suyumu hiç eksik etmiyorum soyam günde 3 şişe mutlaka bitiriyorumBitmez sorularrr bitmez gecelerrrp
Kısa cevaplar vermeye çalışcam ama çenem düşük ))))
59 kiloya düşünce kaç beden giyersiniz bilemiyorum.. Mesela ben alt bedende 36-38 giyiyorum, üst bedende ise 40-42 .. Çünkü büyük göğüslerim var )))))))) hatta ameliyatla küçültsemmi diye düşünmüyor değilim o kadar bıktım bunlardan )) diğer bir deyişle alt bedende S giyiyorum, üst bedende L-XL değişiyor...
Yasemin leblebiye çok sarma, kalorisi masum değil.. Toplam yediğin çerezler günde bir çaybardağını geçmesin.. Göz kararı yapma, bir çaybardağına doldur ölç yanına al.. Hurma günde 2-3 tane yiyebilirsin..
İnsirah tuz yerine başka şeyler kullanmaya çalış.. Örneğin salataya peynir ekle tuz yerine.. Yemeklere baharat ekle (özellikle pulbiber) tuzu azaltman güzel ama daha da azaltırsan daha da güzel olur )) ve eğer kilo kaybederken yüzün inceliyorsa yanlış bir şey yapıyorsun demektir.. Protein olarak gayet ölçülü besleniyorsun acaba su tüketimin nasıl? Az mı içiyorsun? Biraz suyu artır.. Birde diyetin başlarında değiliz biz )) şu anda yüzünüzde gıdınızda değişiklikler oluşması normaldir.. Ben 65 kiloya indiğimde resmen evrim değiştirmiştim.. Sanki bir gecede değişmişim gibi geliyordu bana sürekli aynaya bakıyordum ))
akaşam yemeğimi yedim sıra yeşil çayda
3 kupa yeşil çay içiyorum son 5 gündür
içinde çubuk tarçın tane karabiber mate çayı ve yeşil çay var
hepsini aktardan alıp karıştırdım
dinlendiriyor ve sağlık veriyor
bu arada sabah elma sirkesine de başladım
bakalım bu hafta kaç kilo olucam
her sabah heyecanla tartılmak ve kilo verdiğini görmek mükemmel bir duygu
geçen haftaya nazaran bu hafta daha iyi gidiyor gibi
tavuk soteme çok az tuz attım
önce atmadım midem bulandı mecburen kattım
ama kesicem şu tuzu
allah ömür verir de yaşlanırsam hep soya sayesinde şekeri tuzu ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım dicem soyammm
çayımı içim çocukları uyutayım spor yapıcam
10 dakikalık videolar var elimde
bacak kalça göbek toplamda 30 dakkayı bulurum
karabiberim 59 kilo olmadığım için yorum yapamicam ama boya ve vücut yapına göre değişir bedenler
bak yasemine 65 kilo ama 38 beden giyiyor
ben daha yeni 42 bedene düştüm 60 kilo olunca da 40 beden giyerim heralde
bana yeter fazlasında gözüm yok
bu arada geçen hafta bi arkadaş yeter sakın zayıflama daha fazla
yüzünden gidiyo çirkinleşiyorsun sana hiç zayıflık yakışmıyo dedi
acaba bunu kendisi 68 kilo olup benim kendisini geçeceğimi düşündüğü için mi dedi
yoksa hakkaten öle mi bilemedim
yüzümün çökmesini istemiyorum yaaaa
protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş bunun için de
ben de zaten günlük protein hakkımı fazlasıyla alıyorum
soyama daha ne yapmam gerek bunun için
Hmm cokmus cnm ya ama sen kendi adına en doğru kararı verirsin içme çok iciyorsun bırak artık falan gibi yorumlar gelince şahsen ben daha çok saldiruyorum...Malesef ayss, günde bir buçuk paket içiyorum ben...
sabah uyanınca 2 tane içiyorum, işe gelince kahvaltı yapıp 2 tane daha.. sonra kahveyle vs derken 11'e kadar 7-8 tane içmiş oluyorum... akşam iş çıkışına kadarda 7-8 tane içiyorum... eve gidince kaç tane içtiğimi saymıyorum ))
Zaten bırakmayı da bu yüzden istiyorum... Günde 3-4 tane içsem bırakmayacağım, çünkü sigaranın zararlarını biliyorum ama kanser yapan tek şey sigara değil onu da biliyorum )) Sadece bize söylenen "sigaranın kanser yaptığı"... Yediklerimiz ve içtiklerimizdeki kanserojen maddeleri saysalar emin ol sadece sigara içersin ))))))
Azaltmayı da denedim ama onda hiç başarılı olamadım... En iyisi tamamen kesip atmak )) Krizim geçti zaten... Nikotin sakızı çiğniyorum şimdi.. İğrenç bir tadı var... Zaten sakız çiğnemekten nefret ederim birde tadını iğrenç yapmışlar peh diyorum yani ))
Akşam olsa da gitsem yatsam offf offf
soyacım bende güzel kıyafetler almak istiyorum,hatta geçenlerde L BEDEN gömlek aldım koydum kenara inşallah seni giyerim dedim
sanada benim bir sorum var
bazen bir kıyafeti çok beğeniyorum alıp koysammı kenara diyorum,kendimi 59 kiloda hayel ediyorum ama kaç beden almam gerekiyor onu bilmiyorum
59 kilo olan bir insan L yada M bedenmi giyer
Eve gelirken alışveriş yaptım
Sabah kahvaltım için domates salatalık biber aldım..
Yarın öğlen içinde brokoli ve tavuk göğsü aldım..
İkisini de (ayrı ayrı) yağsız-tuzsuz haşladım, birazdan kapaklı kaplara koyucam..
Yarın öğlen yemeğimde hazır olacak böylelikle ))
Tavuk müthiş tok tutuyor beni -her ne kadar yemek istemesemde-
Şimdi türk kahvemi içtim, duş falan filan anca uyurum ))
Mucksss size
sabah 1 kahve
kahvaltı
1 yeşil biber
2 çeri domates
1 salatalık
1.5 dilim çavdar ekmek
az lor
ara öğün
10 tane kadar kuru üzüm
yeşil çay
kahve
öğle
1 fincan çorba
4-5 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 yeşil biber
2 çeri domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?