Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

ayyy soyam gene döktürmüşsün
aklımda olanları yazmışsın yine
şu dukan beni de meraklandırmıştı
çok sıkı bir diyet ve meyvaya bile izin vermemesi aklıma takılıyordu bir de hep protein nereye kadar
gerçi ben de protein ağırlıklı besleniyorum ama dukan tarzı değil
kafama göre soyaya göre :)
araştırdıkça soyanın bizler için önerdiği şeylerin aslında tüm diyetisyenler tarafından önerildiğini görüyorum
o yüzden ben grubumdan çok memnunum ve zayıflamadan da bu grubu terk etmiycem

bugün rafadan yumurtayla güne başladım biraz geciktik pişmemiş tam
ama yine de yedim
ara öğünde yine peynir meyve yediğimde çok acıkıyorum ve bu beni tok tutuyor onu anladım
öğlen eve 2 gibi geldim 3 köfte 2 dilim uno light ve salata
ara öğünde yeşil elmamı yicem
akşama da karnıbahar fırında bol limonlu
balık eksik kalıyor ama kokusuna bile tahammülüm yok
hamsi almıştım ayıkladım güzelce poşetleyip buzluğa attım
ama çok yoğun kokuyor pişerken ve 2 kez çöpe gitti
dolapta 2 pişirimlik duruyor hala özleyim biraz belki o zaman yiyebilirim
ben büyük balık seviyorum yaaa onlar da genelde pahalı oluyo ama haftanın bir gününü balığa ayırıcam
bu arada 67.2 olmuşum gram gram gidiyo kilocuklar
bi de spor yapabilsem süper olucak

insirahcım, gram gram giden kilolar en güzeli )) Sağlıklı kilo vermek her zaman en iyisidir.. Hızlı kiloyu kimseye önermiyoruz biliyorsun, yavaş olsun sağlıklı olsun ))
Tebrik ederim canım...

Yasemincim, fincan çorbaların arkasında 70 kalori yazması seni aldatmasın, içinde çok fazla tuz içeriyor.. Tuz bizim baş düşmanımız unutma )) Ayrıca msg var içinde.. Yani bu çorbalar her gün tüketeceğimiz şeyler değil sadece acil durum çorbaları.. Yani yemek hazırlayamadığımız yada yemek yemeye fırsat bulamadığımız zamanlarda tüketeceğimiz şeyler.. Ve özellikle kremalı olanlardan uzak duralım ))

Sevgiler ))

ayyy teşekkür ederim soyam
emin adımlarla ilerliyorum
baklalım yarın kilo verecek miyim
72 hamile kaldığım kiloydu orada durakladım biraz 68 de evlendiğim kiloydu
68 barajını da geçtim
sırada 63 64lü kilolar var üniversitedeyken hep bu kilolar arasındaydım
en son ne zaman 60 kg idim hatırlamıyorum lisede yada ortaokulda
anlıycanız hep beden kitle indeksim 24 lerdeydi
ve üniversitedeyken gittiğim diyetisyenin bana dediği fazla uğraşma senin kemik yapın 60 kg dan aşağısını kaldırmaz
bu durumu kabullenmeli miyim yoksa 55 olabilir miyim
60a bi ineyim bakıcam )

bu arada hoşgeldin inci
allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin yavrunu
sen hele bi doğur zayıflarsın
ben bebişim 2 aylıkken başlamıştım
hala burdayım
korumaya da burda devam etmeyi düşünüyorum
bi salarsam bi bırakırsam kilolar fazlasıyla geri gelicek biliyorum
soya beni çok korkuttu
60dan nası 65e çıktı bir anda ve dikkat ettiği halde
ben de salarsam aynı duruma düşerim kesin
o yüzden bu diyeti yaşam biçimim haline getirmeye çalışıyorum

İnsirahcim ben dikkat ettiğim halde almadım o kiloyu ))
Çiğköfteye dayanamadığım için aldım büyük ihtimalle..
Tatlıses bizim evin köşesine şube açtı, bir akşam eşim almış gelirken,
Acısı o kadar güzeldi ki sonra ben almaya başladım bir tane iki tane derken
Şiştikçe şiştim işte ))) çiğköfte şişirirrrrr ah soya ahhh
Millete akıl dağıtırsan sana akıl kalmaz azcık kendine de ayırsaydın ya o akıldan )))))

Bir daha tövbeeeeeeeee

Selam kızlaaarrr

Gecenin bu vaktinde yazıyorum ancak fırsat buldum çünkü ))
Akşam işten biraz geç çıktım sonra annemler çaya geldi.. Onlar gittikten sonra ojelerimi sürdüm, kaş bıyık falan, duş, ertesi gün kıyafetleri şudur budur derken ancak yatağa uzanabildim..

