiç bir zaman öyle görmedim, ayrıca evleniyorum yakında biliyorsun diyecek. Bundan sonra adamı her gördüğünde kendini daha da kötü hissetmek istemiyorsan konuşma bence. Böyle şeylerin geri dönüşü maalesef yok.

Kesin kararimi verdim konusacagim ben. Mesajimi bile hazirladim. Durdukca daha kotu oluyorum somucu buraya yazarim benim.icin dua edin
hayırlısı olsun da
yapmayın
çok üzüleceksiniz
ama bize de yazın burda da paylaşın

ne yazacaksınız mesajda

inşallah alay konusu olmazsınız :(

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Bence adam sıze basta yesıl ışık yakmıs yoksa bu kadar umutlanmazdınız. Annesiz buyumenıze cok uzuldum😔Allah rahmet eylesin. Biraz canınız acıcak ama zamanla aşarsınuz bu durumu

Ne alaka yahu adam kendi tanismis, sevmiş, nisanlanmis. Sanki zorla evleniyor, sizi sevse sizinle olurdu. Herşeyden anlam cikartmaya calismayin bence.
Adam zaten onceden de mesafeliymiş, arkadas olabilir insanlar, arkadasca yaklasan biri karsiniza cikti iki yemek yediniz diye potansiyel koca olarak bakmasaniz mi?

İnsanlar bin tane yapmayın etmeyin hata edersiniz diye yorum yazıyo sizin çıkardığınız sonuç bu mu?Atın bakalım mesajınızı ne olacak eminim nişanlısını terkedip kendisinden 13 yaş büyük olan iş arkadaşını yani sizi seçecek.Çoookkk eminim!!

Biriminizi degistirin ya da odanizi. Mesafe koyun. Sakin konusmayin kendinizi kucuk dusurursunuz. Adam nisanli

Back
X