öğlen menü
250 gr yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
yorum gelmeden ben yapayım(azyemişim demi) evde getirecek yemek bana uygun yoktu et türü olduğu için getirmedim çünkü et yemeğini soğuk yiyemiyorum yarın için bugun akşamdan hazırlayacağım
gerçi 10 gündür ffalan yıne evden yemek getiriyorum bu lokantacını yemeklerinin yağını ne kadar süzsem banamısın demiyor evden getirdim mi daha iyi
yarın sabah kilomu bildireceğim ve cuma ya kadar tartılmıyacağımda (acep nasıl durucam bakalım )dün 67,50kg idim
krizantem saol tatlim hosbulduk..keske boyle donmeseydim ama yapacak biseyyok....olan oldu bundan sonra onume bakiyorum ve dediklerinize harfiyen uyuyorum....ogle yemegim 2dilim tam bugdayla melemenyedim kizlar..aradada 1 portakal yemistim...
yarin soktordan randevu aldim sanirim vertigo var bende...basim deli gibi..midem bulaniyor tele bakarken bile bubole...
bitazdana rkadasim kahveye gelcek ordanda oryantale gitcez beraber..basim cokagriyor donuyor....umarim yari. bu sorunumdan kurtulurum..spor yapmama bile cok engel....pikplates deneyeniniz varmi bilmuyorum...ben baslayacaktim ama deneme seansinda 15 dakika sonra pesettim
mide bulantim ve bas donmem yuzunden...butun gun salak gibidolastim...umarim gecerde bende rahat ederim...simdilik bu kadar..ben spora6.15 te gidicem..aksam yemegini gelincemi yiyim yoksa gitmedenmi?? 7bucikta evde olcam gecmi kalmis olurum...
selam kızlar
gördüğünüz gibi her boş vaktimde gelip okuyorum ve bir şeyler yazıyorum ))
yani takiptesiniz ona göre
insirah, iyi dengelemişsin gunu.. Light krem peynir önermem, yanında dil peyniri taşı.. Kaşar peynire benziyor tat olarak.. Parmak şeklinde... Yanında bir parmak taşı yeter...
Yasemin, gelip ben mi kaldırayım seni spor yapman için )) aslında zaman+para+mekan üçlüsü bir arada olsa hemen bir yer tutucam sonra helikopteri gönderip aldırıcam sizi... 3 ay içinde istediğiniz kiloya indirip, gardrobunuzu ve sizi baştan aşağı yenileyip göndericem amaaaa maalesef ))) dua edelim de süper lotoyu tutturayım bu akşam ))))))
her ne yaparsanız yapın, kendinizi üzecek birşey yapmayın..
Nutella diyince aklıma geldi.. Bir zamanlar bunalıma girmiştim.. Gece saat 4 falan uyumuyorum sürekli ağlıyorum.. Işsizim, erkek arkadaşımdan ayrılmışım, dağ gibi borcum var... şişmanım ve kendimden nefret ediyorum.. Gittim mutfaktan nutella kavanozunu aldım odama geçtim.. Bir taraftan ağlıyorum bir taraftan nutellayı kaşıklıyorum.. Annem uyanmış sesime, yanıma gldi ve ağlamaya başladı... Nutellayı elimden almaya çalıştı "yeme kızım sonra kilo alıyorsun üzülüyorsun o zaman ben daha çok üzülüyorum" diye... Bende sadece "bıraak yiycem bıraaak" diye bağıra bağıra ağlamıştım ))
hem acı hem komik ))
selam kızlar ))
günün bombasını patlatıyorummmm !
Yok vazgeçtim patlatmıyorum )))))))
yazamıycam )))))))
önce sizi alıştırmam lazım buna ))
sabah kalktım, elimi yüzümü yıkadım, dişlerimi fırçaladım, yüzümü kremledim (artık sabahları yüzümü kremliyorum) sonra giyinmeye gittim... Sonra birden aklıma uzun zamandır tartılmadığım geldi.. Habire size laf söylüyorum ama ben tartılmıyorum ))) dedim bir tartılayım, bakayım kaç kilo olmuşum... Herhalde 63 falanımdır diye düşünüyordum... Bu aralar hastalanacağı vücudumda şişlik var falan, tartıya çıktım... Tartı kaçtı benden... Koştum peşinden... Salonda yakaladım ! Tam üstüne çıkacaktım nasıl oldu anlamadım bir daha kaçtı elimden... Tam çıkış kapısından çıkarken yakaladım, götürdüm banyoya ve çıktım üstüne... Sonra gözlerimi yuvalarından fırlatan o rakamla karşılaştım )))))))))))))))))))))) 65.2 kg! Oha ! Dedim kendime... Bir daha çıktım gene aynı... Kesin tartının ayarları bozuk dedim bir kaç kere daha çıktım... Sen misin bana bozuk diyen dedi bana, daha fazla göstermeye kalktı kavga ettik... Gözümü morarttı bende onun dişlerini döktüm ))))))))))))))))) hala okuyor musunuz??????? ))))))))))))))
biraz mizahi anlatayım dedim sadece )) gerçek olan tekşey 65.2 kg olduğum ))) hemen bahanelerimi sıralayayım, hastalanmama 4 gün var, akşam çorba çok tuzluydu o yüzden çok su içtim, ödem var, tuvalete çıkamadım falan filan ))) bahaneleri bir kenara bırakayım şimdide, tabiri caizse hiç dikkat etmemişim öküz gibi yemişim )))))))))
haydin diyeteeeeeeeeeeee haydin diyeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee )))))))
haa bi de bu pazartesiden beri yediklerime dikkat ettiğim halde bu rakam... Desenize ben normalde daha fazlaydım )))))) aboooooooo, çekilin yoldan damacana geliyorrrr )))))
neyse, 10 kilo vereceğim, 30 kilo vermek kadar kolay olmayacak ama yapacağım..
Ne diyoruz,
karar verdim,zayıflayacağım... Hedef 55 !
Sevgilerimle ))
günaydın canım
tebrik ederim günden güne hedefine yaklaşıyorsun maşallah
Tartıldım veremedim canım regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?