2 gün boyunca eğitimde olacağım, yarın hosteslik eğitimimiz var pazar günü de ben mülakat teknikleri eğitimi vereceğim..
Yani cumartesi pazar çok yoğun olacağım o yüzden giremeyebilirim topike.. Ama fırsat bulursam mutlaka okurum merak etmeyin ))

Şimdiden hepinize kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum, bu haftayı sıfır kaçamakla geçirdim bundan sonrası da böyle olacak))
Pazartesi kilomla yüzleşme günüm bakalım ne gösterecek )) meraktan ölecemmm, sırf periyodik dönemdeyim canım sıkılmasın diye tartılmıyorum.. Belki değişmemiştir ama 100 gramda olsa aşağıya doğru indi kilom biliyorum ))
Pazartesi kilomu görüp hedefimi koyacağım, haftalık 1 kilo olarak ))
2,5 ay = 10 kilo yapar mıyım? O kadar sürmez bile ))
Öptüm hepinizi ))

selam kızlar
bu sabah 66.9u gördümmmm yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
soyam dediklerini harfiyyen uyguluyorum ve diyet çok güzel gidiyorrrrrr
gram gram veriyorum
60a az kaldı nisana kadar süre verdim 60 için
bu sabah dil peynirinden tost yaptım uno light ile
ara öğün elma
öğlen dünkü karnıbaharı yicem bir buçuk gibi
akşama da köfte ve salata
spor yapmam gerek yarın 100 gram daha eksilmenin verdiği hazzı yaşamak istiyorummmmm

ayyy kızlar moralim çok bozuk bu sabah 68e dönmüşüm
bir günde o kadar kilo almam imkansız
akşam yemekten sonra muz yedim bir aydır yemiyordum çok canım istedi
adet zamanım da yakın ondan da olabilir
ama muzdansa şayet ve şişlik değil de kiloysa diye çok endişe ediyorum
bi de dün suyu ısıttım ama yeşil çayı içmeyi ihmal ettim belki de o yüzden
ayy ne güzel kilo veriyodum şaştım kaldım
geçen ay adet periyodum 20si idi aynı gün inşallah ondandır yaaaaa
68 barajını geçtim diye seviniyodum geçememişim

İnsirahcım don't panic )))
Periyod dönemlerinde vücut ödem yapar normaldir merak etme, 68 oldum diye üzülme ))
Muz yemek bir anda 68 kiloya çıkarmaz seni, yeşilçay içmeyi unutmakta ))
Sen aynen devam et, sabret.. 65 kilo ve civarı biraz zorlayıcıdır, bu tip durumlarla hep karşılaşacaksın malesef ))

sağol soyam desteğin için inşallah dediğin gibidir
birden şok oldum 1 kilo almış görünce

bu sabah yine tost yaptım kendime
öğlen mercimek salata yoğurt
ara öğün galeta ve elma
akşam ne yicem bilmiyorum
inşallah bir hafta içinde kilom eskiye döner
66.9 olurum

Selam kızlaaaar ))

Eğitim bitti, bende bittim.. Ama güzeldi, gayet verimli geçti.. Eğitim verirken kendimi kaybediyorum zaten )))) sanki mülakat teknikleri eğitimi vermedim yaşam koçluğu yaptım öyle kaptırdım kendimi ))

Yarın tartı günüm bakalım ak koyun kara koyun neymiş )) en son tartıldığımda 65,2 çıkmıştım.. Haftayı tamamen düzenli ve sağlıklı beslenerek geçirdim, kaçamak yapmadım sporumu yaptım.. Normal şartlarda diyetime devam ediyor olsaydım 1-1,3 kg arasında kilo vermiş olurdum ama diyetime ara verip tekrar başladığım için tahmini olarak 200-300 gr kaybetmiş olabileceğimi düşünüyorum.. Vücudun bu duruma tekrar adapte olması gerekiyor.. Bunları kendime motive amaçlı yazıyorum çünkü yarın tartıldığımda eğer 200 gr vermiş olursam canım sıkılacak ))))))))

Dün öğlen ızgara köfte ve ızgara biber-domates yedim akşam ise çorba yedim.. Bugün ise ızgara tavuk ve ızgara biber-domates akşam ise 4 kaşık pırasa ve çorba yedim... Sabah kahvaltım fix hep aynı..
Bir dilim ekmek üzerine lor, domates biber salatalık.. Ara öğün olarak kuru kayısı veya mandalina arasırada light süt...

