- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
- 18
Hic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan
Yazmış aslı varsaKonuşmayın şakın
43 yasında ve hiç sevgilisi olmamış olmayı pek sağlıklı bulmuyorum.
Sosyal ilişkilerinizde sorun mu var acaba ?
hahaahahahahahahhahahah okudugum en iyi yorum buEski sevgilim evlenir
Ben: aslında beni seviyor kıskandırmak icin yapıyor
Konunun özeti bu galiba
Geçti canım. Yazmışşşşbence takıntı yapmıssınız, asla konusmayın derim, kendinizi kücük dusurur ve bir arkadas kaybedersiniz ama arkadas oldugunuzu da pek dusunmuyorumsizi abla olarak göruyordur o dogal olarak yani
ayyy kacırdım onceki mesajları gec okumusum konuyuGeçti canım. Yazmışşşş
Çırpındık Engel olamadık, kendine göre delikanlıyı tacizineayyy kacırdım onceki mesajları gec okumusum konuyu
okudum mesajları simdi, bir de daha ılımlı bir cevap bekliyordum bu surecte yanımda olmasını isticem ondan demis soka girdim. böylelerini görünce elinden kolonyasını maskesini alıp sokaga salasım geliyorÇırpındık Engel olamadık, kendine göre delikanlıyı tacizine
İnşallah gercek değildir. Oğullarım var, ..........okudum mesajları simdi, bir de daha ılımlı bir cevap bekliyordum bu surecte yanımda olmasını isticem ondan demis soka girdim. böylelerini görünce elinden kolonyasını maskesini alıp sokaga salasım geliyorsaka gibi bence milletle dalga gecmek icin acmıs boyle bir konu tamamen troll yani. daha ne ılımlı yazacak adam bir de yanımda olmasını isticem bu surecte demis en komik ve arsız yuzsuz bencil olan kısım da buydu.
Tedavi olun.Hic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan
Sakın konuşma, kardeş gibi sevmiştir.Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?