- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.472
- 548
Gözgöze geldiğin iş arkadaşına tebessüm etmek, çay alırken ona da almak çok normal şeyler değil mi? Bunlardan bile mana çıkarıyorsunuz ama eğer mesaj atarsanız alacağınız cevap belli ve daha çok üzülecek, utanç duyacaksınız.Adam bana hic bir zaman abla demedi bazen ismimle seslenirdi. Ancak genel olarak ... hanım derdi. Yorumlari okuyorum. Ancak silmek unutmak oyle kolay olmuyor. Sabah yine is yerine geldim. Her sabah uyandigimda bu lanet yere gitmek istemiyorum artik diyorum surekli onu goruyorum cunku ama kendisini gorunce bir anda o dusuncelerim ortadan kayboluyor. Sabah geldigimde konussam mi konusmasam mi diye yuzune bakiyordum basi egik biseyler yaziyordi gozlerini kaldirip gozlerime gulumseme ile oyle bi bakti ki beni benden aldi. Kendisine bir bardak cay almis bi tanede bana almis getirdi verdi oylesine mutlu oldum ki cocuk gibi sevindim. Saniyorum ben bu adamla konusacagim sonu ne olursa olsun, uzun bir mesaj yazip herseyi acikayacagim.
Siz nişanlı olsanız da iş arkadaşınız size duygularını açsa ne düşünürsünüz? Ayıp diye birşey var.