Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

geçmiş olsun canım
hastalık bu her yerden bulaşıyor
sakınan göze çöp batarmış bizimkinin de burnu akmaya başladı
Allah şifa versin canım

kilo hemen 900 gr fark etmiş
ben de bi 60a ineyim 61 olduğumda burdayım
korumaya alıcam çünkü hemen kilo alabilen bir bünyem var
korumayı da soya gibi 1 seneye yayıcam hele nisana kadar 60ı bi göreyim de

ay asysss aynı boydayız biz 60kg hayeli kuruyoruz sen 54 kg hayali senin kilon bence süper ama karar senın burda olmandan da mutluyuz
darısı bizi başımıza

insira benı yakalmana az kaldı canım
ben kendime pazartesi cuma günleri tartılma günü ilan ettim şimdilik kararım böyle ama arda maymun iştahlı olduğum için değişebilir

Son düzenleme:

selam gwertyy
boşver demekten başka elımızden bireşey gelmiyor ne olur üzülme tatlım oğlunu düşün
aslında burası tam bir terapi gibi geliyor bana içinden ne geliyorsa yaz az da olsa rahatlarsın

günaydın ihi haftasonları herkese

ah asyssss ne güzel demişsin herkez hafta sonu ailesi gezme vs nerde tatlım nerde
hafta içi bu kadar yorulmuyorum
cumartesi saat sekizde çıkıyorum yollara birde bardaktan boşalırcasına yağan bır yağmur anlatamam
oğlanı dersaneye götür ordan al futbola anam insan tatil İLAN EDERler yok etmemişler götürdük mecburen yani senın anlıyacağın hafta sonu daha beter koşoşturmaca
şimdide ev topla çamaşır yıka iş biter mi evde oğlan yıne futbolda anlıyacağınız kızlar bütün hayatımızı çocuğa endeksledik emekleim boşa gitmese barii

yeme düzenimde hafta sonları sade saatler karışıyor kadar değişiklik yok sporumu sadece hafta içi akşamları yapıyorum o kadar

kızlar ya ben spor yaparken hiç terlemiyorum ki sadece mekik çekerken karnım açıyor o kadar faydası yok mu bunu acep boşa mı kürek sallıyom

herkese bol zayıf günler

Son düzenleme:

Yasemin, Allah emeklerini boşa çıkartmasın inşallah hayırlı bir evlat olur oğlun ve bu zamanlarda bunca koşturduğuna yorulduğuna değer :)
Spor yaparken terlemediğini söylemişsin. Üstünü ince giyiniyorsundur belki canım... illaki terlersin belkide sen pek farketmiyorsundur...
Nerde hareket, orda bereket derler :) Sen aynı şekilde devam et canım. Yapılan sporun hareketin hiçbiri boşa gitmez diye düşünüyorum.

Sağol inşirah bugün biraz daha iyi kızım en azından gülmeye başladı...insan çok üzülüyor o hasta olacağına ben olayım diyorum...

Ben kilom 56' dayken biraz kendimi korumaya almistim hep kusurati oluyordu 200 gr fazla eksik takmiyordum ama 57 oldum siskinligim vardır diye takmadim birkaç hafta da tartilmadim sonra baktım 57 yi de çoktan geçmişim...tartildigimda duvara toslamis gibi oldum başladım ben de bu pazartesi....yarın bir hafta olacak..

Hedefimi küçük tutuyorum nedense...
:))))...
Biz dogudayiz yazdan yaza memlekete gidiyorum geçen yaz dogum sonrası kiloluydum beni öyle biliyorlar kilo verdiğim hali annem dahi kimse görmedi.
Ee bi daha kilo alıp beni yine kilolu görmesinler istiyorum...
Catlatmam gereken kişilerde var tabi...
Onun için bu cabalarim..

Bizim yanımızda kayinvalidem var kızıma bakmak için o yüzden yasemin çok rahatım yemek temizlik konusunda bana çok destekoluyor hafta sonları bana kalıyor kızım da küçük...
Bizde buyuksehire geçersek bizim de mesgalelerimiz artar...

insira benı yakalmana az kaldı canım
ben kendime pazartesi cuma günleri tartılma günü ilan ettim şimdilik kararım böyle ama arda maymun iştahlı olduğum için değişebilir

bu sabah 67.8i gördüm yasemin çizelgene göre seni geçtim bileeee :):)
bakalım yarın sabah ne olacak
sıfır kaçamak protein sebze ve 2 dilim uno light 1 kase de yoğurt
genel beslenme düzenim bu
tuzu da azaltmaya çalışıyorum
ama tuzlukları yok etmem gerek
bu akşam salataya tuz atmadım baktım tadı tuzu yok ekledim yine
ama her zamankinden az
aslında herşeyde tuz varmış ve tuz iştah açıyomuş
ben tuzu da çıkarırım hayatımdan
şekeri nasıl çıkardıysam onu da çıkarıcam

bu arada yasemin bende de terleme problemi var
önceki sene arkadaşla spor salonuna gidiyorduk 2 saat yürüme bandı eliptik bisiklet vs çalışırdık
arkadaş sırılsıklam olurdu ben çok az terlerdim
hormonlarla alakalı benimki
spor yap nabzın yükselsin terlemesen de olur :)