Hadi bakalım kızlar, yarın bakalım durumlar ne olacak )) şimdiden söyleyeyim haftaya hedefim 1 kilo kaybetmiş olmak ))

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

ikingündür giremedim malum hafta sonu yoğunluğu
ben hafta içi çalışırken bu kadar yorulmuyor evde daha çok yoruluyorum

yeme düzenemde bir değişiklik yok sadece kahvaltıda 1 tane yumurta yedim çünkü yumurta hafta içi yemiyorum tavuk et hk mıda hafta sonu yiyorum hatfa içi genelde aynı sebze ve çorba olarak değiştiriyorum ama spor yok sporumu zaten hafta içi aksatmadan yapıyorum
cumartesi kilom 65 iken dün 65,50 oldu bugunde 66,2kg oldum herhalde yarında 67 olurum dermişim yok yok benım kg 65 bence çünkü yeşilçayımı ve suyumu fazla tüketmedim dışarda olunce wc sıkıntısı yüzünden içmedim (bahane)
soya sen güzel hedefini yazıyorsun ulaşıyorsun ben vucut bir tuhaf k....... Yırtsam düşümüyor o yüzden sabırla 60kg olcağım günü bekliyorum

kahvaltım aynı
1 dilim çavdar ekemği
lor
domates
salatalık

güzel bir hafta diliyorum canım
işlerin yoğun olmaz umarım
hafta sonu daha yogun geçiyor hatta benim kaçamak günlerim diye bilirim malesef
bu kaçamakları telafi edebilmek için akşamarı çorba içmeyi düşünüyorum
bugün hava çok güzel sanki bahar gelmiş gibi dışarıda gezesim var

Selam Kızlarrrr

Haftaya enerjik başladım ama her dakika enerjim düşüyor, haftasonu full çalışmak çok yordu valla...
Akşam olur mu bugün bilmiyorum..

Sabah tartıldım.. Tartıyla geçen hafta yaptığımız kavgayı biliyorsunuz, o zamandan beri aramız soğuk )) Bugün çok yüz vermedim kendisine, fazla sırnaşmadık şöyle bir çıktım kaç kiloyum diye baktım.. Geçen hafta beni 65.2 tartınca bayaa sinirlenmiştim biliyorsunuz.. Bu sefer max. 200-300 gram az tartar diye düşünüyordum ama tartı sağolsun bana kıyak geçmiş )))))))) 64.5 olarak tarttı beni Tartıya sarılasım geldi ama kendimi tuttum ))))))))) 59 kilo gösterene kadar tartıyla barışmıycam...
Önümüzdeki haftanın hedefi 63,9 ! Ulaşılabilir, kolay bir hedef belirledim kendime.. Yaparım.. 1 haftam var, spor + diyet + 0 kaçamak + su = 600 gr gider ))
1 haftada 3 paket sanayağını attık vücudumuzdaaan, 40 paketten geriye 37 paket kaldı )))))) teker teker atıcam onlarııııııı

bu yaza 0 yağ olarak giricem ehehehehehe, sporla vücudumu da şekle soktum mu kim tutar beni p

Offffffffffffffff

çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kendimi çok yorgun hissediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

soya sen maşallah tıkır tıkır gider kilolarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yasemincim,

Umutsuzluk = Mutsuzluk
Neyi seçeceğin sana bağlı ))
Ben 30 kiloyu verirkende hep umutlu bakmayı tercih ettim, şimdi bu 10 kiloyu verirkende aynı düşüncedeyim ))
Kilo versemde veremesemde hep aynı ruh halinde olmayı tercih edeceğim ve hep kaçamaksız bir diyet uygulayacağım..

