- 25 Mayıs 2022
- 1.804
- 523
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
0.29 canım. Sadece klomen mi kullandın? İğneli tedavi hiç denemedin mi? İşte ben iğneli tedavi denedim ama yumurta boş çıktı olgunlaşmamış çıktı rezervi düşük hastalarda aret hoca falan sadece klomen kullandırtıyormuş çünkü iğnenin yumurtanın kalitesini bozduğunu düşünüyormuşMerhaba Amh değeriniz kaç? Benim de düşük o yüzden dr klomenle denendi 2 kere opu oldum ama transfer aşamasına geçemedim maalesef.
Benim doktorum Aret hoca iki kere denedim başarısız olduk. Klomenle yuruttu sadece0.29 canım. Sadece klomen mi kullandın? İğneli tedavi hiç denemedin mi? İşte ben iğneli tedavi denedim ama yumurta boş çıktı olgunlaşmamış çıktı rezervi düşük hastalarda aret hoca falan sadece klomen kullandırtıyormuş çünkü iğnenin yumurtanın kalitesini bozduğunu düşünüyormuş
Ben de aret beyi düşünmeye başladım sadece klomenle yürüttüğü için. Öneriyor musunuz kendisini nasıl biri havuz falan yapar heraldeBenim doktorum Aret hoca iki kere denedim başarısız olduk. Klomenle yuruttu sadece
Aret hoca çok iyi ama dediğim gibi benim tedavim iki kere başarısız oldu.Ben de aret beyi düşünmeye başladım sadece klomenle yürüttüğü için. Öneriyor musunuz kendisini nasıl biri havuz falan yapar heralde
Peki neden başarısız oldu ki embriyo kalitesi nasıldi sperm sorunu var mıydı bunlar hepsi birer nedenAret hoca çok iyi ama dediğim gibi benim tedavim iki kere başarısız oldu.
Embriyo bile oluşamadı maalesef yumurtalar boş çıktı . Transfer param kaldı onu almaya gidicem bu ayPeki neden başarısız oldu ki embriyo kalitesi nasıldi sperm sorunu var mıydı bunlar hepsi birer neden
Yaa aynisi işte benim de başıma geldi bahçecide başlamıştım. İki yumurta biri boş biri olgunlaşmamış çıktı. Ama bize iade edilen kısım sadece 25 bin oldu. Yani hastaneye 100, eczaneye de 50 bin TL ödedik. Anlayacağın 150 bin TL çöp oldu. Siz de ne kadarlik bir geri ödeme oluyo sadece transfer kısmımı benim gibi yoksa daha çok mu???. Ben de orda başlamayı düşünüyorum ama senin öyle olunca moralm bozuldu ya. Çok zor bişey bende yeni öyle bişey yaşadım işte arı sütlü bir karışım vitaminler falan aldım sağlıklı beslenmeyim en azından aret hocaya gidene kadar çünkü yumurtalar 3 ayda yenileniyormus canimm zaten şuan yeni masraf ettik borcu kapatmadan yeni tedaviye gidemiyoruz. Sende öyle yap belli başlı vitamin ve takviyeler var bu arı sütlü karışım falan. Aslnda hayıt suyu da içmeyi düşünüyorum aslan pençesi çayı vs vs . Kuru incir özellikle iyi diyolar paketli ve şekerli gıdalar dan uzak durmak gerekiyomus. Aslnda her şey nasip ama elimizden geleni yapalım.Embriyo bile oluşamadı maalesef yumurtalar boş çıktı . Transfer param kaldı onu almaya gidicem bu ay
Canım birde şey dicem boş folikül sendromunda bazen doktorlar iki tane çatlama iğnesi yapiyomus öyle bişey yaptırdı mi sana yada bahsetti miEmbriyo bile oluşamadı maalesef yumurtalar boş çıktı . Transfer param kaldı onu almaya gidicem bu ay
Ben her türlü takviye vs altı aydır kullandım ama pek bir işe yaramadı bende anlamadim. Valla dediğiniz gibi kısmet. Uyusturucu kullanan insanların çocukları oluyor. Allah kısmet etmezse olmuyor iste. Ama siz moralinizi bozmayın. Benim öyle diye sizin de öyle olacak diye bir kural yok. Ama ben bu ay gidip görüşeceğim içerde 48 bin tl m var onu alayım Bari diyorum. Çünkü pek umutlu değilim ya akışına bıraktım açıkçası.Canım birde şey dicem boş folikül sendromunda bazen doktorlar iki tane çatlama iğnesi yapiyomus öyle bişey yaptırdı mi sana yada bahsetti mi
Haklısın da işte bazen insan inceldiği yerden kopsun diye düşünüyorBen her türlü takviye vs altı aydır kullandım ama pek bir işe yaramadı bende anlamadim. Valla dediğiniz gibi kısmet. Uyusturucu kullanan insanların çocukları oluyor. Allah kısmet etmezse olmuyor iste. Ama siz moralinizi bozmayın. Benim öyle diye sizin de öyle olacak diye bir kural yok. Ama ben bu ay gidip görüşeceğim içerde 48 bin tl m var onu alayım Bari diyorum. Çünkü pek umutlu değilim ya akışına bıraktım açıkçası.
Hayıt suyu incir vs onları da yapmaya korkuyorum zaten kötü değerlerim daha da kötü yaparım diye tedirgin oluyorum. En azından düzenli Regl oluyorum bir de o bozulmasın bari.
Evet ara vereceğim. Açıkçası sürekli para verecek durumum da yok ona yetişemem ara ara başka doktorlarla denemeye devam ederim diyorumHaklısın da işte bazen insan inceldiği yerden kopsun diye düşünüyoryani birçok tüp bebek denemesine rağmen kafasını rahatlattıktan sonra kendi kendine hamile kalan da çok insan var hiç belli olmuyor bu işler böyle aylarca yumurta çıkmazken bir anda hamile kalıyorsun ve o ay en kaliteli en olgun yumurta aslında olmuş oluyor haberin bile olmadan bu da Rabbimin mucizesi İnşallah biz de o mucizeye uğramış insanlar oluruz hayırlısı olsun şu anlık tedaviyi ara vereceksin anladığım kadarıyla
Haklısın canım çok zor maddi manevi ... Biraz rahatla sende inşallah tüm güzellikler yoluna serilirEvet ara vereceğim. Açıkçası sürekli para verecek durumum da yok ona yetişemem ara ara başka doktorlarla denemeye devam ederim diyorum
Cok teşekkür ederim aminnn sizindeHaklısın canım çok zor maddi manevi ... Biraz rahatla sende inşallah tüm güzellikler yoluna serilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?