Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk

Adamın nişanlısı adına çok üzüldüm ya. Düşününce çok kötü bi his, nişanlısın ve iş yerinde nişanlının karşısında oturan ona fazlasıyla aşık bi kadın var. Çok kötü bi his...

Hadi hoşlanmış olabilirsiniz ama gözlerinizin dolacak kadar aşık olmanız, size mesafeli davranan bir erkeğe ve hatta aranızda hiçbir şeyin geçmediği erkeğe böyle sağlıksız ve yoğun duygular hissetmeniz korkutucu geldi bana.

Bi psikoloğa görünmelisiniz bence de. Ya da başka birilerine yönünüzü çevirin, başkalarına ilgi duymaya çalışın. Çok büyük yanlış yaparsınız konuşmakla.

Konustum ve bana bu mesaji yazdi

Selamlar, oncelikle sana çok sinirlendiğimi bilmeni istiyorum. Bu zamana kadar ben sana o gözle bakmadım. Herşeyden önce(geçmiş için konuşuyorum) aramızdaki yas farkimiz ortada, yine de kalbini kirmak istemiyorum. Ama benim hakkimda nasil boyle birsey dusunebilirsin ben nışanlı bir insanım. Bu sözlerin, cümlelerin ne yeridir şuan ne de vakti. Ne demiş Yunus hazretleri laf ola bitire savaşı laf ola kestire başı. Bunları bari ben nışanlanmadan evvel söyleseydin, duyhularini keşke o zaman açsaydın, daha yerinde olurdu kanımca. Belki o zaman daha yumuşak bir tavır sergilenebilirdi.
Ancak şuan kesin ve net olan bir şey aramızda herhangi duygusal bağlamda bişey olamayacağıdır. Bununla ilgili seninle tartismak istemiyorum. Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.
Adamı alkışlıyorum.Ben olsam daha sert dalardım konuya zira Öykü hanım siz oldukça sert bir dilden anlarsınız kanımca.50 kişi yazma dedi.gittin yazdın adama eline ne geçti koca bir hiç.Madem dinlemeyeceksin neden soruyorsun?
Hic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: iste kız iste ahaha adam seni parçalasında gel burda konu aç reddedildim çok kötüyüm diye.
(Hiç bana dalga geçiyorum diye kızma.sen burda bizim aklımızla alay ediyorsun.ben senle dalga geçtim çok mu?derim) hahahah

Hic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan
Ne bekliyordun? Tam olarak nasıl ılımlı olacaktı?
Nişanlısının bırakıp seninle mi beraber olacaktı?
Bir de bu süreçte yanımda olmasını isticem diyorsun. Kısacası araya girmeyi planlıyorum diyorsun. Bu kadarı ne sence? Adam istemiyor, seni sevmiyor yani. Adam nişanlı nişanlı. Senin yaptığın şey birgün seninde başına gelir o zaman o kadının ne hissettiğini anlarsın.
Adamdan kalite akıyor bu arada, o konuda sana hak veriyorum. Ben olsam daha sert konuşur sert konuşmakla kalmaz herkese söylerdim. Nişanlı birine yazmayı göze alıyorsan söylemesini de göze almalısın. Umarım söyler.

İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim

Bakışlarından anlam çıkarmamanız için nasıl bakmalı acaba...
Adam bana hic bir zaman abla demedi bazen ismimle seslenirdi. Ancak genel olarak ... hanım derdi. Yorumlari okuyorum. Ancak silmek unutmak oyle kolay olmuyor. Sabah yine is yerine geldim. Her sabah uyandigimda bu lanet yere gitmek istemiyorum artik diyorum surekli onu goruyorum cunku ama kendisini gorunce bir anda o dusuncelerim ortadan kayboluyor. Sabah geldigimde konussam mi konusmasam mi diye yuzune bakiyordum basi egik biseyler yaziyordi gozlerini kaldirip gozlerime gulumseme ile oyle bi bakti ki beni benden aldi. Kendisine bir bardak cay almis bi tanede bana almis getirdi verdi oylesine mutlu oldum ki cocuk gibi sevindim. Saniyorum ben bu adamla konusacagim sonu ne olursa olsun, uzun bir mesaj yazip herseyi acikayacagim.

