Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

günaydıınnn canlarımm diyetdaşlarımmm kaderdaşlarımmm

nasılsınız benimde hedefim 16 şubatta 60 kilo olmak çünkü doğum günümm

ayyyyy soyam kader arkadasim dunden beri beni fazla tartti diye tarti bile yeni almayi dusundum...yani kendime kizacagoma bende tartiya kiziyorum...
naptik biz yaaaaaa.....
ne bu kendimize guvenimiz anlamadim valla.....
omurboyu rejimde bize kesin sart...
yemiycez bogazimizi tutcaz...
valla ramazan girdi saldik.kizlar bakin bidahada toparlayamamisiz belli...
yedim paso......
aklima gelenler yas pasyalar....burger dan whooper lar...kfc den tavuk bisey yapmazlar))).nutellalar yarim ekmek tostlar....
donerler.....cig kofteler.....sanki tatlarini bilmiyordum habire yedimde yedim al sana iyi oldu...simarmanin sonu dedi vucudum bana....
neyse hedef 58 kizlar bende azimliyim gram yediremez kimse...bu sefer cok pis geliyorum:)))

sabah doktora gittim vertigoyum...
15 gun biyunca saga sola yikari asagi bakmiycan dedi....nasil bakmayacaksam:))))(
tel az kullan dedi....3 gune birde kontrolum var..sali bidaha gidicem..dedillerime uyarsan 1 ayda gecicek dedi..bakalim insallahhhhh...
home store da%70 indirim varmis aradilar bedava verseler bile 36-38olmadan bisey almiycam :)))))
sabah kahvaltim 1 dilim tam bugday 1dilim peynir..bugun lor alcam....simdi nescafemi ictim...meyvede kalmadi ara ogunde leblebi yiuim bari bende:))

gwerty çok geçmiş olsun canım

öğle menü

1 kepçe susuz taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
salata(yağsız tuzsuz)

Tekrar merhaba ))

qwerty, vertigo genelde çağrı merkezinde çalışanlarda görülen bir hastalıktır ))))) Çok mu telefonda konuşuyon bacım sen )))))) Benim eski elemanlarımın çoğu vertigo hastasıydı off off.. Onun testleri de pek bir pis olur... Allah kolaylık versin sana.. Doktorun dediklerini dikkate al, dikkat etmezsen ciddi bir hastalığa dönüşür. Ama dikkat edersen sıradan bir rahatsızlık gibi birşeydir ))

Ve evet, hepimiz aç gözlülüğümüzün kurbanı olmuşuz gördüğünüz gibi )) Şu anda tartı beni az mı tarttı acaba diye şüpheleniyorum.. Düşünün nasıl bir psikolojiye soktu beni.. Hani bu kadar zamandır tartıyor, bir kıyak geçeyim az tartayım demişte olabilir? Tartıda o korkunç rakamı gördüğümden beri kendimi 100 kilo gibi hissediyorum çünkü ))))))))

Buna "Allahın sopası" diyorlar sanırım kızlar )) Bize bir uyarı atışı yaptı, öyle vıdı vıdı konuşup durmayın, kilo verdiniz ama hareketi bıraktınız diyor bize ))
Valla düşünüyorum da, bu ölçülü yediğim halim... Örneğin eğer öğle yemeğinde burger yediysem akşam çorba salata yedim genelde... Bir de dikkat etmeseydim demekki eski kiloma aynı hızla dönecekmişim ))))) Neyse ki çabuk farkettik.. Gerçi sizin sayenizde oldu )) Bana gel demeseydiniz, tartıya çıkmak aklıma gelmeyecekti, taaa ki kıyafetlere giremeyeceğim günler gelene kadar ))

YArın sıkı bir alışveriş yapıp eve stok yapmam gerekiyor.. Hatta işyerime de yapmam gerekiyor çünkü burda yemek dışardan söyleniyor.. Buraya getirsem ısıtacak bir şey yok... Bir şekilde çözüm bulmam lazım.. Hadi bakalım, bahane değil çözüm üreteyim kendime )))))

