- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Soya bir sorum var canım
arada içim kıyılır gibi olursa leblebi veye kuru üzüm atsam olur mu ağzıma
ben de ben de ben de varım yaaa......
bu sabah 56.6 idim...
ay yeniden aşka geldim...
şu son kalan 6 paket margarinim var onları da vereyim de kurtulayım değil mi...?
hmm aalında şu an düşündüm de 54 olsun bnm hedefim...
şimdi size bişey sorcam..
ewden 11:30 da çıkıyorum ve tekrar ewe 16:30 da giriyorum..dışarda kaldığım süre 5 saat..
bu 5 saatte tenefüslerde dahil olmak üzere en fazla yarım saat oturuyorumdur...kalan 4:30 saat ayaktayım ve sürekli sınıfta koridorlarda hareket halindeyim...
bu ayakta kalmalarım bnm spor sayılır mı..?
ayrıca soyam senin gelmene de çok sevindim...yaseminin bu topiği de çok iyi oldu...
ayyyyy soyam kader arkadasim dunden beri beni fazla tartti diye tarti bile yeni almayi dusundum...yani kendime kizacagoma bende tartiya kiziyorum...
naptik biz yaaaaaa.....
ne bu kendimize guvenimiz anlamadim valla.....
omurboyu rejimde bize kesin sart...
yemiycez bogazimizi tutcaz...
valla ramazan girdi saldik.kizlar bakin bidahada toparlayamamisiz belli...
yedim paso......
aklima gelenler yas pasyalar....burger dan whooper lar...kfc den tavuk bisey yapmazlar))).nutellalar yarim ekmek tostlar....
donerler.....cig kofteler.....sanki tatlarini bilmiyordum habire yedimde yedim al sana iyi oldu...simarmanin sonu dedi vucudum bana....
neyse hedef 58 kizlar bende azimliyim gram yediremez kimse...bu sefer cok pis geliyorum:)))
sabah doktora gittim vertigoyum...
15 gun biyunca saga sola yikari asagi bakmiycan dedi....nasil bakmayacaksam:))))(
tel az kullan dedi....3 gune birde kontrolum var..sali bidaha gidicem..dedillerime uyarsan 1 ayda gecicek dedi..bakalim insallahhhhh...
home store da%70 indirim varmis aradilar bedava verseler bile 36-38olmadan bisey almiycam :)))))
sabah kahvaltim 1 dilim tam bugday 1dilim peynir..bugun lor alcam....simdi nescafemi ictim...meyvede kalmadi ara ogunde leblebi yiuim bari bende:))
ayyy canım bilgisayar başına geçince bir solukta okuyup cevap yazdım günün özetini
kusura bakma gözden kaçırmışım ama okurken aklımda bi cevap vardı
benim diyetle ilgili okuduklarımdan bildiğim kadarıyla oturmaktansa ayakta durmak hatta dolaşmak daha çok kalori harcatıyor
o yüzden ben de sınıfta hep ayakta durmaya çalışıyorum
hatta öğrenciler bazen başımız döndü hocam diyolar :):)
haaa spor yaptım sayılıyor muyum hayıııııııııır
ekstra spora ihtiyacımız var yağların toparlanması için
o yüzden ben de evde trambolinle zıplıyorum 10 dakika gangnam style eşliğinde
benim bebiş bayılıyo ona yaaaaa görseniz yerinde duramıyo çocuk :):):)
bu arada asysss senin boy kaçtı ki 50 kgya inmek istiyorsun
ayyyy en kısa benim heralde 160
ve buna rağmen 60 kg olsam yl eter diyorum
merak ettim senin boyu :)
oooo boy çok güzel inşallah istediğin kiloya erişirsin canımTeşekkür ederim canım sagol...
Boyum 1.65
54 olmak istiyorum senin branşın ne inşirah..,?
Ben birinci sınıf ogretmeniyim dur durak yok yani okulda bana...
Ama bunlar evde spor yapmamak için bahane değil vücudun sikilasmasi gerek doğru diyorsun...
selam kizlar bugun gunum var demistim...kazasiz atlatt8m 3 mercimrkli kofte bol marul salata 3 bardak sekersuz cay...
aksam bisey yemedim disari cikicaktik yemege esimle tartistim evdeyim agla agla gozlerim sisti....elimde olsa bi kasik suda bogarim...sevgisini bitiriyo baska yaptigi bisey yok..aksamda sinirimden yemedim bisey..biliyorum ha
ta ama icim bisey istemuyor...basimi alip gidiyim diyorum elimi kolumu oglum bagliyor...sizden baska kimseyede anlatmak bile istemiyorum...artik yoruldum....yazarkende agliyorum..ne yapayim ben boleyim....oglumda agladigimi gordukce aglama anne diye gozyaslarimi siliyor...yapmiyim diyom elimde degil...
allahim sen bana bir cikis goster...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?