Günaydın kızlar hafta sonları pek kimse uğramıyor buraya herkes ailesiyle nr güzel...
Guwertbaby üzülme ne olur uzulduklerin senin yanına kalıyor sana oluyor ne oluyorsa hepsi geçer biraz sabır....
Canlar kızım hasta dua edin teyzeleri iyilessin...dün doktora götürdüm ve doktor bronşit başlangıcı dedi...
Nerden aldı mikrobu bilmiyorum evden çıkarken sıkıca sarıp sarmaliyorum ama sakindik ya geldi bizi buldu...
Dünkü kilom 55.9. Du. :-D
Sonunda. 55'i gördüm....
Teşekkür ederim canım sagol...
Boyum 1.65
54 olmak istiyorum senin branşın ne inşirah..,?
Ben birinci sınıf ogretmeniyim dur durak yok yani okulda bana...
Ama bunlar evde spor yapmamak için bahane değil vücudun sikilasmasi gerek doğru diyorsun...
bu sabah süperim kızlar
68.0 olmuşummmmmmm
allahım bir günde 300 gr birden gitmiş bir haftadır bi alıp bi veriyodum
soyam hakkaten tuz çok önemliymiş
dün karnıbaharın içine önce tuz atmadım sonra da çokk çok az kattım
fırında karnıbahar da çok güzel olmuştu
gerçi yumurta öğlen de vardı ama akşamki karnıbahara da fırında mecbur kattım
haşlasam mı dedim ama canım fırında istedi
üstüne bolll limon sıktım bebiş bile bayıldııı
ben bir haftada en çok 500 gr verebiliyorum yaaaaa
spor yapamıyorum belki ondandır
ama hesaplarıma göre nisan ayında 60 olucam inşallah
selam kizlar bugun gunum var demistim...kazasiz atlatt8m 3 mercimrkli kofte bol marul salata 3 bardak sekersuz cay...
aksam bisey yemedim disari cikicaktik yemege esimle tartistim evdeyim agla agla gozlerim sisti....elimde olsa bi kasik suda bogarim...sevgisini bitiriyo baska yaptigi bisey yok..aksamda sinirimden yemedim bisey..biliyorum ha
ta ama icim bisey istemuyor...basimi alip gidiyim diyorum elimi kolumu oglum bagliyor...sizden baska kimseyede anlatmak bile istemiyorum...artik yoruldum....yazarkende agliyorum..ne yapayim ben boleyim....oglumda agladigimi gordukce aglama anne diye gozyaslarimi siliyor...yapmiyim diyom elimde degil...
allahim sen bana bir cikis goster...
günaydın ihi haftasonları herkese
ah asyssss ne güzel demişsin herkez hafta sonu ailesi gezme vs nerde tatlım nerde
hafta içi bu kadar yorulmuyorum
cumartesi saat sekizde çıkıyorum yollara birde bardaktan boşalırcasına yağan bır yağmur anlatamam
oğlanı dersaneye götür ordan al futbola anam insan tatil İLAN EDERler yok etmemişler götürdük mecburen yani senın anlıyacağın hafta sonu daha beter koşoşturmaca
şimdide ev topla çamaşır yıka iş biter mi evde oğlan yıne futbolda anlıyacağınız kızlar bütün hayatımızı çocuğa endeksledik emekleim boşa gitmese barii
yeme düzenimde hafta sonları sade saatler karışıyor kadar değişiklik yok sporumu sadece hafta içi akşamları yapıyorum o kadar
kızlar ya ben spor yaparken hiç terlemiyorum ki sadece mekik çekerken karnım açıyor o kadar faydası yok mu bunu acep boşa mı kürek sallıyom
herkese bol zayıf günler
insira benı yakalmana az kaldı canım
ben kendime pazartesi cuma günleri tartılma günü ilan ettim şimdilik kararım böyle ama arda maymun iştahlı olduğum için değişebilir
herkes güzel bir hafta geçirmesi dileğiyle günaydın
soya sağol canım verdiğin cevap için akşamları yapabildiğim kadar yapıyorum sporumu
kahvaltı
1 dilim ekmek
az peynir
2 çeri domates
1 çay bar süt
selam kızlara
ara öğün
1 yeşil elma
yeşil çay
öğle menü
6 yk kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
haklısın soya bahane değil çözüm bulalımda ??????????????????????????????????? bulmaya çalışıyoruz
ilk cevap benden olsun
Ha bu arada Karar verdim, Bu sefer başaracağım...
Bu sefer başaracağım derken kastettiğim şey ne sizce arkadaşlar?
Hadi bakalım bir düşünün ))))))))
bu sefer 55 kg olmadan bu işin peşini bırakmayacaksın
Afiyet olsun Yasemincim. Menün oldukça dengeli. Sen daha iyi bilirsin ama sabah biraz az gibi geldi.. Biraz daha domates, yeşillik, zeytin, biber falan mı eklesen acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?