Bakın ben bekarken de evliyken de erkek iş arkadaşlarım oldu. Birbirimize asla abi abla vs demezdik, resmiyetten dolayı. Ama biri çay almaya gittiği zaman yanındaki arkadaşa da alırdı. Sabah birisi fazla poğaça getirse diğer gün öbürü getirirdi. Hiç bunlardan anlam çıkarmayı akıl etmedim, ki benim yaptıklarımdan da kimse anlam çıkarmaya çalışmadı. Bu yaptığınız iş etiğine aykırı bir kere.

Aynen bunu iste sonra sana koruma kararı çıkarsın, iyice kurtulsun. Ya kaç yaşında insansın. Geçen seneler hiç mi birşey katmadı?

Sevgili konu sahibi. Lütfen kendine gel. Aşk yada tutku yada saplantı adı her neyse bu durum çok sıkıntılı. Sana ünlü psikolog irvin yalom un AŞKIN Celladı adlı kitabını okumanı öneririm. İnan bana bu durumun tamamen psikolojik. İçindeki o sevgi açlığını evcil hayvan alarak, dua edip Allaha yönelerek, dans ederek, insanlara yardım vs... İle doldur lütfen.saçmalama artık.

size işyerinde abla gibi görüp değer vermiştir.Siz hoşlandığınız için bakışlarına anlam yüklemişsiniz.Kendinizi boş yere üzmeyin ve açılmayın.Sizi beğenen ilgisi olan çevrenizdeki erkeklere bakın.Hayat arkadaşınızı kendi denginizde seçebilirsiniz.Macera değil güzel vakit geçirip gezip yeni yerler görebileceğiniz güzel sohbet edebileceğiniz yol arkadaşı diliyorum

adama mesaj atma cesaretini nasıl buldunuz?
sanırım ne olursa olsun, artık bu yükü taşıyamıyorum. o da bilsin diye düşünmüş olabilirsiniz.
ya da çok küçük de olsa bir umut olabilir diye.
ya da adamın aklına kurt sokmak gibi olmuş. halihazırda kendisini seven ve bekleyen birinin olduğunu bilsin mi istediniz?
gerçekten merak ediyorum bu soruların cevaplarını

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
adama mesaj atma cesaretini nasıl buldunuz?
sanırım ne olursa olsun, artık bu yükü taşıyamıyorum. o da bilsin diye düşünmüş olabilirsiniz.
ya da çok küçük de olsa bir umut olabilir diye.
ya da adamın aklına kurt sokmak gibi olmuş. halihazırda kendisini seven ve bekleyen birinin olduğunu bilsin mi istediniz?
gerçekten merak ediyorum bu soruların cevaplarını

Bu sureçte yanımda ol mu diyeceksiniz?Konusahibi siz kibarliktan anlamıyorsunuz hadi biraz daha kibar olayim teyzesi yaşindasiniz ayol.Bi kendinize gelin.K.K hatunlari destek oldu doğru yolu gösterdi nafile.

Bu süreçte yanınızda olmasını mı isteyeceksiniz!!! Biraz yaşınızın kadını olur musunuz?

Adam ‘nişanlı!’ Her dilde yazabiliriz bunu bu forumda.. Adam nişanlı ve evlenecek yani hayatında birisi var. Sizin hislerinizi geçtim adamın hayatına saygılı olmanız lazım.

Ayrıca yaptıklarınız hiç iş ahlakına yakışmıyor. Süreci uzatmanız sizin için zarar. Adam edebiyle cevap vermiş, uzatmayın..

Evet yazdıklarından da anlaşıldığı gibi adam gerçekten olgun ve kaliteli ama siz bu olgunlukta davranmıyorsunuz şu anda. Adam sizin neden yanınızda olsun ki?