Günaydın ve iyi haftalar kızlaaarrr ))

Cumartesi günü tüm gün evde pinekledim, hiç bir şey yapmadım.. Kuaföre gitmedim, alışveriş yapmadım... Akşama doğru 2 tane film izledim ardarda sonra da gittim uyudum ne güzel di mi Pazar günü de işyerime geldim, şubatta aöf sınavları var ona biraz çalıştım, sonra sıkıldım açtım internetten dizi izledim )))))))

Anlayacağınız boş bir hafta sonu geçirdim, ruhumu boşalttım p

Ve bu sabah kalktım, önce burak kut'tan "haydi zıpla" şarkısını söyleyip zıpladım (metabolizmayı harekete geçirmek lazım) sonra sirkeli+ballı suyumu içtim ))
kşamdan sandviçimi hazırlamıştım, üstelik herzaman 2 dilim ekmek arasına peynir koyardım bu sefer bir dilim ekmek ve peynir aldım... Bazı şeylerin değişme vakti bugüm değil mi ))

Bol bol mandalinam var dolabımda, süt aldım, fincan çorbam, galetam stokta duruyor.. Öğlen tavuklu salata spariş edip yiyeceğim.. Hatta dün aklıma bir şey geldi.. Bir yerle anlaşayım.. Bana her öğlen salata ve çorba getirsin.. Bir gün tavuklu, bir gün ton balıklı... İçine yağ koymasın, tuz koymasın.. Bakalım fiyatta anlaşabilecek miyiz ))

Ha bu arada aklıma takılanlara cevap yazayım,
Yasemin, spor yaparken terlemen şart değil... Terlemek zayıflama göstergesi değildir, su kaybettiğinin göstergesidir.. Ama karın bölgende acı hissediyorsan bu iyi birşey... Kaslarının oluşmaya başladığını gösteriyor )) Tabi bu acı tahammül edilemez bir acı değilse ))

İnsirah, tuzu azalttığın anda gördüğün üzere kilolar gidiyor )) Daha az tuz = daha az kilo ))

Qwerty, sadece kendin için yaşa... Hayat başkası için yaşanmayacak kadar kısa..

Sizi seviyorum ))

herkes güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle günaydın

soya sağol canım verdiğin cevap için akşamları yapabildiğim kadar yapıyorum sporumu

kahvaltı

1 dilim ekmek
az peynir
2 çeri domates
1 çay bar süt

gunaydin bugun daha iyiyim))) saolun kizlar bana cok iyi geliyorsunuz....
asysss umarim bebis uyidir tatlim..dikkatetsekte aliyolar mikrobu bi sekilde cnm...benimkide o kadwr antibiyotik iciyo 1 hagtadir oksuruyo...
o oksurdukce benim icim pqrcalaniyo..annelik ne de olsa:)))

dun sabah kahvaltimi kocam hazirlamis...anladi yaptigini ozur dilemek adina bunu yapti sanirim:)))
2dilim tam bugday koymus..domates salatalik 1 dilim peynir..zeytinde koymus:)))zeytin yemiyorum ya dedim..belki yersin diye koydum dedi:)))yok dedim yemuyorum kizlarla yenidrn basladik diyete artik kacamak yok dedim...
oglen corba ictim..aksamda diaari yemege gittik tavuk izgara salata az corba...
ordanda canli muzige gittik...1 avuc kadar leblebi uzum karisimi 1 tane turk kahvrsi ictim kizlar...
sabah kahvaltidada 1 nescafe 1 dilim.peynir 1dilim tam bugday yedim...oglene ne yiycem diye dusunuyorum...tartima pil bulamadim avm ler de filan yok saatcilerde olurmus ne sacma yaaaa.kocama soledim insallah unutmaz...ckk merak ediyom gercekte kac kiloyum:))))en son yanlis dogru bi 75.6 gormustum..imkansiz dedim...bidahada tartmadi...
allahim saka gibi...

aksama kurufasulye yapiyorum...yogurtla onu yiycem...
kuafor bendede hastalik soyacim ortami sanirim bana uyi geliyor:)))
sac rengimi degistirmek manikur yaptirmak..makyaj yapmak...tam bi terapi bana..ama istedigim sac rengini bi turlu yapamadilar))
en sonunda kendim boyayacagim :))

ara öğün yedim az evvel,
1 mandalina
şimdi ikinci beyaz çayımı içiyorum bol limonlu ))

