Yasemin çekmez de düşük amh için gidenler bilgi verir misiniz 🥰

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.670
478
73
Kızlar selam tüp Bebek girişimi yaşadık ama gelişme bölümünde maalesef tedavi sonlandı. Yüksek dozlarda menopur gonalf ve letrozol kullanmama rağmen iki yumurta büyümüştü biri olgun çıkmadı biri boş çıktı. Burda okuduğum kadarıyla bazı drlar düşük amh lilere sadece klomen tedavisi yapıyorlarmış çünkü iğnenin yumurta kalitesini olumsuz etkilediğini söylüyorlarmis. Bende öyle denemek istiyorum çünkü sadece femara kullandığım ay önceden 3 tane gelişmişti onca iğneye rağmen iki tane onlarda olgun olmayan ve boş çıktı. Yasemin hanıma gitmek istiyorum daha önce gidenler var ise onun yöntem ve fikrini merak ediyorum gidenler beni aydınlatabilir mi özellikle düşük amh liler

Merhaba Amh değeriniz kaç? Benim de düşük o yüzden dr klomenle denendi 2 kere opu oldum ama transfer aşamasına geçemedim maalesef.
0.29 canım. Sadece klomen mi kullandın? İğneli tedavi hiç denemedin mi? İşte ben iğneli tedavi denedim ama yumurta boş çıktı olgunlaşmamış çıktı rezervi düşük hastalarda aret hoca falan sadece klomen kullandırtıyormuş çünkü iğnenin yumurtanın kalitesini bozduğunu düşünüyormuş

38 yaşındayım hiç amh testi yapılması bugün doktordan özellikle istedim 9 Eylül'de çıkacak sonuç yumurta rezervi testlerin iyi olduğu için istemedik dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…