Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk

Konustum ve bana bu mesaji yazdi

Selamlar, oncelikle sana çok sinirlendiğimi bilmeni istiyorum. Bu zamana kadar ben sana o gözle bakmadım. Herşeyden önce(geçmiş için konuşuyorum) aramızdaki yas farkimiz ortada, yine de kalbini kirmak istemiyorum. Ama benim hakkimda nasil boyle birsey dusunebilirsin ben nışanlı bir insanım. Bu sözlerin, cümlelerin ne yeridir şuan ne de vakti. Ne demiş Yunus hazretleri laf ola bitire savaşı laf ola kestire başı. Bunları bari ben nışanlanmadan evvel söyleseydin, duyhularini keşke o zaman açsaydın, daha yerinde olurdu kanımca. Belki o zaman daha yumuşak bir tavır sergilenebilirdi.
Ancak şuan kesin ve net olan bir şey aramızda herhangi duygusal bağlamda bişey olamayacağıdır. Bununla ilgili seninle tartismak istemiyorum. Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.
Ahh ahh niye kendinizi küçülttünuz hanımefendi ya . Adam yinede harika ve olgun cvp vermiş. Şu an resmen nişanlı adama yazan kadın konumuna düştünüz üzücü olmuş . Lütfen bundan sonrasında olgun davranın ve dinleyin burdaki hanımları birazcık. Nasilsiniz su an ve bu durum umarım is yerinde sizi zor duruma sokmaz

Ahh ahh niye kendinizi küçülttünuz hanımefendi ya . Adam yinede harika ve olgun cvp vermiş. Şu an resmen nişanlı adama yazan kadın konumuna düştünüz üzücü olmuş . Lütfen bundan sonrasında olgun davranın ve dinleyin burdaki hanımları birazcık. Nasilsiniz su an ve bu durum umarım is yerinde sizi zor duruma sokmaz

Hic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan

Hic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan
Bence siz burada sizi dikkate alıp cevap yazan hanımlarla dalga geçiyorsunuz. Bunun başka bir izahı olamaz...

iyice sıvayayım diyorsunuz yani. Adam iş yerinde tacizden şikayet edecek sizi bu gidişle.

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Üzgünüm ama anlattığınız kadarıyla sevmiyor.
Seven erkek göüznün içine bakan kadın dururuken gidip başkasıyla nişanlanmaz.
Ayrıca sizinkisi de aşk falan değil takıntı.
Size ilgisi olan birilerine şans verirseniz siz de bunu anlarsınız.

Laf demiyim demiyim diyorum ama siz gerçekten bir çeşit cümleler kuruyorsunuz . Elin nişanlı adamı siz böyle mSjlar yazdıktan sonra niye daha yanınızda olsun mantıklı mi geliyor size su yazdığınız aşkolsun ya . Daha da mesafe koyacak adam haklı olarak kendinizide onu da gerdiniz boş yere. Adam şimdi 40 kere hareketlerini düşünecek

Daha neler. Adam kovsun mu sizi onu mu istiyorsunuz. Ay kendinize gelin . Nisanlisi duysada gorseniz yanında olmak neymis. Azıcık gurur lutfen

Selamlar, oncelikle sana çok sinirlendiğimi bilmeni istiyorum. Bu zamana kadar ben sana o gözle bakmadım. Herşeyden önce(geçmiş için konuşuyorum) aramızdaki yas farkimiz ortada, yine de kalbini kirmak istemiyorum. Ama benim hakkimda nasil boyle birsey dusunebilirsin ben nışanlı bir insanım. Bu sözlerin, cümlelerin ne yeridir şuan ne de vakti. Ne demiş Yunus hazretleri laf ola bitire savaşı laf ola kestire başı. Bunları bari ben nışanlanmadan evvel söyleseydin, duyhularini keşke o zaman açsaydın, daha yerinde olurdu kanımca. Belki o zaman daha yumuşak bir tavır sergilenebilirdi.
Ancak şuan kesin ve net olan bir şey aramızda herhangi duygusal bağlamda bişey olamayacağıdır. Bununla ilgili seninle tartismak istemiyorum. Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.
Hala yanımda olmasini "isticem" diyorsunuz ya ben şok ! Adam red etmis. Ki edecek tabi nişanlı adam. Ve demiş ki sana . Nişanlı olmasam da olmazdı ama o zaman böyle sert red etmezdim. Yani nişanlı olmasaydım senle olurdum demiyor. Bunu da kendine çevirme . Hala neyin peşindesin sen?

Ayrıca şöyle de düşünüyorum. Burada bizimle dalga geçiyorsunuz. Çünkü gerçekten inanmak istemiyorum 40 yaşındaki işi gücü belli sosyal çevresi olan bir kadının kendisini böylesi ayaklar altına almasıni.

Böyle vıyk vıyk yazanlar ya fake hesap- yani adamın biri oturup iki mesaj yazayım bak 200 tane cevap yazsın diye oluyor ya da klinik vaka olacak biri sırf fantezi yazıp ilgi istiyor. Dolmuşta, otobüste görüp konuşamadığı kadınlarla iletişime geçme fantezisini yerine getiriyor. Tek tek profil profil de dolaşıyordur , resimlere bakıyordur eminim.
Bu saçma mesajları okuyunca aklıma gelen görüntü bu...

Ne kadar da kurgusal bir konu bu böyle ben yemedim size afiyet olsun konu sahibi ;)
Ay hadi gerçek ona da cevap vereyim evet öykü bende seni seviyorum evet hemen o pis nisanlımı bırakiyorum :deli: yazık la 43 yaşında koca kadın

Daha ılımlı derken... Adam nişanlı. bı bayan olarak bir erkek bana bu şekilde davransa o işyerini başına yıkardim. Bence adam çok Kibar. Umarım bu kibarligida yanlış anlamazsınız.

Back
X