Öptüm çok ))
Sizi seviyorum

Soya bir sorum var canım

arada içim kıyılır gibi olursa leblebi veye kuru üzüm atsam olur mu ağzıma

evet günün özeti
bu sabah tahlilim vardı kahvaltı yapamadan çıktım ama çantama peynirimi ve galetamı koymuştum
sabah 10 gibi yedim
öğlen eve gelince 2 yumurta kırdım yağsız tavada omlet yaptım 2 dilim uno tam tahıllı light ile biraz da peynir
tahlil sonuçlarımı almaya gittim her şey mükemmel çok şükür
diyete devammmmmm sonuna kadarrrrrrr
bugün biraz saçma oldu ama doktor işleri yüzünden akşama fırında karnıbahar yapıcam veya pırasa da olabilir ekmeksiz
hadi bakalım kızlar bomba gibi döndük yineeeee

valla soyam kilo almana sevindim desem kızmazsın umarım eskisi gibi olucaz yine diye sevindim
sen sıkı sıkıya sarıldıkça benim hevesim artıyo
hadi bakalım
ben hala 68.4 üm
ayyy nerdeyse 1 hafta geçti hala aynı kilodayım yarın mucize olur da 67.9 olur muyum acaba
her gün hevesle tartılıyorum bi görseniz :

bu arada spyam hemen yarın dil peyniri alıyorum bunu yanımda taşıması kolay olsun diye bi de galetayla iyi gidiyo diye almıştım
2 tane kaldı zaten lordan nefret ettim dil peynirinin yağ oranı nasıl acaba

iyi akşamlar kızlar
hafta sonu gelmeye çalışacağım kendinize iyi bakın
bol salatalı az kalorili bir hafta sonu geçirmeniz temenlisiyle

akşam oldu hüzünlendim ben yine, trafik beni bekler...
Gideyim bakalım kaç saatte gidicem ))

Hafta sonu dikkat edin kendinize !

İnsirahcım valla bende pek üzüldüm diyemem kilo aldım diye ne yalan söyliim ))))))
Bir şok yaşadım doğru ama üzüldüm mü? Hayır)))) Bir kaç kilo vermek bana kolay gözüküyor ama 10 kilo vermek zorunda olunca işi daha ciddiye alıyorum o yüzden hiç üzülmedim )))))

Hadi bakalım, hafta sonu herkes alışverişini yapsın, alacaklarını alsın, pazartesi "ay bişey hazırlamadım, ne yesem bilmiyorum" gibi şeyler duymak istemiyorum ona göre...
Herkes tüm haftasını planlasın şimdiden...
Haftaya tam tekmil bomba gibi hepinizi burda görmek istiyorum o kadar))
Ben yarın artık marketi talan ederim ))))))

Kocaman öptüm kızlar

Ben bir soru sormuştum bir önceki sayfada ama kimse cevaplamamis....((

ayyy canım bilgisayar başına geçince bir solukta okuyup cevap yazdım günün özetini
kusura bakma gözden kaçırmışım ama okurken aklımda bi cevap vardı
benim diyetle ilgili okuduklarımdan bildiğim kadarıyla oturmaktansa ayakta durmak hatta dolaşmak daha çok kalori harcatıyor
o yüzden ben de sınıfta hep ayakta durmaya çalışıyorum
hatta öğrenciler bazen başımız döndü hocam diyolar :):)
haaa spor yaptım sayılıyor muyum hayıııııııııır
ekstra spora ihtiyacımız var yağların toparlanması için
o yüzden ben de evde trambolinle zıplıyorum 10 dakika gangnam style eşliğinde
benim bebiş bayılıyo ona yaaaaa görseniz yerinde duramıyo çocuk :):):)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada asysss senin boy kaçtı ki 50 kgya inmek istiyorsun
ayyyy en kısa benim heralde 160
ve buna rağmen 60 kg olsam yeter diyorum
merak ettim senin boyu :)

ayyy geçmiş olsun canım
cep telefonunu ben de çok kullanıyorum allah muhafaza
seni okuduktan sonra daha kullanmıycam telefon melefon dedim

bu arada ben de nasıl olsa hamile kaldığım kilodan bile aşağı indim diye şımardım
yedim gitsin ben öle yaş pasta filan yemedim ama
yapan becerikli hanım olsaydım yerdim de
daha çok pilav ve simit benim baş düşmanım haaa bir de ekmek
zaten 21 gün ekmek diyeti yaptım resmen
çünkü 21 günde bir insan sürekli aynı şeyleri yaparsa beyinde yeni snap oluşuyormuş
sırf bunu denemek için 21 gün ekmek yemedim
ve hakikaten de artık ekmeksiz doymuyorum bahanem kalmadı
şu an sırf vücudumun ihtiyacı var diye yiyorum

çok özlemişim bu ortamı yaaaa
dün yeşil çay iöçemedim bebişten yaaaa
şimdi içicem ama tarçınlı tane karabiberli yeşilçayyyy ohh mis
ama bu saatten sonra yeşil elma yemem
ben meyveyi de aramaz oldum 21 gündür
yersem de sabah yiycem vücut ihtiyacını gidersin diye

aynen bende bu ortami cok ozlemisim kizlar...kilo vermek sizinle o kadar zevkli hale geliyomuski anlatamam...

