I ıh bilemedin Yasemin ))
Onu zaten yapacağım bu başka birşey ))
karabiber hoşgeldin sefa getirdin biz yıne burdayızzzzzzzzzzzzzzzz
bu saat itibariyle yeme işlemi bitti
hatta yarın akşamın yemeğinde yaptım bu gun pek hızlıyım maşallah bana
birde spor konusunda hızlansam daha iyi olacak ama yapacam onuda
haftaya pazartesi 65 kg göreceğim artık
akşam menü
marul salata
yoğurt
3 yk kadar barbunya
insirah ben leslie 3 mil yapıyorum ,zamanı mutlaka kendime yaratmaya çalışıyorum,hatta bugün birde yürüyüşede çıktımbu akşam süpersin yasemin hadi bakalım yarın tartıda gülersin inşallah
spor olarak leslie mi yapsak napsak dışarda yürünmüyo
gerçi ben her sabah işe yürüyerek gidip geliyorum ama bünye alıştı 3 senedir
hamileliğimde bile her gün istisnasız yürüdüm
ama ekstra spor gerekiyor
bi türlü spor için kendimi adapte edemiyorum yaaa
gangnam style le 4 dakika trambolinde bebiş kucağımda zıplamak dışında sporum yok
yalnız spor yapınca çok acıkıyorum yaaa
gece spor en iyisi aslında
jillian süper etkili ama çok yorucu hiç gözüm basmıyo
uf uffff soyam şu tembelliğimize de bi çareeeeeee
hoş bulduk yasemincim,inan şuan nasıl sevindim sizleri tekrardan bulduğuma, bu sefer herkez daha kararlı başlamış
bende sizlerle varım,kapıdan kovsanız bacadan girerim,bacadan kovsanız kapı deliğinden yine sığmaya çalışıp yine gelirim
sizler den sonra ben halen diyete devam ettim başka sayfalarda ,kilom 77 buçuk oldu,sadece şunu farkettim soyanında dediği gibi kaçamak yapmadan 1 ayda 5 buçuk kilo verdim ,sonra çok fazla dikkat etmiyerek 77 buçuğu gördüm,daha fazlasını verebilirdim ama havalarında soğumasıyla spor hayatımdan çıkmıştı,spor ne kadar önemliymiş
şimdi 1 haftadır internetten leslie yapmaya başladım 46 dakka sürüyor
ayss arkadaşımın beni bulmasıyla bende sizleri buldum,inanın herkezi burda görmek beni çok mutlu etti
bende yine yediklerimi yazmak istiyorum,26 mayısa kızkardeşimin düğün günü kesildi ve ben 77 olmak istemiyorum
zaman azaldıkça beni heyecan basıyor ben halen şişkomu olacağım hayırrrrrrrrrrrrrr tabikii hep birlikte başaracağızzz
Tembelliğe çare istersinizde ben size çözüm üretmezmiyim kızlar ))))))
Bundan sonra spor yapmayanlar ceza olarak 1 büyük paket ay çekirdeği, 1 büyük paket patates cipsi, 1 lt cola, 1 büyük fıstıklı çikolata ve 1 hamburger yiyecekler bir oturuşta ))
Spor yapmadığınız her günün akşamı bunları yemenizi mutlaka istiyorum, madem spor yapmıyorsunuz bu demektir ki zayıflamak gibi bir niyetiniz yok )) bari size yardımcı olayım kilo alın öyle değil mi ))
Yukarda yazdığım şaka değil, spor yapmadığınız gün bunları yiyeceksiniz o kadar! Zaten yiyip yemediğinizi tartı rakamınızdan anlarız )) ki gün boyunca hiç bir şey yemeyip sadece bunları yeseniz bile tek seferde 3000-4000 kalori demektir, yakmanız çoooookkk zor olacaktır )) bundan daha güzel bir ceza düşünemiyorum ))
Ya da haftada 3 gün adam gibi 30 dakikalık spor yaparsınız problemimiz kalmaz, seçim sizin ))