Konustum ve bana bu mesaji yazdi

Selamlar, oncelikle sana çok sinirlendiğimi bilmeni istiyorum. Bu zamana kadar ben sana o gözle bakmadım. Herşeyden önce(geçmiş için konuşuyorum) aramızdaki yas farkimiz ortada, yine de kalbini kirmak istemiyorum. Ama benim hakkimda nasil boyle birsey dusunebilirsin ben nışanlı bir insanım. Bu sözlerin, cümlelerin ne yeridir şuan ne de vakti. Ne demiş Yunus hazretleri laf ola bitire savaşı laf ola kestire başı. Bunları bari ben nışanlanmadan evvel söyleseydin, duyhularini keşke o zaman açsaydın, daha yerinde olurdu kanımca. Belki o zaman daha yumuşak bir tavır sergilenebilirdi.
Ancak şuan kesin ve net olan bir şey aramızda herhangi duygusal bağlamda bişey olamayacağıdır. Bununla ilgili seninle tartismak istemiyorum. Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.
ahhh
böyle olacağı belliydi be arkadaş
sert yazmış ama yine de çok sert gitmemiş
inşallah kimse ile paylaşmaz alay konusu olmazsınız

bu son mesajınızdan sonra bende fake olduğunuzu düşüneye başladım artık
eğer gerçekseniz
ne demek yanında istemek gerçekten yüzüne bakabilecek misiniz?
adama beni yalnız bırakma vs diye sırnaşacak mısınız?:KK57::KK57:

Bu adam senden hoşlanmıyor ablacım.
Sen hoşlandığın için öyle hissediyorsun. Ben normalde git konuş ne kaybedersinkilerdenim ama. Senin durumunda olmaz o iş.
Adam sen hayatındayken başkasıyla nişanlanmış bu bariz seni sevmediğinin en büyük kanıtı zaten. Yaş farkı filan çekindi, ailesi yüzündendir gibi bahaneler sakın bulma.
Eşim benden 6 yaş küçük ama olmazı oldurdu. Çünkü seviyordu. Sevseydi oda yapardı.
Artı aynı iş yerindeymişsiniz. En ufak bir dedikoduyla ne yazıkki toplumumuzun kadını hep suçlu görmesi nedeniyle başınız ağrır. Ve bulunduğunuz yeri değiştirmek zorunda bırakılırsınız. Yazık etmeyin emeklerinize.

Konu sahibi, ben sizin yerinizde olsam, içimdeki duyguları eğer bastırmıyorsam onu karşıma alır hicbir beklentim olmadan içimi döker ve rahatlardım. Sonuçta duygusal birisiniz. O adam tutup da sizin için sevgilisini bırakacak değil. Yaşadıklarına hak vermesini bekleme, sana karşılık vermesini de bekleme. Sadece içimi döküp gideceğim dersin. Yani insanlık hali olabilir. Adamın peşine düşecek haliniz de yok. Kendinizi de alçaltmayın. Sadece anlatın rahatlayın ve konuyu kapatın. Reddedildiğinizde kendinize gelirsiniz bilmiyorum zor bir durum

Konu sahibi, ben sizin yerinizde olsam, içimdeki duyguları eğer bastırmıyorsam onu karşıma alır hicbir beklentim olmadan içimi döker ve rahatlardım. Sonuçta duygusal birisiniz. O adam tutup da sizin için sevgilisini bırakacak değil. Yaşadıklarına hak vermesini bekleme, sana karşılık vermesini de bekleme. Sadece içimi döküp gideceğim dersin. Yani insanlık hali olabilir. Adamın peşine düşecek haliniz de yok. Kendinizi de alçaltmayın. Sadece anlatın rahatlayın ve konuyu kapatın. Reddedildiğinizde kendinize gelirsiniz bilmiyorum zor bir durum

Adam reddetti zaten konu sahibini gayet sert bir dille. Ama akıllandı mı? Tabi ki hayır. Şimdi de bu süreçte yanında olmasını isteyecekmiş.

Adam reddetti zaten konu sahibini gayet sert bir dille. Ama akıllandı mı? Tabi ki hayır. Şimdi de bu süreçte yanında olmasını isteyecekmiş.

Hmm bilmiyordum okumadım. Konu sahibi, kendine değer ver. Git spor yap cilt bakımı yaptır kendine kuaföre git kurslara yazıl kEndine değer ver. Yoksa hayat niye böyle diye ağlayıp durursun

Şimdi işe gitmiştir, ne yaptı acaba? Adamı çileden çıkartıp iş yerinde de rezil olmasa bari.
Bence rezil olmalı ki aklı başına gelsin.Burda kaç kişi yapma etme adam seni sevmiyor dedi dinlemedi.
Hiç bişeye saygısı yok bence evlilik kurumuna, adama, nişanlı kıza hatta en başta kendine

Back
X