özlemişim yaw bunu )))))

ana öğünler, ara öğünler falan... işe başladığımdan beri pek düzensiz gidiyordu yemekler... Şimdi düzene sokalım bakalım )) Haftalık hedefte koyalım diycem ama bu hafta geçmeden hedef koyamam.. Yarın hastalanmam lazım.. İki gecedir deli gibi şiş bir şekilde uyanıyorum.. Hele dün gece uyandığımda yüzük parmağım mosmor olmuştu... Parmaklarım öyle bir şişmişki yüzük parmağımı sıkıştırmış zor çıkardım valla.. Şu durumu atlatayım, sabit kilomu göreyim ondan sonra haftalık hedeflerime başlayacağım... Haftada 1 kilo olarak ))

Öğlen için haşlanmış tavuklu salata spariş ettim, yanına da buharda pişmiş sebze istedim.. İçine yağ ve tuz koymamalarını söyledim.. Öğlen menüsü olarak gayet iyi..
Tek sorunum akşam olacak.. Çünkü işten 6:30-7 gibi çıkıyorum.. Eve gidişim 8 oluyor.. Spor yapıp yemek yersem olmaz... Yemek yiyip spor yapamam çünkü yemek yedikten sonra hayatta spor yapamam ben ))))
Ona da şöyle bir çözüm düşündüm.. Akşam çıkmadan önce bir tane fincan çorbalardan içeceğim... Bu beni bir parça tok tutar.. Hemde aç karnına spor yapmamış olurum... Eve gidip hemen sporumu yaparım.. 8:30 gibi de bir kase çorba, bir kase yoğurt yerim ve akşamı kapatırım... (yada salata, veya meyve veya haşlanmış tavuk vb)

Bahane değil, çözüm üretelim değil mi

Ha bu arada Karar verdim, Bu sefer başaracağım...
Bu sefer başaracağım derken kastettiğim şey ne sizce arkadaşlar?
Hadi bakalım bir düşünün ))))))))

Öptüm çok ))

selam kızlara

ara öğün
1 yeşil elma
yeşil çay

öğle menü
6 yk kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

haklısın soya bahane değil çözüm bulalımda ??????????????????????????????????? bulmaya çalışıyoruz

ilk cevap benden olsun
Ha bu arada Karar verdim, Bu sefer başaracağım...
Bu sefer başaracağım derken kastettiğim şey ne sizce arkadaşlar?
Hadi bakalım bir düşünün ))))))))

bu sefer 55 kg olmadan bu işin peşini bırakmayacaksın

Afiyet olsun Yasemincim. Menün oldukça dengeli. Sen daha iyi bilirsin ama sabah biraz az gibi geldi.. Biraz daha domates, yeşillik, zeytin, biber falan mı eklesen acaba?

ben tahmin edeyim soyam
sigarayı bıraktın :)
inşallah ömrünün sonuna kadar da içmezsin canım

bu sabha 67.7 kg (ay 76.7 yazmışım yanlışlıkla düzelttim )
hakkaten dediğin gibi soyam tuz olmayaınca inmeye başladı kilolar
ama hepten kesmedim sadece eskiye nazaran baya bi azalttım
bu sabha 1 haşlanmış yumurtamı yedim
belki bu kız niye sadece haşlanmış yumurta yiyor sabahları diyebilirsiniz
ekmek hakkımı öğleyin kullanıyorum
bi de alıştım artık bu şekilde beslenmeye
sabah alelacele anca yumurtayı haşlayıp yiyebiliyorum
öğleye kadar aç durmaktan iyidir
ara öğünde bi parça peynir üçgen light olanlardan 1 dilim kaldı onu da yarın bitiricem
dil peynirimi aldım zaten
öğlen eve gelince çok açtım 15. 30 gibi soğan ve biberi kıymayla kavurdum
2 dilim ekmek ve yoğurtla yedim
akşamüstü bir yeşil elma saat 5 gibi yicem
akşama da pırasa ve yoğurt
hadi bakalım kızlar özlemişim bu tempoyu

Son düzenleyen: Moderatör:
Afiyet olsun Yasemincim. Menün oldukça dengeli. Sen daha iyi bilirsin ama sabah biraz az gibi geldi.. Biraz daha domates, yeşillik, zeytin, biber falan mı eklesen acaba?

olur canımdA yeşillik falan
sabah onları zor yiyorum ah azcık erken kalkabilsem
acele acele bu kadar işte boşver önceki yediklerime sayayım :))

bu saat itibariyle yeme işlemi bitti
hatta yarın akşamın yemeğinde yaptım bu gun pek hızlıyım maşallah bana
birde spor konusunda hızlansam daha iyi olacak ama yapacam onuda
haftaya pazartesi 65 kg göreceğim artık

akşam menü

marul salata
yoğurt
3 yk kadar barbunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…