Ben hafta da 3 gün yarım saatlik spor yapmayı seçiyorum kendi adıma ))))
Eveet, akşam oldu, eve geldim sporumu yaptım hemen... 120 mekik çektim ki kendimden bu performansı hiç beklemiyordum.. 30 tane ancak çekebilirim diye düşünüyordum kendimi tebrik ediyorum )) biraz kol-bacak falan çalıştım.. İlk akşam için gayet iyiydi ))
Akşam yemeği olarak tavuk suyuna şehriye çorbası yedim 1 kase ama çok tuzluydu of off... Bende içine yoğurt koydum tuzunu bayaa seyrelttim... Bir kasede pul biber yoğurt yedim... Ve enteresan olan şu ki, kaç akşamdır yiyip yiyip doymayan ben bu kadar yemekle doydum... Nasıl şartladıysam beynimi vücut hemen kendini diyete endeksledi ))
Yarın sabah itibari ile sigarayı bırakıyorum, cumaya kadar içmeyeceğim ama cumadan sonrası için söz vermiyorum.. Bu bir deneme aşaması... Eğer iyi giderse cumadan sonra başka bir tarih daha belirleyeceğim ve o tarihe kadar içmeyeceğim.. Yani diyetteki mantık aynen burdada işleyecek... Nasıl ki haftalık 1 kilo olarak hedef koyuyorsam burdada önce 3 gün içmeyeceğim, 3 gün sonra durum iyiyse 5 güne çıkaracağım, sonra 10 güne vs vs vs...
Hedefler küçük ama netice güzel ))
Hadi bana iyi şanslar, bu sefer ihtiyacım olacak
Dünümü anlatayımmm
yapabileceğimm bir kaç spor hareketlerinii belirledimm yapmak içinn sabırsızlanıyorum artık
Sabah 8 de uyandım ve hemen kahvaltı yaptımm,televizyon karşısında haberleri izleyerek mayıştım derken oğlan uyandı arkasından eşim uyandı hemen kahvaltı hazırladım.
Sonra müge anlı izleyerek keyif yaptımm,ara olarak kahvemi içtimm
kızım okuldan gelince onunla birlikte lesliie 3 yaptık 46 dakka
bende öğlen yemeği olarak 3 köfte,1 dilim ekmek ve salata yedimm
ara mandalina yedikten sonra sadece bulaşıkları yıkadım ,oratlığı düzledimm
sonra 4 gibii yürüyüşe çıktım ,belirli mekan var orayı 4 tur olarak gittim geldim,
akşam yemeği olarak tavuklu pirinç çorbası hazırladım ama ben yemedimm
bende kendime ıspanaklı yoğurt yaptım ondan yedim 1 dilim ekmekle
akşamda yukardaki arkadaşlara oturmaya gittik 1 dilim elma yedim
günaydın karabiber
biz seni kovarmıyız canım ne de olsa hepimiz aynı dertten burdayızz
inşallah mayıs a kadar istediğin kiloya ulaşırsın
hadi kazan mübarek osun
Günaydın kızlarrrrrrr
of of yıne uyumuş kalmışım ben yaw soya bu konuda gerçekten tembelim ama nedenı bilimiyorum ama bunu aşacağım en azından sabhları 5 dk olsa da hareket yapacağım
dün akşam
100 kere ip atlar gibi zıplama
200 tane mekik(birden çekmedin 50 tane çektim 2 dk ara verdim derin derin nefes alarak)
10 dk kondisyon bisikleti çevirdim
henüz kahvaltı yapmadım
canım hıçbirşe istemiyor ama az sonra zorda olsa yıyeceğim çünkü metobolizma çalışması için
cezanın yok beğenmedim ben kola cips sevmem ki hiç
ama haburger ve antep fıstıklı olsun çikolata olmaz mıTabi ki şakaaaaaaaaaaaa
ben bunları yersem soya benle konuşmaz kııııııııııııııııııııııııııııııı demiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?