Baştan beri diyetimde hiç farklı bir şey yapmadım değil mi? "Şu zayıflatıyormuş aman şunu yiyeyim" yazdığımı yada kilo vermem durduğunda (hatırlarsan ilk 65 kilo olduğumda bya sinir etmişti beni) olmuyor diye hiç moralimi bozmadım..
Hep olacak diye baktım, hep aynı doğrultuda gittim..
Çünkü bu sabır ve irade işidir..
Çocuğunu büyütürken, aman benim çocuğum resim dersi alsın sanatçı olsun, basketbol oynasın sporcu olsun, yabancı dil öğrensin ilerde zorluk çekmesin, satranç öğrensin beyni gelişsin, folklorö gitsin kültürümüzü öğrensin deyip aynı anda bir çok şeye gönderirsen o çocuğun arkadaşları ile ve seminle geçireceği zaman kalmaz.. Bir çok şeyi öğrenir belki ama sosyalleşmeyi öğrenemez içine kapanık biri olur sonunda tutar elinde psikoloğa götürürsün..
Yani herşeyi gerektiği kadar gerektiği dozda vermek ve almak gerekiyor..
Kendine de çocuğuna yaptığın gibi hassasiyetle eğilmen gerekiyor..
O yüzden lütfen olumsuz kelimeler içeren cümleler kurma bitanem ))
Şu klüpte gördüğüm en azimli insanlardan birisin sen !

selam kızlar
dört gözle şu şişliğin inmesini bekliyorum
amma yok inmedi halaaaa
sabah yumurta yedim haşlanmış
ara öğün koymuştum ama pazartesi günleri 2 ayrı sınıfım olduğu için unuttum yoğunluktan
öğlen 3 gibi kayınvalideme bebişimi almaya gittim
2 dilim beyaz ekmekle ıspanak yapmış çökelekli yumurtalı onu yedim
2 dilim ekmek hiç olmadı yaaa ama çok açtım ve yedim
eve geldim hala açım açlığım dinsin diye neskafe içiyorum şekersiz iştahı kesiyo diye mi okudum bi yerlerde sanki
1 saat sonra 1 elma yicem akşama da tavuk ve yoğurt belki salata da yaparım ama sanırım marul yok
ufff bu hafta şevkim kırıldı benim yaaa
yarın ara öğünümü ne olursa olsun atlamıycammmm
ve beyaz ekmeği ağzıma sürmüycem

ayy çok haklısın soyam umutsuzluk yok mutsuzluk yok
stres ve mutsuzluk göbek yapıyomuş zaten
eninde sonunda vericez bu kiloları
azcık dinleneyim elmamı ve yeşilçayımı içip spor yapıcam
bu hafta tekrar 66 ları görmek istiyorummm

Allaha şükür bugünde akşam oldu ))
Yarın biraz işlerim var işe öğlen gelicem, gelince yazabilirim size..

Bugünki menümü yazayım,
Sabah çavdar ekmeği 1 dilim üzerine lor peyniri
Ara öğün kuru kayısı 2 tane
Öğlen ızgara köfte, ızgara kabak ve patlıcan + salata
Ara öğün ayran
Akşama da çorba ve pırasa yerim büyük ihtimalle çünkü dün onlar vardı ))
Bol bol yeşilçay içtim ))
Biraz mekik biraz kol bacak çalıştım mı tamamdır bu iş

Hadi bakalım kızlarrrr durarak zayıflanmıyor hareket lazım hareketttt

Qwerty nerdesin? Ses çıkmıyor senden ?

burdayim bebegim evdeki jnternette sikinti var telimdede paketim bitmis...askinda teldeki sinirsiZ ama onuda fazla girince yavaslatiyolarmis..kagni hiziyla baglaniyorum anlayacaginiz size...
bende tartilip yazmak istiyorum ama tartiya pil almadim aslinda bile bile.almadim sanki tartilinca 69 diycek ya bana onun umuduyla:)))
ama bole olmyyor anlamiyorum valla...yarin alcam...sabah vertigo icin kontrolum var ogleden sonrada gunum var gitmek istemiyorum o israrlardan nefret ediyorum...
neyse oglana yediririm kendim yer gibi yaparim
ayarlamaya caliscam artik:)))
yarin aksama balik yapcam...
simdide o ses turkiye izliyorum..ayyy bu erkam diye bir cocuk var...o ne yakisikli oylee yaaaaa.
valla dibim dustu...
kocama bu gercekmi dedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…