asysss canim ayakta durmak ev isi yapmak bunlar spprdan sayilmuyor..bunlar senin zaten gunluk hareketlerin bunlarin ustune bisey koyman lazim...en azindan ben oyle biluyorum...ayakta durmakla sinifta dolanmakla cok fazla enerji harcamazsin..harcayamazsin....terlemen lazim..terliycenki bir sekilde atican fazlalarini...

bugun oglen kofte salata corba
aksamda tavuk salata corba
cok et oldu farkindayim ama markete gidemedim...evim 6.katta asansorlerim bozuk yarin yapilcakmis..gun icinde kac imdim ciktim oldum valla....ama esya tasinmaz diye alamadim.bisey...yarin gunum var kazasiz atlatmam lazim...salata mercimekli 2 tane yiyip digerlerini yermis gibi yapcam:))))

bu arada asysss senin boy kaçtı ki 50 kgya inmek istiyorsun
ayyyy en kısa benim heralde 160
ve buna rağmen 60 kg olsam yl eter diyorum
merak ettim senin boyu :)

Teşekkür ederim canım sagol...
Boyum 1.65
54 olmak istiyorum senin branşın ne inşirah..,?
Ben birinci sınıf ogretmeniyim dur durak yok yani okulda bana...
Ama bunlar evde spor yapmamak için bahane değil vücudun sikilasmasi gerek doğru diyorsun...

oooo boy çok güzel inşallah istediğin kiloya erişirsin canım
ben 160a 60 kiloya razıyım
aslında 52 olmam gerek ama en son 4. sınıfta 52 idim :)
ben ilahiyatçıyım kuran kursu öğreticisiyim sene başında din kültürü ve seçmeli derslere de girmiştim
öğretmenlik çok güzel bir o kadar da yorucu
benim öğrencilerim yetişkin genelde

bu sabah süperim kızlar
68.0 olmuşummmmmmm
allahım bir günde 300 gr birden gitmiş bir haftadır bi alıp bi veriyodum
soyam hakkaten tuz çok önemliymiş
dün karnıbaharın içine önce tuz atmadım sonra da çokk çok az kattım
fırında karnıbahar da çok güzel olmuştu
gerçi yumurta öğlen de vardı ama akşamki karnıbahara da fırında mecbur kattım
haşlasam mı dedim ama canım fırında istedi
üstüne bolll limon sıktım bebiş bile bayıldııı
ben bir haftada en çok 500 gr verebiliyorum yaaaaa
spor yapamıyorum belki ondandır
ama hesaplarıma göre nisan ayında 60 olucam inşallah

selam kizlar bugun gunum var demistim...kazasiz atlatt8m 3 mercimrkli kofte bol marul salata 3 bardak sekersuz cay...
aksam bisey yemedim disari cikicaktik yemege esimle tartistim evdeyim agla agla gozlerim sisti....elimde olsa bi kasik suda bogarim...sevgisini bitiriyo baska yaptigi bisey yok..aksamda sinirimden yemedim bisey..biliyorum ha
ta ama icim bisey istemuyor...basimi alip gidiyim diyorum elimi kolumu oglum bagliyor...sizden baska kimseyede anlatmak bile istemiyorum...artik yoruldum....yazarkende agliyorum..ne yapayim ben boleyim....oglumda agladigimi gordukce aglama anne diye gozyaslarimi siliyor...yapmiyim diyom elimde degil...
allahim sen bana bir cikis goster...

canım öfkeyle hareket etme sakın
hepimiz sinirlenince alıp başımızı gitmek istiyoruz
ama lütfen oğlunu düşün
eşinle çok yakışıyorsunuz
ve çok güzel bir aile tablosu oluşturuyorsunuz
eşinin iyi yönlerini düşün ve mutlu ol

Günaydın kızlar hafta sonları pek kimse uğramıyor buraya herkes ailesiyle nr güzel...

Guwertbaby üzülme ne olur uzulduklerin senin yanına kalıyor sana oluyor ne oluyorsa hepsi geçer biraz sabır....

Canlar kızım hasta dua edin teyzeleri iyilessin...dün doktora götürdüm ve doktor bronşit başlangıcı dedi...
Nerden aldı mikrobu bilmiyorum evden çıkarken sıkıca sarıp sarmaliyorum ama sakindik ya geldi bizi buldu...

Dünkü kilom 55.9. Du. :-D

Sonunda. 55'i gördüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…